La empresa ha respondido
Fantastiskt bemötande då jag valde att göra en kroppskanning för förändingar i huden. All personal så omhändertagande och professionella.
La empresa ha respondido
Jeg har følt mig tryg igennem hele forløbet af et særdeles professionelt team. Det være sig i forhold til det faglige og det menneskelige. Derudover fik jeg et fintmasket tjek af mit ansigt uden at sk... Ver más
La empresa ha respondido
NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK. Min uforbeholdne varmeste anbefaling til Martin Glud, Bolette og pigerne. Med hudkræft på næsen, valgte jeg MOSH-kirurgi, aldrig har jeg oplevet en så empatisk... Ver más
La empresa ha respondido
Hudkræftklinikken behandler basalcellekarcinomer (hudkræft) med Mohs kirurgi. Denne operation er den mest effektive til behandling af hudkræft, og resultatet er det sikreste både hvad angår fjernelse af kræften og mindst mulig ar-dannelse. Da vi er en privatklinik, kan du komme hurtigt i behandling uden om den offentlige venteliste. Hudkræftklinikken.dk er ved din side fra de indledende prøver, over behandlingen til de afsluttende kontroller. Du er også velkommen til at kontakte os for en konsultation, hvis du er i tvivl om du har hudkræft.
Dampfærgevej 3, 2100, København Ø, Dinamarca
Fick basallcanser på näsan. I Sverige var jag på diagnostiskt centrum hud malmö. De tog lång tid med att svara efter biopsin på vad diagnosen var. Tog mer än 6 veckor på laboratoriet på sjukhuset o sedan sade man inte bråttom växer långsamt
Sedan opererade de mig på diagnostiskt centrum hud malmö men fick inte bort allt.
Då remitterar man mig till öron,näs o halskliniken i Lund som skall skära igen utan att veta vad de skär. Man skickar till Lund som har Mohs kirurgi sedan efter detta o väntetiden till Lund Mohs kirurgi är cirka ett år.
Då skulle jag bli opererad 2 gånger sedan vänta ett år för att bli opererad igen!!!!
I köpenhamn fick jag operationstid dagen jag ringde dem. Fantastisk klinik men så duktig personal o så omhändertagande, så trevliga hittar inte ord .
Läkaren Martin o sköterskorna så underbara o duktiga
Svarar på allt hela tiden
Mådde så bra psysiskt varje gång jag åkte dit
Kan varmt rekommendera denna klinik
Tack Bolette för att du öppnat den

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Fremragende service. Hurtig adgang til kompetent hjælp. Fagligt helt i top.

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Jeg er i behandling for hudkræft hos Mohs i Skanderborg . Har sjældent mødt så meget empati som hos Louise og Sabrina . Det var en virkelig god oplevelse, at blive behandlet hos Mohs.

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Efter en længere og utilstrækkelig behandling i udlandet, valgte jeg Hudkræftklinikken i København, som jeg havde fuld tillid til efter flere anbefalinger. Jeg fik foretaget Mohs kirurgi af Overlæge, Speciallæge i dermato-venerologi (hudsygdomme), Mohs Kirurg, Ph. Martin Glud og hans dygtige og utrolige omsorgsfulde team. Min hudkræft blev fjernet efter 5 biopsier på samme dag. Indgrebet tog næsten 9 timer, og både jeg og mine børn blev løbende informeret. Behandlingen var tryg og professionel, men også kosmetisk set virkeligt pænt. Skriv eller ring til klinikken. Du vil helt sikkert få et hurtigt og meget professionelt svar , som oftest besvares af klinikkens direktør Bolette Birch Bengtsen.
Charlotte
Dansk konsul De Kanariske Øer

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Jeg har været igennem et længere forløb hos Hudkræftklinikken, da jeg desværre fik konstateret hudkræft flere steder i hovedbunden - eller skalpen som det vist hedder.
På mig har det desværre været et svært sted at operere, men Martin, Trisse, Bolette og Benedikte hos Hudkræftklinikken har ydet en enestående indsats for at opnå et godt resultat.
De har hele tiden været tilgængelige og udvist stor kompetence og empati - ingen tvivl om at Martin er en af landets dygtigste læger indenfor hudkræft.
Kort sagt er Hudkræftklinikken nok det bedste sted i landet at blive behandlet for hudkræft - ikke mindst også fordi de anvender Mohs kirurgi, der sikrer det mindst mulige indgreb.
Her føler du dig tryg - jeg anbefaler dem 110%

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
NÅR KUN DET BEDSTE ER GODT NOK.
Min uforbeholdne varmeste anbefaling til Martin Glud, Bolette og pigerne.
Med hudkræft på næsen, valgte jeg MOSH-kirurgi, aldrig har jeg oplevet en så empatisk, professionel og omhyggelig behandling.
Martin Glud er faglig - landets bedste kirurg .
Oven i dette mødes du med venlighed og empati, et topmotiveret team for at give den bedste suveræne oplevelse, samt humor, omsorg, imødekommenhed og engagement.
AF HJERTET TAK
Maibrit Bo

