HUNTERS' POINT Opiniones 2057

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Seriøst firma. Hurtig levering og gode priser. Jeg havde fået bestilt forkert størrelse, og måtte bytte. Det gik virkelig nemt! Firmaet betaler både fragt og returporto. Man bestiller varen igen og... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg havde købt en fleece, der ikke lige var hvad jeg havde forventet. Jeg kontaktede Hunters Point, fik hurtigt tilsendt en returlabel, sendte varen til dem og fik næste lige så hurtigt mine penge r... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

You had the product I was looking for, had the correct size and made ordering understandable and straight forward. Delivery was as scheduled and product as anticipated. Great job. Thanks Gordon

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Høj faglig viden og god service. Jeg kan kun anbefale Hunters point. God faglig afklaring ved mit køb, hvilket er rart, samt stor fleksibiltet i leveringen, hvilket er værdsat. Og point for at ringe m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de caza

Acerca de HUNTERS' POINT

Escrito por la empresa

Hos Hunters Point finder du et stort udvalg indenfor blandt andet

For os handler det om naturen. Om at være i naturen, bruge den, nyde den og passe på den.

Gode oplevelser kræver viden og forberedelse, og derfor finder du et væld af inspiration, artikler og tests - for ikke at nævne landets største udvalg af tøj, fodtøj og udstyr på www.hunterspoint.dk.

Her klæder vi dig fra top til tå, så du er klar til at erobre naturen og få fantastiske oplevelser.

Har du brug for hjælp, sidder vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig.

Send en e-mail til support@hunterspoint.dk, eller ring til os på 9389 8777 alle hverdag 9-15.00 , så gør vores dygtige personale deres absolut bedste for at hjælpe dig.

Vælg det rigtige jagtudstyr

Der er mange muligheder, når det kommer til jagtudstyr. Det er, fordi der findes mange forskellige typer jagt, og der skal være noget for alle. I vores udvalg her på siden finder du jagt tilbehør såsom:

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 40% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Forsvundet pakke

Jeg havde en pakke der skulle sendes retur med dao. Dao formår at smide min pakke væk, og er slet ikke til at komme i kontakt med herom. Jeg kontaktede Hunters Point kundeservice hvortil de valgte at sende mig mine penge retur og så ville de tage kampen med dao. Virkelig go service

23 de enero de 2026
Opinión espontánea
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Købte et par støvler - lynhurtig levering - men desværre for store. Havde problemer med at hente returlabel. Fik prompte svar fra Hunters Point med en label og nu har jeg fået pengene tilbage, efter at de har modtaget støvlerne.
Købte et par nye støvler som denne gang passede. Jeg ville gladeligt handle her en anden gang!

16 de enero de 2026

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.