Hurtig levering, og mine keramiske skåle var pakket så forsvarligt ind - virkelig trygt at handle hos hundeskyen 🐴🤩 Købte også rigeligt med snacks og en ny seng, og alt er godkendt af hunden. Dejl... Ver más
La empresa ha respondido
Fantastisk service og hurtig levering. Havde bestilt rigtig mange ting (+15). Desværre var der en af tingene som var forkert - og det kan ske. Jeg skrev at de ved en fejl havde sendt noget forkert ti... Ver más
La empresa ha respondido
Mega god service, sendt samme dag jeg bestilte, fik dem dagen efter. og hold op nogle gode foder beholdere, som er fødevaregodkendt. Skal have bestilt et par mere, når næste løn går ind) :)
La empresa ha respondido
Har handlet ved Hundeskyen, flere gange og altid er det hurtig levering og super service. Derudover har de også et godt udvalg i div. Ting til forkælelse af menneskes bedste ven 🐶. Jeg handler hel... Ver más
Drammelstrupvej 293, 8355, Solbjerg, Dinamarca
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hurtig levering og god oplysning om hvor langt varerne var

Respuesta de Hundeskyen
Super hurtig levering og super god service.

Respuesta de Hundeskyen
Svante er en engelsk springer spaniel på blot 15 måneder, som i julegave fik en vaskebjørn fra Hundeskyensom leveret allerede 2 dage efter købet!
Denne vaskebjørn er nu Svantes yndlings-hundebamse, som med sine forskellige bløde strukturer, gør det trygt og hyggeligt, at bore snuden ned i, når der trænges til lidt ro og hjemlig hygge.

Respuesta de Hundeskyen
Super fint sted at handle. Vare iorden og det kom hurtigt frem

Respuesta de Hundeskyen
Fine produkter og en fornuftig pris. Vores hund elsker godbidderne og tak for gratis gave.

Respuesta de Hundeskyen
Når man bestiller varen, så regner man med at gå et par dage, men inde hos jer, der får man det den dagen efter eller 2 dage efter. Det er glad for.

Respuesta de Hundeskyen
super service bestilte den ene dag og det kom allerede dagen efter. Super service

Respuesta de Hundeskyen
Imponerende hurtig levering - jeg lagde ordren torsdag og fredag havde jeg min vare. En rigtig god oplevelse og jeg kan kun anbefale hundeskyen.dk!