Jag beställde en dörrmatta med hundbild/ hundras och namn. När jag nån dag senare fick orderbekräftelse såg jag att det var fel hundbild på mattan. Jag har nu mailat tre gånger inom loppet av en vecka... Ver más
Trots att Hundworld fått en del dåliga recensioner så skrämde inte det mig från att beställa vilket jag är glad över. Mattan kom inom påstådd tid (inom 14 dagar). Jättefin matta, var exakt som vi desi... Ver más
Jag har beställt tre dörrmattor, en i taget. De första två var riktiga dörrmattor med gummerad baksida men den tredje var en tunn sladdrig matta med bara några små gummiprickar på baksidan. Den går in... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que solicite reseñas
Superfin sele till en början....
Superfin sele till en början. Släppte i söm på ena sidan ganska direkt och nu efter 3.5 mån användning så ser den så tråkig ut. Spännet under magen håller inte fast där man ställer in utan "glider" ut till största läget hela tiden. Ingen reklamation då den är äldre än 2 månader.

Respuesta de Hund World
Kunde göra min retur utan några…
Kunde göra min retur utan några problem, är nöjd

Respuesta de Hund World
Selen som är den andra vi beställer är…
Selen som är den andra vi beställer är jättefin, stadig och rejäl. Dock gick spännet sönder på sele nr 1 efter 4-5 månader, och det gick inte att beställa reservspänne så vi fick köpa en ny. Hade varit fint att kunna köpa reservdel och slippa köpa hela selen.

Respuesta de Hund World
Beställde för över en månad sedan och…
Beställde för över en månad sedan och har fortfarande inte fått något så därför det dåliga omdömet

Lång leveranstid
Lång leveranstid, namnbrickan på selen va inte anpassad för kardborrbandet på selen,annars nog en bra sele.

Produkterna jättebra
Produkterna jättebra. Leverans mycket dålig stod att grejerna skickades omgående sen gick det inte att söka på dom på två veckor

Det tog för lång tid
Det tog för lång tid. Och att för mindre hundar är selen inte antidragafri som vi trodde. Och att jag inte fick någon instruktion på svenska, saknar jag, annars oket.

Fint sele och koppel
Bra information om leverans. Tyvärr klantade posten sig och aviserade inte, men fick mycket bra och snabb hjälp av Hund Worlds kundtjänst.

Respuesta de Hund World
Svårt att få kardborrebandet att fästa
Svårt att få kardborrebandet att fästa. Jag kan inte använda denna sele pga detta.

Respuesta de Hund World
så bra sele candy går så fint dra inte…
så bra sele candy går så fint dra inte så nöjd med selet Evy

Sämsta tänkbara köp
Sämsta tänkbara köp! Efter 2,5 mån gick fästet till öglan sönder. Vilket medförde att hunden slet sig!! Kontaktat Hund Word som anser att selen är sliten! Används vid promenader 3-4 ggr per dag!!

Respuesta de Hund World
Fick och hämtade paketet igår
Fick och hämtade paketet igår. Jättenöjd och Kyra kommer säkert att bli nöjd med sin julklapp.

Respuesta de Hund World
Mycket bekvämt sele och skönt handtag…
Mycket bekvämt sele och skönt handtag på kopplet