Hudplejeklinikken Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Anjas klinik er absolut også for mænd. Nemlig, ja! Jeg er kommet hos Anja i en del år efterhånden. Klinikken er altid super pæn, ren og indbydende. Anja er et af de rareste mennesker, jeg har mødt. A... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har kendt Anja og Hudplejeklinikken siden Nygade. Bliver altid mødt af et fantastisk smil, dejligt atmosfære, rolig og afslappet miljø, kompetent og professionel behandling samt gode råd og ve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde en skøn oplevelse hos hudplejeklinikken. Ansigtbehandlingen var meget grundig og jeg følte mig i trygge hænder hos Anja. Efter behandlingen kunne jeg se, at min hud havde haft brug for behan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Generelt en helt enestående oplevelse. Anja er fagligt dygtig og formår samtidig at skabe en varm og meget imødekommende stemning. Jeg følte mig fantastisk godt tilpas efter behandlingen og kommer g... Ver más

Información sobre la empresa

1. Clínica dermatológica

Escrito por la empresa

Hos Hudplejeklinikkken får du altid profesionel behandling og vejledning - da jeg udover den verdens anerkendte uddannelse hos Cidesco har 29 års erfaring indenfor hudpleje. Mit speciale er løsnings orienteret hudpleje med afsæt i behandlinger og vejledning i Dermalogicas innovative produkter.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Vidunderlig ansigtsbehandling hos Anja

Vidunderlig ansigtsbehandling hos Anja. Nye produkter, indslusning og lysterapi. Et par timer i top professionelle hænder. Tusind tak for en dejlig oplevelse.

7 de febrero de 2025

Respuesta de Hudplejeklinikken

Tusind mange tak for din dejlige anmeldelse ♥️ Det var en fornøjelse at have din hud i mine hænder ♥️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Personlig rådgivning og trygge hænder

Hvis du leder efter en ægte hverdagsforkælelse og professionel rådgivning, som er personlig og tilpasset dig, så er du landet det helt rette sted. Normalt skriver jeg ikke anmeldelser, men jeg måtte gøre en undtagelse, for efter Anjas rådgivning er min hud langt bedre, end den har været før, fordi jeg fik skræddersyet et program, som passer mig. Og især efter et par måneder ser jeg virkelig en forskel. Tak, Anja for at gøre en stor forskel for mig🙏🏼

17 de octubre de 2024

Professionel og personlig behandling

Anja er både sød og dygtig, og jeg føler mig altid godt og professionelt behandlet og altid med gode råd til at passe godt på min hud.

17 de octubre de 2024

Respuesta de Hudplejeklinikken

Kære Elin💖 Tusind mange tak for din fine anmeldelse - den er jeg meget glad for.
Tak for tilliden til at lade mig behandle din hud🤗

Professionel og kompetent behandling

Jeg har haft mit første, men bestemt ikke sidste besøg i Hudplejeklinikken v/ Anja 🌺
Det var en virkelig god oplevelse - Anja gav mig kompetent og professionel vejledning til netop mit behov for hudpleje og valg af produkter 🤗
Selve behandlingen var skøn og afslappende og Anja gav sig god tid til at forklare processerne undervejs, så jeg gik derfra med en dejlig følelse af velvære 🥰

12 de octubre de 2024

Respuesta de Hudplejeklinikken

Tusind mange tak for de pæne ord Bettina💖 Det var en fornøjelse at få lov til at behandle dig - og du er hjerteligt velkommen tilbage 🤗

Dejlig ambiente

Ejeren af klinikken er bare sød og meget professionel. Jeg er kommet på klinikken gennem mange år og har altid fået en meget fin behandling. Man får gode råd uden at føle sig presset til at købe klinikkens produkter.

19 de septiembre de 2024

Respuesta de Hudplejeklinikken

Tusind tak for den søde anmeldelse kære Anne🫶🏽 - og fordi du prioriterer den lange vej til netop min klinik 💖

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hyggelig og venlig behandler

Hyggelig og venlig behandler. Havde dog fået rød næsetip.

26 de septiembre de 2024

Kære Laila.
Tak for den fine anmeldelse - og undskyld for den røde næse 🙏🏼🤭
Håber vi ses igen 🤗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en fornøjelse at komme op hos…

Altid en fornøjelse at komme op hos Anja. Service og venlighed er i top fra man kommer til man går. Anja er så sød og behagelig at snakke med! Anja og hudplejeklinikken kan varmt anbefales!

