Hundedamen v. Christin Pfeiffer Agerkvist Opiniones 42

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Online undervisning med Christin over zoom. Jeg havde bedt min søn og svigerdatter om at tage en snak med Hundedamen.dk for at støtte deres skønne Maisie, som er en blandingshund. Over zoom med os a... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for endnu en omgang MEGA FANTASTISK hundetræning. Som hundeejer lærer man simpelthen et "way of life" med hunde, som man kærligt, men bestemt bliver indført i under træningen. Man opdager det nærm... Ver más

Información sobre la empresa

1. Entrenador/a de perros

Escrito por la empresa

Mit navn er Christin Pfeiffer Agerkvist og jeg kalder mig selv for Hundedamen. Jeg er professionel hundeinstruktør og har i de sidste mange år undervist hunde på alle niveauer - både fysisk og online. Jeg fungerer også som konsulent i forbindelse med valg af hunderace, køb af hund, når der er en hvalp på vej og meget mere. Jeg har selv haft hunde i mange år og har nu tre voksne hunde.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hundetræning hos Hundamen er i…

Hundetræning hos Hundamen er i topklasse! Jeg har sammen med mine hunde, Max knap 8 årig Golden og Mini knap 3 årig labrador, deltaget i første af 5 undervisningstimer hos Hundedamen. Super kompetent træning med blik for hundene og deres menneske(r). Jeg kan varmt anbefale Hundedamen.
Vh Erik Hausle Steppat

30 de marzo de 2026

Online undervisning ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Over zoom med os alle i hver vores del af landet , gav Christin mange gode konkrete råd om træning og oplysninger om Maisie på baggrund af hendes racer. Christin var fantastisk til at læse Maisie og vi fik alle vigtig information med os. Det at Christin “ læser” Maisie og ejere er en fantastisk evne hun har. Tak for det🙏 Glæder mig til næste zoom møde næste gang.

16 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Christin har hjulpet mig og min hund…

Christin har hjulpet mig og min hund Lady, der er en malteser blanding på 14 år, gennem telefonisk guidance. Det har været en uvurderlig hjælp at få den støtte og vejledning fra Christin. Her 1 år efter at vi stod i en stor omvæltning i livet, hvor vi måtte sige farvel til min anden hund Tiffy, og jeg startede i nyt job, og vi stod i en sorgfuld og stressfuld situation med klager fra naboen over hundens gøen.
Lady var dybt ulykkelig og havde det meget svært med at være alene, når jeg skulle på job, så hun hylede og gøede og var bare meget ked af det. Jeg var også stresset og ulykkelig og situationen var svær. Christin støttende mig, så jeg kunne stole på, at dét jeg gjorde var godt nok, og jeg ikke følte mig alene om det.
Lady er blevet rigtig god til at være alene, og jeg har lært, hvad der er bedst for mig at gøre, når jeg skal gå hjemmefra, så Lady er tryg og Lady har lært at jeg kommer hjem igen.
Det er en fortsat proces og jeg må hver dag øve Lady i, at jeg forlader hjemmet, men jeg kommer tilbage til hende. Tak Christin. Jeg tænker ofte på dig og hvad din guidance betyder for os

7 de enero de 2025

Jeg er dybt taknemmelig 🙏

Længe har mit barnebarn ikke ønsket at besøge mig når min hund er hjemme.
Ella er den kærligste golden, men hvis man er bange for hunde er det svært.

Jeg rakte ud til Hundedamen som helt utroligt skabe bånd mellem dem ved første træningstime.

Mit barnebarn kommer nu på besøg.
Træner Ella: Sit, Dæk, Giv pote 🥰
Når han overnatter skal Ella ligge hos ham i sengen. ♥️

Tak til HUNDEDAMEN.DK for at gøre det som virkede umuligt ♥️🙏♥️

31 de octubre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maui og jeg startede på hvalpehold og…

Maui og jeg startede på hvalpehold og det var super og nu er vi bare os 3 og det er bare kanon godt
Maui var begyndt at sove til kl 3-4 så tog vi ene timer og gør det stadig får gode øvelse som vi øver hver aften og legtøjet er lagt væk inden vi går og han er fuldstændig afslappet når vi kommer hjem og sover til kl 7-8 stykker så er bare glad for hende og det er Maui også og vil klart abefalde til andre nu har vi fundet en god balanse takket være hundedamen og så er hun jo super sød og altid i godt humør hilsen krølle

17 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tænkt at man online kan få så personlig…

Tænkt at man online kan få så personlig hjælp.

