Banner for Hot Screen

Hot Screen Opiniones 194

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ska ni köpa transfer så finns det bara ett företag, HOTSCREEN. Varit kund hos dem i över 25 års tid och inte bara grymma produkter o grym service - företaget utvecklas hela tiden vilket jag älskar!... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hot Screen har varit leverantör till mig över 20år och hela tiden levererat topp klass - men ändå blir det bättre, snabbare. enklare plattform att beställa på, se priser etc. Ja helt klart ett bolag... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Älsar smidigheten att beställa ifrån Hot screen. Alltid bra leveranser och bra kvalite på deras produkter. för att få sin sista Stjärna behöver de ENDAST göra sin webshop snabbare och lite modernare.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sinds 2 jaar doen we zaken met HS. Kwaliteit van de transfers zijn top. Prijzen zeer concurrerend en de snelheid van leveren is goed. Communicatie met de medewerkers is zeer goed, als je vragen hebt o... Ver más

1. Empresa de flocados
  2. Impresora comercial
  3. Impresora de etiquetas personalizadas
  4. Tienda de estampadoras serigráficas

Sobre Hot Screen

Escrito por la empresa

Visit our website!

With over 30 years in the industry, Hot Screen is the Nordic region's leading transfer printing company and manufacturer of transfer presses. We offer Swedish heat transfer production of the highest standard at the right price – always with a focus on eco-friendliness and sustainability at every stage.

What you can expect from us:

• Highest Quality: We produce heat transfers that last wash after wash!
  • Fast Production: Efficient production and quick deliveries – worldwide.
  • Market-leading Webshop: A powerful ordering tool where everything is gathered in one place – for a fast, smooth, and professional process.

Customer Focus and 100% Satisfaction Guarantee:

For us, the customer is always at the center. We build long-term business relationships based on trust and transparency from start to finish. With our 100% satisfaction guarantee, you can feel confident when choosing us as your supplier of heat transfers and transfer presses.

Eco-friendly Heat Transfer Production:

We strive to leave the smallest possible environmental footprint. Our production is powered by our own heat supply and our own purification system, which purifies water to pH-neutral and crystal clear before releasing it into the municipal sewage system. All our heat transfers are completely free from harmful substances.

ISO-Certified and Oeko-Tex Approved Transfers:

As the Nordic region's leading transfer printing company, we are ISO-certified for both Environmental and Quality standards. Our prints meet the requirements of STANDARD 100 by OEKO-TEX®, meaning they are completely phthalate-free and safe for both organic textiles and children's toys.

Become customer!

We are Hot Screen!

Escrito por la empresa

Ready for outstanding service, premium transfers, and super-fast deliveries?
With over 30 years of experience in the industry, we are one of Europe’s leading manufacturers, producing around 200,000 transfer prints daily and delivering to customers worldwide. We are a reliable partner, offering fair prices and a seamless ordering process through our webshop to make your everyday life easier.

Ready for super-fast deliveries?

Are you interested in becoming a reseller of our products?

4,7

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Web sidene er ekstremt trege og dette…

Web sidene er ekstremt trege og dette går ut over opplevelsen. Få opp hastighetene på sidene så blir dette bra

27 de noviembre de 2025

Respuesta de Hot Screen

Hejsan! Tack för ditt omdöme. Vi håller med om att sidan är långsam. En ny webb lanseras efter årsskiftet. / Hot Screen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Looks like nothing is slower than a…

Looks like nothing is slower than a webserver in Sweden. The actual service is fine, quick and accurate.

25 de noviembre de 2025

Respuesta de Hot Screen

Haha, I can actually think of a few things in Sweden that are slower: Swedish football at the moment, our trains (always late), getting a coffee at Espresso House… and yes, our webshop.

But hang in there! Early next year we’re launching our new website. Faster than all of the above and hopefully fast enough to be noticed in Finland too! 😄/Hot Screen

Fantastisk bra personal

Fantastisk bra personal. Man får hjälp och det går snabbt.

24 de noviembre de 2025

Respuesta de Hot Screen

Vad kul att höra! Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid till att lämna ett omdöme. /Hot Screen

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Und die Ware ist toll und lässt sich…

Und die Ware ist toll und lässt sich hervorragend verarbeiten. Dafür gibt es fünf Sterne.

Aber das Shop System ist eine Katastrophe.
Dafür gibt es gar keine Sterne

21 de noviembre de 2025

Respuesta de Hot Screen

Vielen Dank für Ihre Bewertung! Schön zu hören, dass Sie mit unseren Produkten zufrieden sind. Und genau wie Sie freuen wir uns auf den neuen Webshop, der nach dem Jahreswechsel live geht.

