Top hosting! Ze zijn altijd super snel met support. En verbeteren de laatste tijd echt HEEEL veel. Beste hosting van Nederland, Heb vaak een andere hosting uitgeprobeerd maar kwam hier altijd weer te... Ver más
NL: Goede hosting, en zeer kwalitatief. Niet alleen de servers, maar ook de support. Het support team geeft niet op voordat jij tevreden bent met jouw service. 10/10 EN: Good hosting and very high... Ver más
La empresa ha respondido
4 Sterren want het is echt geweldig de assistering van HostValues. En waarom geen 5 sterren hoor ik je vragen. Nou de assistering van HostValues is geweldig, maar ze zijn niet altijd de snelste als he... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben erg tevreden met het gratis webhosting pakket. Heeft eigenlijk alles wat ik nodig heb. Werkt prima met mijn Laravel 8 website. De DirectAdmin panel is modern en overzichtelijk. Grati... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn HostValues. Wij bieden onze beste diensten tegen de laagste prijzen. Wij bieden zowel Budget diensten en Premium diensten aan. Wij staan altijd voor u klaar! Heeft u een vraag stel deze dan gerust aan een van onze medewerkers.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Prima Hosting
Prima service, niets mis mee. Overigens hebben ze een mooie panel met een zeer hoge uptime.
Goede support, Lage up-time
Geweldige support! Makkelijk en snel online. Alleen veel te vaak een downtime/DDos aanval op de webhostings. Zelf blijken ze dat niet erg te vinden, maar ik als reseller streef naar 99,9% up-time en dat kunnen ze niet garanderen.
Ik hoorde dat ze er mee bezig zijn, maar er is geen haast bij voor hun. Dat is jammer...

Top hosting
de beste hosting waar ik tot nu toe bij zit heb een vps voor 3 maanden en kreeg bij de herfst korting snelle suport en ook hulp in de discord het is zeker men geld waard en vriendelijke messen van het team doe zo veder
MVG Keanooooo
Top Hosting
Top Hosting, erg snelle support en goede servers! Ik heb hier webhosting waar ik zeer tevreden over ben.
Snapte het eerst niet daarna met een…
Snapte het eerst niet daarna met een geweldige service verder geholpen!
NICE
Super goede Hastings maar ik vind het een beetje ingewikkeld met de versies te veranderen omdat ik vaak errors krijg maar voor de rest super goed

Top Service!
Er was wat fout gegaan met de betalingen. Alles netjes afgehandeld en geld de zelfde dag terug gekregen. Ook zeer stabiele en lagg vrije servers. 5+ sterren waard!
En tnx voor de hulp Bart en Stijn ;)
Uitstekende hosting!
Servers verlopen zeer goed. Geen lagg, geen problemen. Deze hosting is echt een aanrader. De support is echt extreem goed, Je hebt binnen enkele minuten meteen support en ze helpen je tot wanneer je klaar bent. Deze hosting is echt een aanrader.
Vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk, behulpzaam, snelle service

Goede Host
Bij vragen wordt er steeds meteen geholpen,
door een aanwezig teamlid.
Als er problemen zijn met de hosting worden deze ook z.s.m. aangepakt.
Prima hosting niks is teveel gevraagd!

Beste Hosting!
Support is optimaal! Vriendelijke eigenaar maar bovenal goede kwaliteit! Zeker een aanrader
Top support!
Top, Service! Goede klanten support en goede prijzen zeker een aanrader!

Pog Support
The service and support is very fast and help full the server's are fast and no lagg

Respuesta de Hostvalues
Very friendly staff members and help…
Very friendly staff members and help you a ton with any issue you have and will make sure its fixed. Hosting is very reliable.

Tophosting
Hele goede service. De servers zijn van hoge kwaliteit en de service is ook top! Als je hulp nodig hebt helpen ze je super snel en goed.

Respuesta de Hostvalues
Top support en geweldige diensten
Een tijdje terug ben ik HostValues tegengekomen. Ik heb ondertussen al enkele maanden vrij positieve ervaringen met de diensten en service van HostValues. Ze zijn niet duur, maar toch uiterst kwalitatief en betrouwbaar. Bart is een naast een supereigenaar en een geweldige jongen met een fantastisch bedrijf.

Prachtige hosting hoor
Ik vind het zeer mooi, alleen vind ik het een beetje jammer dat ik op de site zelf de namen van mijn diensten niet kan aanpassen.

Top,Hosting!
Toen ik hier Aan kwam in de Hosting dacht ik echt wat een Poep Hosting maar Toen ik opeens Een server Had
Dacht ik wat een top hosting Kan niets Beters Verwachten!
bedankt voor de Hosting! Naar (Eigenaar Bart)
(Groetjes) Patrick|Schroders.

Goedkoop / Goede support
Ik dacht een goedkopen host dit word wat.
Totdat ik inlogde op het panel een fresh panel ( geen standaard pterdectyl panel )
En ik had paar dagen later een vraag wn was binnen 5 minuten geholpen
Goedkoop en snelle support