Jeg har udelukkende haft online aftaler med Christin og har både fået (rimelig) skik på lille Carlo, men jeg har i den grad også fået støtte, når jeg har følt, at jeg var den eneste i HELE verden, der synes det er hårdt at få et nyt familiemedlem - som sådan en lille hundehvalp jo er.

Kan kun varmt anbefale online møder hos hundedamen.

10 de febrero de 2025

Christin er den bedste!

Christin var den største skulder at lægge sig opad i den hårdeste periode i mit liv!
At skulle give en hund væk er aldrig sjovt, men Christin hjalp, tog mod grædende opkald fra mig (selv kl. 22) og sørgede for at min kære Valder fandt det bedst mulige hjem!

Aldrig havde det været gået så godt uden alt hendes fantastisk hjælp og støtte!

Jeg kan kun anbefale forløb og samtaler med hende, da hun har så meget kærlighed i hjertet over for alle!
Har heller aldrig mødt en så fantastisk person med så meget overskud som vil gå så langt for at hjælpe en fremmede.

Jeg har ikke en eneste negativ ting at sige om Christin, selvom hun hurtigt booker op giver hun altid 100%!

3 de octubre de 2024

Fantastisk ekspertise

Vi havde vores dejlig hund til hvalpetræning hos hundedamen. Og det overgik alle vores forventning. Meget professionel og dejlig atmosfærer. Vi måtte desværre efter nogle måneder af med vores dejlig hvalp, grundet allergi. Der var hundedamen helt fantastisk til at hjælpe os med at finde det bedste nye hjem til vores lille hvalp. Kan klart anbefale hundendamens træning og ekspertise til træning af din hund.

1 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for din ALTID gode hjælp.

Jeg vil gerne dele vores fantastiske oplevelse med “Hundedamen”, som har haft en utrolig positiv effekt på vores hund Kalle. Kalle begyndte at ændre adfærd i en sen alder samtidig med, at vi blev forældre til vores søn som i dag er 9 mdr. gammel. Takket være “Hundedamens” ekspertise og i øvrigt forsatte vejledning, har Kalle udviklet sig rigtig meget, og trives i dag super godt sammen med vores lille søn. Jeg kan derfor varmt anbefale “Hundedamen” til alle, der har brug for professionel og effektiv træning til deres firbenede familiemedlemmer. Endnu engang KÆMPE tak til “Hundedamen” herfra.! 🐾👶🐶

20 de junio de 2024

Vi kontaktede hundedamen

Vi kontaktede hundedamen, da vi havde store problemer med vores bomuldshund Sally, som var meget stresset. Vi fik gode råd om at gå pænt, møde andre hunde og skabe ro omkring Sally. Hundedamen har igennem forløbet været ægte og god til at hjælpe Sally og os. Vi har via samtaler, hundetræning og guidning fået en fantastisk familiehund, der ikke er stresset, gør meget mindre, så familien og Sally fungerer helt perfekt!

Vi takker hundedamen Kristin for den store værdifulde hjælp. Vi kan varmt anbefale hundedamen 🐶♥️

22 de enero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg ka kun sige absolut positive ting…

Jeg ka kun sige absolut positive ting om Hundedamen, hun er fantastisk, hun aflæste mine 2 hvalpe(bror og søster)meget fint, hjalp os med at forstå en masse, det ka være lidt hårdt med 2 frække hvalpe, men os dobbelt op af kærlighed.
Christin møder os lige det hvor vi er, så skønt at komme hos Hundedamen
Glæder os til næste gang, TAK søde Christin

4 de marzo de 2024

Min Shar Pei har fået privat træning

Min Shar Pei har fået privat træning af den søde Hundedame. Jeg skulle havde hjælpe til hvordan man udstiller sin hund. Men jeg lærte jo meget mere og min hund og jeg har fået sådan et dejligt tæt bånd sammen. Ikke nok med at min hund gør det godt på udstilling, så går hun også pænere i snor.

