Jeg bestilte noget udstyr til at lave mjød med og de blev leveret med forkerte gærlåse. Et telefonopkald og de blev sendt med det samme. Jeg havde de rigtige dagen efter at have modtaget det forkerte.... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Gode produkter til overkommelige priser! Dejligt med stort udvalg af produkter til priser som ofte ligger under markedet. Kontakt formularen på hjemmesiden virker dog ikke, og derfor gik der no... Ver más
Vi købte noget Chemipro Oxi hos dem, men selvom vi fulgte instrukserne virker det ikke som lovet. Derudover har vi forsøgt at kontakte kundeservice for at få hjælp, men de har ikke givet svar tilbage... Ver más
Grainfather Glycol køler inkl. Grainfather 30 ltr. gæringstank Pro Edition. Den bliver leveret til døren. Da der mangler en neopren isoleringsfrakke, er der intet problem med at den så bliver efter... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vare kom meget hurtigere end forventet, super positiv oplevelse.
Klar anbefaling herfra
God service, fik hvad jeg bestilte til gode priser.
Vil helt klart handle her igen samt anbefale til andre.
Hjerteligt anbefalet!
Altid hurtig betjening, ubesværet online handel, rimelige priser og super-hjælpsomme mennesker. Frank har altid gjort alt han kunne for at facilitere min bryg-vane, fra gode råd til (mange) sidste-moment indkøb. Hjerteligt anbefalet!
Fup og svindel med priser op til Black…
Fup og svindel med priser op til Black Friday. først ligger man 10 % på prisen, for dernæst at give 20 % rabat på den kunstige pris. PLAT
God malt-pusher
Stort, ajourført udvalg. Lave/rimelige priser. Flinke folk som ved hvad de taler om. Hurtig ordrehåndtering (i hvert fald ved selv-afhentning).
Meget hjælpsomme
Stort udvalg, hurtig betjening og meget hjælpsomme.
Rigtig god service
Rigtig god service. Der var udsolgt af et all grain kit, men Frank var hurtig og fandt på en god løsning, så jeg alligevel kunne brygge som planlagt. Derudover hjalp han med forslag til at optimere ølbrygningen, som jeg ikke havde tænkt på selv. Kan kun anbefales!
Kan varmt anbefales
Jeg har handlet en del hos dem og der har aldrig været problemer. Super produkter og hurtig levering.
Kan varmt anbefales.
Super service, hurtig ekspedition og fine varer 👍
Fin service
Fin service, skarpe priser, god butik der har hvad man skal bruge. Frank er hurtig på mailen, og altid til at handle med. Dog skal man til tider væbne sig med en anselig mængde tålmodighed, hvis man møder op i butikken - Der er tit mange kunder, og man skal påregne en del ventetid i kø
Hurtig levering og bredt udvalg.
Hos humlecentralen finder jeg altid, hvad jeg skal bruge. Både afhentning og forsendelse fungerer super smidigt.
Fin service
Frank er god at handle med. Han følger op på tingene og erstattede på forbilledlig vis en transportskade uden dikkedarer.
Anbefalelsesværdig!
Gode priser, hurtig levering
Jeg har 2 gange bestilt varer fra Humlecentralen. I begge tilfælde har pakkerne været klar på posthuset 2 dage efter bestillingen:-)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.