3,5

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

3,5

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wederom kleding bij deze firma besteld…

Wederom kleding bij deze firma besteld uiters vriendelijk mailverkeer en nette afhandeling van goede T shirt met mijn logo erop . Ik zie weer een irritant review staan van de zogeheten azijn zeikers van Nederland je moet dit en moet dat per 6 bestellen en niet ruilen nee wat denk je dan dat het C& A is 😡

13 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Helaas kan ik geen nul sterren geven

Helaas kan ik geen nul sterren geven. Je moet eerst een prijsofferte aanvragen bij het bedrijf. (Let op, je moet minimaal 6 producten bestellen), waarna je dit bericht ontvangt: "Wij attenderen erop dat de kleding niet geretourneerd kan worden." Ze geven geen reden of uitleg. Als de maat of de kwaliteit niet goed is, heb je pech. Koop dus niet!

3 de marzo de 2025

4e bestelling en weer top geregeld

Nu voor de 4e keer besteld via Hurricane Bedrijfskleding.
En elke keer super geholpen, een offerte aanvragen en je hebt dezelfde dag nog reactie! Ze handelen de bestellingen zowel professioneel als persoonlijk af en met de juiste controles om te garanderen dat het resultaat naar wens is.

En tenslotte goed geprijsd.
Kan ze iedereen aanbevelen!

23 de febrero de 2024

Zéér positieve ervaring

De kleding die ik besteld heb via Hurricane was precies naar verwachting. De snelle levering en het uitstekende meedenken met mijn wensen zorgden voor een zéér positieve ervaring.

31 de octubre de 2023
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Begon stroef, maar daarna goed geholpen. Zeer hoge kwaliteit.

Communicatie begon stroef.
Ik vroeg om samples (wilde er zelfs voor betalen), maar dat kon niet. Ik zou een proefdruk krijgen en daarna zouden we overleggen. Nav de proefdruk heb ik gebeld dat ik liever in een andere kleur wilde, maar aanpassen bleek niet meer te kunnen.
Paar pittige mails later is alles toch nog goed gekomen. Alles binnen gekregen en ik ben enorm enthousiast over de shirts en hoodies.

14 de septiembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer ontevreden over het drukwerk!

Zeer ontevreden over het drukwerk op de shirts. We hebben akkoord gegeven op de proefdruk zoals deze is toegezonden (zie de foto bij de google review).

De shirts werden toegezonden en tot onze verbazing zit er een volledig andere kleur in het logo (zie de foto bij de google review en oordeel zelf), die dus ook afwijkt van de proefdruk. We hebben hierover e-mailcontact gehad en kregen als antwoord dat Hurricane de opdracht heeft uitgevoerd zoals deze is ontvangen.

Dit verbaast ons, aangezien het resultaat duidelijk afwijkt van de proefdruk waar wij akkoord mee zijn gegaan. Daarbij valt op dat er geen enkele vorm van empathie aanwezig is in de e-mail.

Vervolgens was er veel e-mail- en telefonisch contact, waarbij uiteindelijk Hurricane de schuld bij ons neerlegde. Ze beweerden dat het full-color bestand niet voldeed aan de aanleverspecificaties, terwijl hetzelfde bestand bij andere drukwerken wel tot het juiste resultaat heeft geleid. Daarnaast voldoet het bestand aan de aanlevereisen zoals op jullie website vermeld. Opnieuw wijs ik naar de proefdruk, die wel overeenkomt met onze eisen.

Voor ons bedrijf is deze bestelling een grote fout geweest. Hurricane wil de fout niet inzien en legt de verantwoordelijkheid helemaal bij ons neer. Erg jammer. Wij zijn uitgegaan van het resultaat zoals op de proefdruk en dit is bij lange na niet gehaald. Door dit bedrijf hebben we 400-500 euro kunnen weggooien. Met het laatste aanbod van Hurricane om het voor 150 euro te repareren, zijn we uiteraard niet akkoord gegaan, aangezien we van mening zijn dat de opdracht niet goed is uitgevoerd en dat wij niet verantwoordelijk zijn.

Conclusie: De proefdruk zegt niets bij dit bedrijf. Het resultaat kan behoorlijk afwijken, en er is totaal geen sprake van empathie. Jammer!

2 de agosto de 2023

Slechte service

Wij plaatsen geen grote order voor onze bedrijfs kleding meer. Openingstijden showroom: vrijdag 08:30 - 17:00 uur. Maar als ik zeg, ik kan alleen komen tussen 16:00-17:00 uur, dan kan dat volgens Willem niet want vanaf 4 uur zitten ze aan de "limonade". Slechte service als je liever gaat borrelen dan een potentiële nieuwe klant wilt ontvangen.

7 de mayo de 2021

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

8 consejos para escribir buenas reseñas.