12 de mayo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Her bør alle hunde få deres træning

Min bichon havanais fik en ide da hun var omkring 5 mdr at hun ikke ville gå med snor, have halsbånd på eller sele. Dette gav selvfølgelig store udfordringer. Men med rette hjælp, træning og vejledning fra Hundedamen har jeg idag en hund der elsker sin snor og halsbånd.
Kan kun varmt anbefale at træne hos Christin både hvis der er udfordringer, men også til almindelig træning.

5 de junio de 2023

Vi takker af hjertet…

Vi takker af hjertet med at give en kæmpe succes til at være hundeejer til vores flat coated retriver!!! 💙🐶 Han er højt elsket af familien! Selvom det er hårdt at have en teenager hund (lige nu på 14 måneder), er det også dejligt med de korte og lange gåtur vi har sammen.
Vi har lært utrolig meget fra dig Christin, du er enestående i dit arbejde, det skal du ved. Vi er taknemmlig for at Milo og vi fik mulighed for at gå hos dig i knap 1 år. Milo er en utrolig dygtig hund! 💙

16 de octubre de 2023

Græske hunde ❤️

Fantastiske Christin tager sig ualmindeligt godt af vores Græske hunde. Hun har en helt speciel forståelse for hvad den enkelte hund og ejer har brug for. Hun er engageret, omsorgsfuld og super professionel. Som min søn sagde: vi skal gøre som hun sagde, for hun har virkelig forstand på hunde😊.
De allerbedste anbefalinger herfra❤️

3 de octubre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk træning af din hund hos Hundedamen

Vi kan klart anbefale hundetræning hos Hundedamen. Hundedamens undervisning er sjov, spændende og utroligt lærerigt. Positiv træning af din hund, og du lærer også om din hunds kropssignaler:).Vi startede på hvalpehold sommer 2022, og er fortsat på teeanage holdene, og vores Cavalier Lulu elsker træning hos Hundedamen.

14 de marzo de 2023

10 ud af 10!

Kan helt bestemt anbefales! Vi overtog vores skønne Staffordshire Bullterrier december 2022 og afslutter forløb her marts 2023. Efter bare 3 måneder med privat undervisning hos hundedamen er vores skønne pelsbaby blomstret. Ikke bare de mange fine nye tricks og lydighedsøvelser men man kan også mærke hendes personlighed er blevet mere selvsikker.
Vi kommer helt bestemt tilbage når vi en dag skal have hund nr. 2🙌🏼

7 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top professionel og et stort hjerte

Top professionel og et stort hjerte. Jeg kan kun give Hundedamen Christin mine bedste anbefalinger.
Jeg har søgt blandingshund på DBA og Gul&gratis. Hundedamen Christin har været en uvurderlig hjælp og sparring ift til hvilke blandinger, der giver de mest afbalancerede og harmoniske hunde og hvilke opmærksomhedspunkter, der er vigtige i dialog med sælger omkring sygdomme, pris mm.
Vores første bekendtskab med Hundedamen var ifm træning af vores tidligere hund, både på hold og individuelt. Christins varme, åbne, positive væsen smitter af på både hunde og ejere og giver de mest optimale betingelser for et sundt lærings- og træningsmiljø.

22 de febrero de 2023

Fin træning hos hundedamen

Niki og jeg har trænet hos hundedamen siden august 22 og vi kan varmt anbefale Christin.
Hun er meget dygtig og hundene “elsker” hende.
Christin er meget imødekommende for planlægning -ændringer osv - og finder løsninger på alle vores ønsker.
Vi er meget glade for, vi valgte hundedamen.

8 de febrero de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.