Vor de eerste keer hier geweest en dat is ons prima bevallen. Mooi ingerichte en prachtig restaurant en zeker niet onbelangrijk, heerlijk eten en ruim voldoende. Bovendien vriendelijk personeel en... Ver más
La empresa ha respondido
Na probleem met de tv meteen een andere kamer gekregen. Diner superlekker . Zeer uitgebreid ontbijt en alles even lekker !
We hebben niet bij hun in het hotel geslapen, maar wel de kamers bekeken. Na de bezichtiging hebben we heerlijk gegeten in het restaurant. De biefstuk is een absolute aanrader. Tevens hebben we meer... Ver más
La empresa ha respondido
Prima hotel met ruime parkeerplaats. Goede kwaliteit- prijs verhouding. Mooie kamers met goede bedden en prima douche. Zoals altijd alles netjes schoon. Lekker en uitgebreid ontbijt. Voor ons zeker we... Ver más
La empresa ha respondido
Welkom bij hotel restaurant Aduard HEERLIJK ONTSPANNEN, GENIETEN EN SAMEN ZIJN. DAT IS ONS DOEL. Graag verwelkomen wij u in Best Western Plus Hotel Restaurant Aduard. Bent u op zoek naar een heerlijke overnachting op het platteland in Groningen? Of neemt u even een pauze om tot rust te komen en te genieten van heerlijke gerechten? Ons team staat altijd voor u klaar om u de beste ervaring mogelijk te geven. Dompel uzelf onder in ons heerlijke hotel en geniet van onze gepassioneerde koks die u elke dag voorzien van een rijkelijk maal, rechtstreeks van ons eigen land.
Friesestraatweg 13, 9831 TB, Aduard, Holanda
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Al meerdere keren ervaren dat zowel het eten, de service en behulpzaamheid top is geregeld. Jenze is een super gastheer!

Respuesta de Hotel Restaurant Aduard
Heerlijke avond met fijne bediening en goed eten!

Respuesta de Hotel Restaurant Aduard
Een heerlijk hotel in een mooie landelijke omgeving op fiets afstand van de stad Groningen. De kamers en bedden zijn prima in orde. We hebben lekker gegeten en ontbeten. Gratis parkeren en prima Wifi. We komen graag nog een keer langs en nemen dan de fietsen mee.

Respuesta de Hotel Restaurant Aduard
Super service. Heerlijk eten, vlees van eigen boerderij, dat proef je! Ze denken mee en bieden enorm veel mogelijkheden voor je evenement. Zeker een aanrader!

Respuesta de Hotel Restaurant Aduard
Het eten is heerlijk, en de service nog beter! Fijne contacten daar. Ik kom er al 3 jaren en ben er wekelijks voor een ontbijtje. Aanrader!