House of Salt Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse! Vi var 2 personer, som havde booket sauna, saltterapi og vandmassage. Det hele foregik i en rolig og afslappet atmosfære. Der var god tid og den meget venlige og hjælpsomme a... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fik infrarød sauna, salt terapi og hydromassage. Det hele var en førstegangsoplevelse. Selve oplevelsen af de forskellige behandlinger var som sådan gode nok. Rammerne for House of Salt det kneb l... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det startede med god forklaring, og infarød sauna i 50 minutter, efter 20 minutter kom sveden - efter koldt vand, gik det videre til Salt - terapi, en vild oplevelse Og dagen sluttede med vand - mass... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gemt i underetagen ligger denne perle. De receptionen blev vi mødt af den sødeste Luna som på engelsk guidede os igennem alt hvad vi skulle og tog sig tid til at være sød og imødekommende fra start ti... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Spa y centro de bienestar
  2. Centro de salud comunitario
  3. Masajista
  4. Sauna

Escrito por la empresa

House of Salt er et nyt wellness center i hjertet af københavn, som udfører Salt terapi for både børn og voksne. Nu kan du prøve den videnskabelig behadling os og nyd de 45 min ren ro i saltrum med afslappende musik og reneste farmaceutisk salt bliver blæst ind i rummet. En naturlig og rolig måde at komme dine gener til livs på. Vi har 2 Infrarød saunaer som hjælper mod smerter, effektiv detox af affaldsstoffer, få en pænere hud og meget mere. Vores to maskuline massører er begge uddannet og dygtige massører, den ene i Argentina og den anden i Polen. Har I nogen spørgsmål er I velkomme til at ringe til os.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 75% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

80 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nyt koncept i byen for dig og din helbred

Jeg vil anbefale House of Salt fra hjertet. Jeg har døjet i lang tid med vejrtrækningsbesvær og gamle skader fra mit kampsport historik. Så fandt jeg tilfældigt House of Salt og efter et par behandlinger i infrarød sauna of saltrummet mærket jeg seriøst en betydelig forbedring. Desuden har jeg næsten ingen smerter/ømhed i kroppen længere. Her i House of Salt vil du finde den bedste service og faciliteter med den sødeste personal i byen. Giv dig selv og din krop en chance !!!!!!
Enjoy ,enjoy,enjoy ..... 😉

3 de junio de 2025

Respuesta de House of Salt

Tusinde tak for for de varme anbefalinger! Vi nyder også at have jer som kunder og vi er glade for det hjælper jer.

Fantastisk vandmassage

Fantastisk, beroligende,og afslappende vand massage, der fik hjerne og krop til at rykke ned i et lavere niveau. Ren nydelse og velvære

30 de mayo de 2025

Respuesta de House of Salt

Tusinde tak! det varmer i hjertet at du nyder det, og vi er her jo for jer. Stort Knus tilbage

Dejlig centralt

Dejlig centralt, lækker lille sauna efterfulgt af duftende håndklæde:)
Meget rar velkomst
Glæder mig til at komme igen

27 de abril de 2025

Respuesta de House of Salt

Tusinde tak Love, vi vil elske at se dig igen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I went for a hyperbaric oxygen session…

I went for a hyperbaric oxygen session on March 30th, 2025, and had a very pleasant experience. The lady at the reception was kind and welcoming, everything was clean and well-organized, and I felt comfortable and safe throughout. Thank you – I’ll definitely come back!

30 de marzo de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og oplevelse!

Fantastisk service og oplevelse!
Jeg prøvede det hyperbariske iltkammer og blev virkelig positivt overrasket. Personalet var utroligt imødekommende og professionelle, og hele oplevelsen føltes tryg og behagelig fra start til slut. Jeg kunne mærke en tydelig effekt efter første gang – både fysisk og mentalt. Det er bestemt ikke sidste gang, jeg gør det! Kan varmt anbefales til alle, der ønsker at booste deres velvære. Mvh Gunnar

27 de marzo de 2025

Respuesta de House of Salt

Tusinde tak Gunnar! Vi er glade for at høre at du var tryg hos os.

Hydrogen behandling

2. gang min mor fik Hydrogen behandling, og allerede efter 1. behandling kunne vi se en forandring. Hendes vejrtrækning var bedre, hun skulle holde færre pauser på vej op til bussen. Hendes ben rystede ikke mens vi stod og ventede for rødt lys. I dagene efter 1. behandling og dagen efter efter 2. behandling (i går) har hun kunne tømme opvaske- og vaskemaskine uden at måtte sætte sig på gulv og holde pause bag efter. Hun kan generelt klare flere ting uden at skulle holde pause hele tiden. Så vi glæder os til at se hvordan det kommer til at gå efter flere behandlinger.

24 de marzo de 2025
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Very bad experience

Very bad experience . Posh location but customers service and some facilities i have faced is bad for real . No shower in spa center it’s disgusting .
Also prices so crazy like

16 de marzo de 2025

Kære Paulius Raudys
Vi elsker vores sted og vores kunder og tager behandlingerne og oplevelsen meget alvorligt. Også du fik en meget generøs behandling og vi gjorde alt for at give dig den bedste oplevelse.. Efter behandlingerne ville du ikke betale og prøvede at presse dette igennem med truslen om en dårlig anmeldelse, hvis ikke vi efterkom dit krav. Dette er selvfølgelig ikke i orden.
Bedste hilsner
House of Salt

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.