Información sobre la empresa

1. Empresa de ingeniería civil

Escrito por la empresa

HOUSEN Group er mere end bare en virksomhed - vi er et fællesskab. Vi ser os selv som en sammenslutning, der forbinder vores talentfulde team med vores værdsatte kunder. Vores mål er at opnå en symbiose, hvor vores arbejde forlænger og forbedrer vores kunders egne visioner. Vi er dedikerede til at være kundefokuserede og skræddersyr vores tjenester inden for renovering, nybyggeri og relaterede områder. Vores fundament er bygget på kvalitet, ærlighed og effektivitet. En særlig kerneværdi for os er inklusion - vi stræber efter at give oversete talenter mulighed for at skinne og matche deres evner med vores virksomheds behov. HOUSEN Group specialiserer sig i ingeniørtjenester til almindelige borgere. Vi tilbyder vejledning, beregninger, tilladelser og ekspertise inden for feltet. Vi går ud over kundens forventninger og leverer det, de virkelig har brug for. Vores mål er at forbedre livskvaliteten ved at skabe optimale forhold, der bringer familier tættere sammen. Vores mission er at udfordre de kulturelle normer inden for byggebranchen og omdefinere kundeengagement samt de bedste praksisser. Vi stræber efter at operere på en måde, der trofast repræsenterer vores værdier, kvalitet og omdømme.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,1

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Professionel rådgivning og tryg proces fra start til slut

Jeg vil gerne give en stor anbefaling til Housen Group – og især til Nancy, som har været en kæmpe hjælp gennem mine byggeprojekter.

Fra start til slut har jeg oplevet en meget professionel og struktureret tilgang. Nancy har ydet virkelig god sparring i forhold til både mine idéer, tegninger og den samlede proces, særligt når det kom til dialogen med kommunen. Hun formåede at gøre nogle komplekse ting langt mere overskuelige og gav klare, brugbare råd undervejs.

Det, jeg især sætter pris på, er hendes evne til at kombinere faglighed med en praktisk tilgang – og samtidig holde alle aftaler og deadlines. Tingene blev leveret til tiden, og jeg følte mig tryg gennem hele forløbet.

Hvis du står over for et byggeprojekt og har brug for kompetent rådgivning og hjælp til myndighedsprocesser, kan jeg klart anbefale at tage fat i Nancy og Housen Group.

29 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service og sparring.

Super service og sparring.
Jeg skulle flytte en dobbeltdør til bærende væg.
Frederik sørgede for at gøre projektet og implikationerne let forståeligt for jeg som ikke er kyndig for fag termerne.

Housengroup har været hurtig og fleksibel med dialogen og efterfølgende spørgsmål under projektet.

27 de mayo de 2025

Jeg kan ikke anbefale Housen Group nok

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Housen Group, som har udført en statisk beregning for mig. De er ekstremt professionelle, og hele processen var både hurtig og effektiv. Det er sjældent at møde et team, der både er så imødekommende og dygtige til deres håndværk.

Deres evne til at levere præcise ingeniørberegninger på kort tid gjorde virkelig en forskel for mit projekt. Jeg følte mig i trygge hænder fra start til slut, og deres service var helt i top. Housen Group får mine varmeste anbefalinger!

15 de agosto de 2024

Jeg fik en meget prof

Jeg fik en meget prof. og seriøs behandling i forbindelse med min søns byggeprojekt.
Projektet blev endda afleveret førend lovet og det var meget udførligt. TAKKER så meget og anbefaler gerne .

3 de junio de 2024

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.