Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde fel och behövde returnera en av mina varor. Det var inga som helst bekymmer. Hjälpsam på telefon i första kontakten och på mail i andra kontakten! 👌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tack vare alla fina recensioner valde jag att köpa hundbur här och det blev en verklig fullträff. Beställde buren på en onsdag och på fredagen samma vecka kunde jag hämta den på utlämningsställe... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dyrt är det för några smågrejer till buren. Tog lång tid innan jag fick produkterna och otrevlig kundservice med massvis onödig konversation att jag ska inte hämtat ut paketet fast jag aldrig fick en... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket nöjd med både den snabba leveranser och hanteringen då vi upptäckte att buren som levererades hade blivit till nyare bilmodell än vi beställt. Vid kontakt löstes detta mycket smidigt. Vi är sup... Ver más

1. Tienda de accesorios para automóviles

Escrito por la empresa

Krocksäkra Hundburar, Hundgrindar & Hundgaller till Din Hund och Bil. Anpassad för hundens bästa. Sök på din bilmodell och hitta rätt produkt!

4,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Trevligt bemötande

18 de junio de 2024

Tack för återkopplingen:-)//Patrik

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Fint bemötande av den personen jag…

Fint bemötande av den personen jag pratade med för att välja bur. När vi skulle sätta ihop den var det otydlig beskrivning och väldigt svårt. Vi behövde skruva isär den för att få ihop det rätt.

17 de junio de 2024

Tack för återkopplingen! Jag ska informera leverantören om detta. //Patrik

Super service , trevliga medarbetare

Vi har inte fått leveransen
När hundburar fick mitt utlåtande reagerade dom omedelbart
Det visade sig att Postnord gjort fel
Hundburar ombesörjde omgående leverans
Mycket bra hanterat jag önskar dom framgång -det förtjänar dom !
Anders

27 de junio de 2024

Respuesta de Hundburar.se

Hej Anders! Tack för din återkoppling! Hör gärna av dig till mig nästa gång, så ska jag kolla vad som hänt. Postnord verkar nu ha hittat ditt paket, och skickas så fort som möjligt. //Mvh Patrik

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ett förbättringsförslag

Ett förbättringsförslag. Monteringsanvisningen undermålig. Den komplettering jag fick separat skall naturligtvis vara med från början.

21 de mayo de 2024

Tack för återkopplingen! Jag skickar detta vidare till leverantören. //Patrik

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans, bra service.

15 de febrero de 2024

Respuesta de Hundburar.se

Tack för feedbacken Jimmi! Välkommen till oss igen om nya behov uppstår! //Patrik (ny ägare av hemsidan)

Snabb leverans av lastgaller

Snabb leverans av lastgaller, lätt att montera, passade utmärkt.

30 de abril de 2024

Respuesta de Hundburar.se

Tack Mia! Vi är glada att kunna hjälpa till! /Patrik (ny ägare av denna hemsida)

Passar perfekt

Passade perfekt

10 de febrero de 2024

Respuesta de Hundburar.se

Kul att höra! Välkommen åter! //Patrik (ny ägare till denna hemsida)

Lita inte på Hundburar.se

Lita inte på Hundburar.se! De har gått i konkurs hösten 2023, jag blev av med både order och pengar och har inte fått nåt tillbaka från konkursboet. Nu verkar deras hemsida vara up and running igen. Jag skulle aldrig mera lita på detta företag!

27 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde ett nytt lås till min…

Beställde ett nytt lås till min hundbur, köpet betalade jag med kort direkt (dumt nog)
Fick orderbekräftelse, sen efter en timme till så fick jag ett automatiskt mejl som meddelade att dom inte kan leverera pga sjukdom och att i möjligaste mån skulle återbetala.
Har inte fått tag i dom, inte heller fått någon återbetalning! BESTÄLL INGENTING HÄR!

6 de septiembre de 2023

Undvik!

Undvik! Min beställning skulle levereras inom 5-7 dagar men dök aldrig upp. Ingen kontakt över telefon eller mejl. Annullerade till sist beställningen. Det enda som fungerade smidigt var återbetalningen.

25 de agosto de 2023
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.