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Jeg kom til Hudkræftklinikken med et relativt stort område med basalcelle hudkræft ved læben. Efter at være blevet sendt på en lidt opslidende rundtur i det offentlige, hvor ingen kunne operere og anbefalingen var strålebehandling, var det en STOR lettelse at finde frem til Hudkræftklinikken, som kunne fjerne al hudkræft i én operation med et godt kosmetisk resultat.
Teamet på Hudkræftklinikken er virkelig dygtige og imødekommende. Jeg fik justeret det opererede område af et par omgange for at opnå det bedst mulige resultat rent kosmetisk-uden at betale ekstra for justeringerne. Jeg har indtryk af, at Martin kan blive ved med at justere for det bedst mulige resultat-med mindre man stopper ham 😊 Jeg er meget glad for resultatet og behandlingen i det hele taget. Jeg vil til hver en tid anbefale Hudkræftklinikken til andre. TAK for jeres indsats-og for at gøre mine mareridt om resultatet til skamme!
Vh Ida Krogager Noes

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Kan kun give min bedste anbefaling. At komme ind med katastrofe tanker om helbred og det kosmetiske i at have fået hudkræft i ansigtet, fra at gå derfra med ro i maven med et resultat så flot at det næsten ikke ses, bare her 3 måneder efter. Man føler sig tryk i deres hænder og har støtte med på sidelinjen hele vejen igennem. Af hjertet tak for jer <3

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Jeg kan ikke få armene ned af begejstring.
Jeg fik konstateret basalcelleksrcinomer (hudkræft i ansigtet) og blev af min sundhedsforsikring henvist til Hudkræftklinikken i Skanderborg (sagsbehandleren sagde, at det er det absolutte bedste sted at komme med hudkræft. Klinikken leverer mere end lovet, den 24 timers service der ydes - er ubeskrivelig.
Kæmpe tak til Bolette, Martin og Trisse
Stor tak fra Grethe

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Jeg har kun godt at sige, om et heldigvis meget kort og helt ukompliceret forløb via min sundhedsforsikring. Jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre oplevelse, med at komme et sted man ikke rigtig drømmer om at besøge. Der var en total "ro på" og en skøn tone. Skulle der opstå en anden case - så ved jeg 100 % hvor jeg skal hen 🤗🍀👩⚕️🧑⚕️Tak for nu ☀️

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Jeg kan på det varmeste anbefale hudkræftklinikken. Teamet er yderst professionel, imødekommende og empatisk. Man føler sig i trygge hænder, og bliver behandlet med venlighed og respekt. Klinikken har både lokaler i København og i Skanderborg, og det er det samme team, som man møder begge steder. Lægen Martin Glud er specialiseret i Mohs kirurgi, som sikrer komplet fjernelse af hudkræften. En stor tak for en positiv oplevelse til Martin, Bolette og Katrine.
Vh Charlotte Hvidberg, Silkeborg

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Kan varmt anbefale Hudkræftklinikken.
Super professionelle og dygtige og altid SÅ søde og imødekommende og giver sig god tid og man føler sig virkelig tryg i deres hænder.
Har været der selv et par gange og senest med min søn som også var meget positiv og yderst tilfreds.

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Jeg har haft et forløb med forundersøgelse og efterfølgende operation. Jeg har under hele forløbet følt mig meget tryg og i “gode hænder.
Mine ønsker og behov er blevet hørt med en meget empatisk og professionel tilgang- jeg kommer helt sikkert igen, hvilket jeg også gerne deler til familie og venner
Mette Bry🥰

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Meget professionelt … dejlige lokaler og smilende super sødt personale 👏

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Jeg kan simpelthen kun give mine varmeste og helt uforbeholdne bedste anbefalinger af Hudkræftklinikken. Jeg har følt mig så tryg og er blevet mødt med omsorg, opmuntring og helt igennem professionel behandling. Bedste personale (Trisse, Bolette, Benedicte❤️), og super kompetente Martin. Alt i alt er der ikke en finger at sætte noget sted

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Tak for godt arbejde ved fjernelse af modermærke.

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Jeg vil tilslutte mig koret af tilfredse patienter. Sikke et enestående team i har der.
Tak til Martin, Trisse ( Katrine) , Bolette ❤️.
Jeg er ovenud tilfreds med mit forløb og den støtte fra sødt personale, jeg har fået i forbindelse med almindelige hudkræft.

Danmarks Bedste hudkræftklinik
Danmarks bedste læger - sygeplejersker og ikke mindst Danmarks bedste Bolette
Denne anmeldelse skriver jeg med tårer i øjnene af taknemmelighed for at denne klinik er at finde i Danmark
Jeg har fået Bucky stråler som barn og har fået fjernet snart 30 knuder af hudkræft og der er kun et sted hvor de fjerner det så det ikke kommer igen
For 20 år siden når jeg fik fjernet hudkræft kunne jeg være 99.9 procent sikker på at det var et spørgsmål om tid før knuden var der igen og bare endnu engang større og så mister man IKKE håret når man får det i hovedbunden !!!
De varmeste anmeldelser og hilsner
til hudklinikken
Irene Dalberg

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
At kontakte en virksomhed med det navn er i sig selv angstprovokerende. Det omgående svar; den meget hurtige tid til undersøgelse og selve undersøgelsen var gennemført betryggende.

Respuesta de Hudkræftklinikken.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.