Alles Gute! / Das Team von Hot Screen

Kundservicen och kvalitet

Kundservicen och beställningsprocessen fungerar smidigt. Webbplatsen är dock superlångsam och ibland är det verkligen mödosamt att söka efter produkter eller att beställa dem. Vi har haft problem med kvaliteten på märkena sedan skyddsfilmen ändrades. Vi fick höra att det inte fanns några problem och att felet låg hos våra äldre värmepressar. Det visade sig dock att kvalitetsproblemet fanns hos er och att man hade känt till det i flera månader. Vi skulle önska mer öppen kommunikation i sådana här situationer, och att ni är ärliga om det finns problem med fastsättningen eller kvaliteten på märkena. Vi fick kassera flera tryckpartier på grund av kvalitetsproblemen med märkena. Kvalitetsproblemen bestod av dålig vidhäftning och att märket smälte under filmen, vilket gav ett dåligt tryckresultat. Även tidigare i somras spred märkena lim utanför själva märket, runtomkring, vilket ledde till missnöjda kunder.

21 de noviembre de 2025

Respuesta de Hot Screen

Hejsan! Tack för att du tog dig tid att dela med dig av dina erfarenheter, det betyder mycket för oss. Du har helt rätt i att vår nuvarande webbshop har sett sina bästa dagar. Samtidigt pågår ett intensivt arbete bakom kulisserna med att färdigställa en ny, snabbare och mer användarvänlig version. Vi har redan släppt in de första kunderna i vår betaversion och hoppas kunna lansera den nya shoppen efter årsskiftet.

Vi vill också vara öppna med att vi under en period haft kvalitetsutmaningar kopplade till våra värmetransfers, efter att en av våra underleverantörer gick i konkurs. Från och med den 3 november producerar vi enligt en uppdaterad formula som levererar den jämna, höga nivå vi står för och är stolta över.

Vi beklagar att vi inte kommunicerade dessa utmaningar tydligare. Det är viktig feedback till oss och vi vill verkligen ha en nära och transparent dialog med våra kunder. Om det är något mer vi kan hjälpa till med är du varmt välkommen att höra av dig. Vår säljare kommer också att kontakta er direkt.

Hjälpsamma

Hjälpsamma, lyhörda och snabba!

26 de octubre de 2025

Hejsan! Tack för ditt fina omdöme ⭐/Team Hot Screen

Snabb och bra support!

27 de octubre de 2025

Respuesta de Hot Screen

Låter toppen! Tack för att du tog dig tid till att skriva ett omdöme 😊/Hot Screen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra leverantör med en väldigt hög service.

Bra service, trevligt bemötande, snabb återkoppling.
Jobbat med HotScreen i många år och det är en väldigt bra leverantör att jobba med.

24 de octubre de 2025

Respuesta de Hot Screen

Att du tog dig tid att skriva detta gör oss verkligen glada! Tack för de fina orden, vi ser fram emot många fler år tillsammans! 💛

OTROLIGT BRA LOGGOR med sjukt hög servicenivå

för att få sin sista Stjärna behöver de ENDAST göra sin webshop snabbare och lite modernare. Sen kommer den sista stjärnan utan problem ifrån mig!

23 de octubre de 2025

Respuesta de Hot Screen

Detta gjorde verkligen vår dag! 💛 Tack snälla för ditt fina omdöme! Precis som du lääängtar vi efter att den nya webbshoppen går live efter årsskiftet.

Allt gott! /Teamet på Hot Screen

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det går för sakta.

22 de octubre de 2025

Respuesta de Hot Screen

Du har helt rätt, vår nuvarande webbshop har sett sina bästa dagar... Bakom kulisserna byggs det just nu för fullt på en ny, snabbare och bättre version. Vi släpper på första kunden för test nu i veckan och hoppas kunna gå live efter årsskiftet.

Hör av dig om du önskar vara en av kunderna som testar betaversionen!

Bra kvalité

Snabb och bra service. Med bra kvalité

23 de octubre de 2025

Respuesta de Hot Screen

Kul att du är nöjd och tog dig tid till att lämna ett omdöme! Det uppskattas 😊

Treg nettside.

Treg nettside.
Burde vært lettere å redigere størrelsen

22 de octubre de 2025

Respuesta de Hot Screen

Du har helt rett, vår nåværende nettbutikk har sett sine beste dager... Bak kulissene jobbes det nå for fullt med en ny, raskere og bedre versjon. Vi slipper til den første kunden for testing denne uken og håper å kunne gå live etter årsskiftet.

/Hot Screen

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.