10 de octubre de 2024

Tusind tak kære Rikke - for den fine anmeldelse 🩷🩷

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har haft en fantastisk oplevelse i…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse i Hudplejeklinikken, St.Kirkestræde v/Anja.
Behandlingen var yderst professionel, da Anja har en stor faglig viden, og kendskabet til produkter var i top.
Anja var ikke kun serviceminded, men har også en god personlighed, hvilket gjorde besøget endnu mere behageligt.
Jeg kan varmt anbefale klinikken til alle, der ønsker en førsteklasses behandling.
Birthe

Respuesta de Hudplejeklinikken

Af hjertet tak for de søde ord, som jeg sætter meget pris på🙏🏼
❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en virkelig god behandling

Altid en virkelig god behandling , har kommet i klinikken i 25 år vejledning af de bedste produkter + personale altid søde og hjælpsomme

28 de septiembre de 2024

Respuesta de Hudplejeklinikken

Tusind tak for den fine anmeldelse - det er dét der gør det hele værd at gå på arbejde hver dag 😍

Altid godt!

Jeg har kommet hos Anja i hudplejeklinikken igennem snart 20 år og jeg har aldrig været skuffet. Det er utrolig behagelig og god service og omsorg. Det er et øjeblik af forkælelse i hverdagens travlhed. Her har jeg lært værdien af og hvordan man fremmer ens naturlige skønhed. Et gavekort til Hudplejeklinikken er den bedste gave til enhver kvinde og kone - det er i hvert fald altid det, der står øverst på min ønskeliste. Deres produkter og vejledning har været den bedste hjælp for mig og giver den bedste tryghed for dem, som også har en særlig sensitiv hud. Tak! Mvh Anine

Respuesta de Hudplejeklinikken

Wau Anine: tænk at det nærmer sig et jubilæum for os 2🥰 Tak for de rosende ord - glæder mig til de næste 20❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den bedste kosmetolog i byen l…

Som altid en fantastisk og professionel behandling, hvor man føler sig i trygge hænder. Man bliver altid mødt af et positivt og smilende personale. Absolut den bedste kosmetolog i byen. Kan varmt anbefales!

2 de octubre de 2024

Respuesta de Hudplejeklinikken

Tusind mange tak søde Petrine - altid fornøjeligt og hyggeligt at behandle dig❤️

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan varmt anbefale Anja i…

Kan varmt anbefale Anja i Hudplejeklinikken. Altid smilende og behagelig behandling (også selv om det nogle gange kan gøre ondt)

8 de octubre de 2024

Kære Grete🩷
Jeg er meget glad for din søde anmeldelse - og glad for at du holder ud - trods ubehag indimellem 😉🥰

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid en skøn oplevelse og i rolige og…

Altid en skøn oplevelse og i rolige og venlige omgivelser og med en topprofessionel behandler. 🤗

26 de septiembre de 2024

Respuesta de Hudplejeklinikken

TUSIND tak for den flotte anmeldelse søde Pia❤️

De bedste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Når man har booket en tid hos Anja, kan man altid være helt sikker på at få den bedste og mest professionelle behandling. Herudover får man gode råd og god vejledning om de produkter, man køber. Anja er altid sød og omsorgsfuld, og klinikken er rar og hyggelig at være i.
De bedste anbefalinger og fem store stjerner herfra 💖

4 de octubre de 2024

Respuesta de Hudplejeklinikken

Tusind tak for den flotte anmeldelse søde Gitte: altid en fornøjelse at behandle dig💖

Kæmpe anbefaling

Jeg er for nylig begyndt i “behandling” hos Anja i Hudplejeklinikken. Jeg har ikke haft andet end gode oplevelser i forbindelse med mine besøg hos Hudplejeklinikken. Kan helt klart anbefale at tage en tur forbi Anja/Hudplejeklinikken. Super skønt sted.

Mange tak kære Linda - altid hyggeligt at behandle dig💖

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig og afslappende oplevelse som virker!

Som altid er det en kæmpe fornøjelse at komme i søde Anja’s kyndige hænder. Jeg føler mig altid godt behandlet. Og kan mærke på min hud hvor meget det Anja gør, hjælper. Jeg føler det bliver kigget grundigt på min enkelte hudtype, så jeg føler jeg får den helt rette behandling tilpasset mig og min huds behov. Vil klart anbefale Hudplejeklinikken i st. Kirkestræde nyk. F. Man får altid en skøn behandling hos Anja.

4 de octubre de 2024

Kære Rikke: TAK for den flotte anmeldelse 💖💖

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god service og behandling

Virkelig god service og behandling. Jeg er altid glad og tilfreds med resultatet når jeg går derfra, og så er der en super hyggelig stemning i Hudplejeklinikken.
Anja gør det mega godt og det gør bare at jeg er glad for at komme der.

24 de abril de 2024

Respuesta de Hudplejeklinikken

Mange tusind tak for din søde anmeldelse kære Jasmin💗

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er kommet i klinikken i mange år og…

Jeg er kommet i klinikken i mange år og det er altid en fornøjelse. Anja er så dygtig og meget professionel både i forhold til de behandlinger der tilbydes men også i forhold rådgivning om hudpleje produkter.

1 de mayo de 2024

Respuesta de Hudplejeklinikken

Tusind tak for de pæne ord Gitte: det varmer at høre❤️

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.