Halsbånd kom aldrig, men penge trukket og ingen tegn på tilbagebetaling af manglende levering. Hold jer langt væk fra dette useriøse firma. Mange har haft samme oplevelse..
Consulta las opiniones de los clientes
0 stjerne skulle have læst trustpilot først, bestilt navneskilt firma udgiver sig som danske men man bliver trukket for gebyr pga det er udenlandsk. Graveringen er så utydeligt kan ikke læses
Kan kun tilslutte mig for svindel firma , dansk hjemmeside , men bliver trukket for udenlandsk betaling ( USA ) med tillæg på betalingen !!! dog afsendt fra Holland , bestilt d.10 juli og har inte... Ver más
Absurd lang leveringstid og underlige svar på henvendelser. De kan fx ikke oplyse hvem der håndterer udbringning. Har nu fået en mærkelig besked fra dsv om mislykket levering, og skal så betale for ge... Ver más
Información sobre la empresa
Información de contacto
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God kundesupport - 5/5 stjerner
Jeg bestilte d. 17/7-20 et hundetegn hos Hundenavneskilt.dk.
Først efter min bestilling tjekkede jeg Trustpilot, og må indrømme jeg blev nervøs over de dårlige anmeldelser. MEN jeg har absolut intet at klage over. Jeg har enten i går eller i dag modtaget mit hundetegn i postkassen, som er SÅ flot! Leveret i en fin lille stofpose!
Jeg skrev til deres kundesupport efter nogle dage, grundet manglende tracking nummer. En Christina skrev hurtigt tilbage til mig, at pakken var afsendt fra Schweiz, og at jeg inden for 5-7 hverdage ville modtage pakken. Det er ikke sidste gang jeg handler hos Hundenavnskilt.dk
Advarsel - det ser ud til at det er en fup side
Bestilt et navneskilt uden at få checket trustpilot.... tror også at det er en fupside. Bestilt og der er trukket penge - men har ikke set skyggen af produkt. Så advarsel herfra også selv om det er småpenge. Mange bække små giver dem jo en stor å. ;-)
Meget lang leveringstid
Meget lang leveringstid. Det som ser ud som en dansk webshop, er udenlandsk og der kommunikeres på mangelfuldt dansk.
Dårlig service
Bestilte et navneskilt den 23/6-20
Og har nu den 10/7 20
Og har stadig ikke modtaget noget navneskilt og deres tracking siger at det er afsendt.
Derfor kun en stjerne 😠
La experiencia Trustpilot