Consulta las opiniones de los clientes
Rzetelna rekrutacja od początku do końca, po pierwszym kontakcie z Panem Robertem to on kontaktował się ze mną,zabiegał o caly proces rekrutacyjny . Zero przekłamań. Pełna profeska.
Polecam agencje Humanbe jako jej pracownik ! 🙂 W pracy jest bardzo miła atmosfera, wszyscy pomocni, nawet jeśli nigdy nie pracowało się w rekrutacji, to dzięki Mateuszowi, Karolinie i innym współ... Ver más
La gente también ha visto
Dziękuję za pomoc w załatwieniu pracy
Dziękuję za pomoc w załatwieniu pracy. Trudno czasami zaufać Agencji ale moje zaufanie okazało się trafne. Pan Robert jest bardzo elokwentny co przekłada się na jakość. Przez cały okres rekrutacji trzymał palec na pulsie praktycznie przeprowadził mnie za przysłowiową rączke. Podobało mi się ogromny wybór ofert pracy każdy znajdzie coś dla siebie. Mogę ze spokojem i czystym sumieniem Polecić pana Roberta.
Nic dodać nic ująć
Nic dodać nic ująć, co do Rekrutera odpowiedni człowiek na odpowiednim stanowisku. Przedstawił mi kilka ofert pracy ,każdą z nich omówił szczegółowo. Polecam każdemu Humanbe
Rzetelna rekrutacja od początku do…
Pełen profesjonalizm..
Rekrutacja szybko sprawnie bez…
Rekrutacja szybko sprawnie bez problemów.przedstawine przejrzyście , odpowiedzi na pytania wszystkie które zadawałam omówione bez ukrycia jakiej kolwiek informacji ,dziękuję i pozdrawiam
Szczerze polecam HumanBe
Szczerze polecam HumanBe, a w moim przypadku pana Roberta. Bardzo zaangażowany w cały proces rekrutacji. Po kilku dniach pracy w Ceva Logistics moje wrażenia są pozytywne, w grupie panuje miła atmosfera. Oby tak dalej.
Jestem zadowolony z rozświetny poziom rekrutacji.mowy…
Jestem zadowolony z rozmowy rekrutacyjnej, którą przeprowadziłem z rekrutatorem. Wszystko zostało przedstawione w jak najlepszym świetle. Rekrutator służył pomocą oraz rozjaśnił wszystko niejasności, pozdrawiam.
Wsparcie na każdym etapie
Wsparcie na każdym etapie, pełna profeska. Kontakt z rekruterem panem Robertem bez zarzutu. Owocna współpraca z firmą HumanBe. Klasa :)
Wsparcie
Wsparcie koordynatorów na każdym etapie rekrutacji, mili, uprzejmy i pomocni. Przyjemna praca. Serdecznie polecam ☺️
Polecam i doceniam za ciągły kontakt z…
Polecam i doceniam za ciągły kontakt z Panią rekruter i natychmiastowe działania w rozwiązaniu jakiejkolwiek sytuacji 😊👍❤️
Jak dla mnie bardzo miła i przyjemna…
Jak dla mnie bardzo miła i przyjemna atmosfera pod współpracę. Rzeczowa konkretna i bardzo profesjonalna. Pozdrawiam serdecznie ☺️
Bardzo polecam firmę humanbe tym…
Bardzo polecam firmę humanbe tym bardziej rekruterke panią Agatkę bardzo miła pani wszystko objaśniła pomogła dobrała super ofertę z całego serca na plus
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy…
Jestem bardzo zadowolony ze współpracy :D
Bardzo przyjemnie
Bardzo fajny rekruter , cały proces był pomocny na każdym kroku , szybciutko znalazł mi pracę która też jest super ;)
Szczerze polecam
Profesjonalnie i bez stresu. Wszystko załatwione sprawnie, kontakt super. Polecam każdemu, kto szuka pracy za granicą.
Bardzo fajna agencja,pomogła mi szybko…
Bardzo fajna agencja,pomogła mi szybko z pracą,Dobre warunki zastałam na miejscu w Holandii. Polecam
Super
Super ! Polecam agencje , pomoc z każdej strony oraz darmowe szkolenia co jest dodatkowym atutem.
Firma godna polecenia
Firma godna polecenia. Darmowe szkolenia. Super kadra. Bardzo profesjonalne podejście do osoby starającej się o stanowisko rekrutera. Polecam
Pracowałam jako rekruter i absolutnie…
Pracowałam jako rekruter i absolutnie nie polecam.
Pan Mateusz ma ogromne wymagania, niestety mało oferuje, zaczynąjć od bardzo słabego szkolenia po zadania które wychodzą poza role rekrutera.
Polecam agencje Humanbe jako jej…
Polecam agencje Humanbe jako jej pracownik ! 🙂
W pracy jest bardzo miła atmosfera, wszyscy pomocni, nawet jeśli nigdy nie pracowało się w rekrutacji, to dzięki Mateuszowi, Karolinie i innym współpracownikom wszystkiego można się nauczyć, wystarczy chcieć !
Zgrany i uczciwy team, bez kolorowania !
Szef jest bardzo rzeczowy i konkretny. Pracuję prawie rok i nie narzekam na brak terminowości wypłat :)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.