Henk en Thomas zijn hardwerkende eerlijke mannen, vader en zoon. Ze hebben onze wensen goed begrepen en Thomas heeft een prachtig ontwerp op papier gezet. En dit ontwerp is daadwerkelijk omgezet in e... Ver más
La empresa ha respondido
Richard heeft zeer goed gewerkt: stuk tuin opnieuw beplant met door hem gekozen planten, een mooie leiboom uitgezocht en geplaatst en een dakgoot aangelegd. Alles binnen begroting en tijd. En alles ne... Ver más
La empresa ha respondido
Hardwerkend team, meedenkend met ontwerp en constant overleg tijdens uitvoering. Komt afspraken na. Sander is correct, eerlijk en fijn om mee te werken, al met al een fijn hoveniersbedrijf. En... Ver más
La empresa ha respondido
Ik heb hulp gevraagd via deze website. Meerdere hoveniers hebben contact met mij gezocht en daarbij het ik de hovenier waarvan ik dacht dat hij mij het beste zou kunnen helpen gekozen. Het was m... Ver más
La empresa ha respondido
Hovenier.nl is een online platform waar mensen die op zoek zijn naar hulp met een klus in de tuin in contact kunnen komen met professionele hoveniersbedrijven uit hun omgeving. Bezoekers kunnen gratis en zonder verplichtingen hun klus plaatsen op Hovenier.nl, waar hoveniers dan op kunnen reageren door een offerte uit te brengen of een afspraak te maken.
Jan Joostenstraat 6, 6687AC, Angeren, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Snel vakkundig en netjes en verzorgd de werkzaamheden verricht meer dan tevreden

Snelle reactie
Werken erg netjes en snel
Vakkundig gesnoeid
Prettig in omgang
Dus zeer tevreden

Respuesta de Hovenier.nl
Prima site! Kwam helaas maat één reactie op onze klus. Maar wel degene die we de klus gunnen.

Respuesta de Hovenier.nl
Het is een eenvoudige manier om je klus te plaatsen. Ik heb snel iemand gevonden voor het onderhoud van mijn tuin. Zeer tevreden!

Respuesta de Hovenier.nl
Voor het snoeien van wat bomen in onze tuin heb i via hovenier.nl een hovenier gevonden. Het plaatsen van de klus ging eenvoudig en dezelfde dag had ik al contact met het hoveniersbedrijf dat de werkzaamheden naar tevredenheid heeft uitgevoerd. Wanneer je op zoek bent naar een hovenier voor een klus in de tuin, kan ik hovenier.nl zeker aanbevelen!