Da jeg ankom så det fint ud, men jeg jeg fik bestemt ikke hvad jeg bestilte jeg bestilte noget smart kort hår til øjenbryne og at det blev tyndere. Mit resultat var dårligt jeg fik hår der lignede de... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Sara was very helpful and she put a really good effort finding the right solution for me. I couldn't remember the previous type of treatment for my hair, and the hair color she tried didn't work at fi... Ver más
I am very dissatisfied with my haircut. I clearly stated that I wanted to keep my length, yet my hair was cut significantly shorter than agreed. Additionally, the ends have been heavily over-thinn... Ver más
Første klipning ved Hot Cut, jeg er så tilfreds! Sara hørte præcis hvad jeg ønskede af min nye frisure, og klippede mig så flot. Kan klart anbefales til krøllet/bølget hår (jeg har 2c waves). Meget er... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Besøg Frisør Hot-Cut og få en glædelig oplevelse. Hot-Cut er en frisørsalon på Nørrebro, der yder kvalitet og service på højt niveau. Forkæl dit hår!
Información de contacto
Jagtvej 70, 2200, København, Dinamarca
- hot-cut.dk
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Utrolig dygtig frisør
Utrolig dygtig frisør, der hurtigt sætter sig ind i de tanker man har om behandlingen samt kommer med rigtig gode idéer. Jeg har kun brugt Anna og hende kan jeg klart anbefale!
Hot Cut på Nørrebro er stedet
Hot Cut på Nørrebro er stedet. Her møder man Sara og Nova, to virkelig dygtige, charmerende kvinder med lang erfaring - ikke kun med klipning og hårarbejde, men også med en utrolig gefühl af hvem kunden er, der sidder i stolen. Aldrig er jeg blevet læst så præcist af en frisør. Med en hurtig blid hånd og afslappet atmosfære får man lige det man kom for. Bonus er at prisen er meget god. Rabat for studerende. En professionel frisørsalon. / Ulrika - en lykkelig stamkunde.
Seks stjerner
Seks stjerner. Tak for tålmodigheden med min datter, og for at klippe langt hår til kort. Jeg glæder mig over det nye look efter besøg hos jer, og smiler over hele femøren.
Under corona. Men ingen studierabat.
Under corona og er studerende, men skulle betale fuldpris og betale for vask af hår, selvom jeg ikke bad om det. Ændringerne om at priserne havde ændret sig stod ikke nogen steder - hverken på hjemmesiden eller i deres butik.
Frustrerende at betale fuld pris, når man har bestilt tid om formiddagen og gjort som det er annonceret at man skal gøre for at få studierabat. Det er altså en prisændring fra 180 til 250 kr. Klipningen var helt i orden, men jeg synes servicen var dårlig
Kan varmt anbefale stedet.
Jeg er jævnligt blevet klippet af Sarah gennem 5 år og har været tilfreds hver gang. Hun er dygtig og professionel. Er blevet klippet af Nova en enkelt gang, og det var bestemt også godt, så kan varmt anbefale stedet.
Jeg har været kunde hos Sara ca
Jeg har været kunde hos Sara ca. 10 år
Jeg glæder mig til at få klippet mit hår , farve og striber hos hende. Hun er god til det og er glad til at se hende igen
En langt fra tilfredsstillende oplevelse
Dårlig oplevelse med børneklip
Jeg har været hos hot-cut to gange med min søn som er bange for at blive klippet. Første gang oplevede jeg en frisør med mere overskud og som fik et nogenlunde positiv slutresultatet. Næste gang vi kom hos samme frisør var oplevelsen desværre en del anderledes og lang fra pædagogisk. Uden tvivl er det svært at klippe et barn som i den grad er utryg ved situationen og ikke kan sidde stille, det forstår jeg fuldt ud, men tilgangen var ikke i orden. Efterfølgende blev min datter klippet og det var ikke tilfredsstillende så måtte selv igang med saksen da vi kom hjem. Ved betaling skulle jeg betale 200 kr for min datter grundet langt hår selvom det blot var spidser og der på hjemmesiden stod 150 kr for børneklip og måtte samtidig slippe fuld pris for min søn som manglede at få klippet nakken og siderne færdig. Bagefter sad jeg tilbage med en følelse af at skulle have sagt fra på min søns vegne og syntes samtidig at det var en ærgerlig oplevelse med betaling.
Jeg troede efter første besøg, at jeg havde fundet en god børnefrisør men må på udkig efter en ny - så jeg kan desværre ikke anbefale frisøren til børn der har svært ved klipning og syntes ikke at resultatet på min datter var som jeg kunne have håbet på.
Jeg har altid været kunde hos Sara... siden hun åbnede på Jagtvej …
Jeg har været kunde hos Sara siden hun åbnede sin salon og er altid gået glad derfra.... jeg glæder mig til igen at få klippet mine krøller for også det er hun god til ...vi ses snart Sara
Jeg har tidligere kun fået klippet mine…
Jeg har tidligere kun fået klippet mine børn hos hot cut. De har en sjov rød racerbils-stol som mine børn elsker. Da jeg ikke kunne få tid ved min frisør tog jeg chancen og prøvede en bundfarve og klipning. Den økologiske farve gjorde min hovedbund langt mindre irriteret og farven var perfekt. Det samme var klipningen. Jeg kommer helt sikkert igen.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.