Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

jeg har ikke oplevet vægttab men til gengæld en øget appetit. jeg vil vove den påstand at plastret er virkningsløs (svindel og humbug). desuden gemmer de en oplysning om fortsat medlemsskab og har tr... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Min svigermor har købt et produkt herfra. Produktet er betalt, pengene er taget - men siden da har hun intet set eller hørt. Hun har kontaktet kundeservice uden svar. Yderst beklageligt. Vi overveje... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topkarakterer til hurtigslank-konceptet. "Slank på 3 uger" er veldokumenteret, grundigt, og det virker! Er halvvejs igennem, og har tabt 5 kilo, men følger også programmet til punkt og prikke. Det er... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hold dig langt væk fra Fup og fidus firmaet Hurtigslank …. Hurtigslank leverer blot 1/3 af de bestilte og betalte varer ... Hurtigslank er tavs som graven, ved henvendelse på deres FaceBoo... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Servicio de fitness y nutrición

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Vi tror på at det er vigtigt at du trives i din krop. En del af det handler om have den rigtige vægt. Vi hjælper med at finde det rigtige slankeprogram til din personlig og kropstype.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

2,0

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Seks stjerner ud af fem - virkelig en god kur som virker uden alt for meget tællen eller vejen mad :-)

Jeg har gennemført de 3 uger og må sige at det virker sgu 

Jeg er lidt imponeret af mig selv og mit lille resultat.
Jeg brugte en uge til at forberede mig til kuren og fik tjekket morgengåturen til ca. 30 min og jeg har måttet indrømme at der ikke har været dårligt vejr så jeg ikke kunne gå 
Jeg ville også prøve om jeg kunne lave en 24 timers faste og det lykkedes også egentlig forbavsende nemt  og det med at lave en halv faste læner sig meget op af hvad jeg gjorde i forvejen.
jeg må indrømme det med at drikke SÅ meget vand kunne jeg heller ikke, men gjorde hvad jeg kunne. Kan måske også ses på mit resultat, men jeg fortsætter bare til jeg er nået mit mål.
jeg har forsøgt at gøre det samme motion som jeg ellers har gjort med løb og zumba.
De 3 uger blev startet og jeg har indrømmet, at der var lige min fødselsdag og en juleafslutning, der kom med og med julemad og en kage og nogen enkelte fristelser.
Men trods det jeg startede på 70,5 kg og efter de 3 uger sagde vægten 64,4 kg. Jeg er SÅ glad og det er bare lækkert at kunne gå en str. ned. 
Jeg er ikke helt nået mit mål, men jeg fortsætter bare og har tabt næsten 1 kg. mere. og det er bare nemt og så motiverende synes jeg.

Jeg vil helt klart anbefale den kur, for jeg har ikke på noget tidspunkt vejet maden eller talt kalorier og måske nok været lidt sulten, men noget ekstremt.
Det er nemt og oven ikøbet rimeligt billigt at købe ind til. Æg, grønsager- gulerødder, broccoli hvidkål spidskål og noget kød ost –minus ris pasta og brød, det er nok sværest at undvære rugbrødet og knækbrød, men det giver jo god mening, at det er bare ikke godt med for meget af det.
Jeg har i hvert fald lavet en livsstils ændring som hedder minus ris- pasta og brød i dagligdagen og så kan det nydes med måde i weekend eller til særlige lejligheder.
Tusind tak fordi jeg fik opskriften på et vægttab, eller rettere forklaringen bag det med det genstridige fedt, har virkelig brændt sig ind i min hoved.

Du får 6 stjerner ud af 5  og med pil op :-)

30 de noviembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

"Hurtigslank" virker faktisk !!

"Hurtigslank" virker, man kan se resultater efter den 1 uge. og det gir en lyst til at fortsætte. Jeg har prøvet mange forskellige metoder til at tabe mig, men "Hurtigslank" er den første som rigtig har virket.

26 de noviembre de 2017

En kur som virkelig dur

Har nu prøvet kuren Slank på 3 uger og må sige at det har givet pote.
Tabte 10 kg, gik 3 trin ned i BMI og havde tabt 5% kropsfedt.
Er ret imponeret over resultatet.
De bedste anbefalinger herfra

20 de noviembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk kur der virkelig DUR!

Normalt plejer jeg at have svært ved at tabe mig, men med denne kur tabte jeg mig 3,5 kg på 3 uger. Det synes jeg der er helt vildt.
Den er super nem at følge og giver dig nogle gode vaner fremover.
Kan 100% anbefales!

15 de noviembre de 2017

Overraskende resultater

Hurtig slank er en god og hurtig kur, hvis man virkelig brænder for at ville tabe sig, men man skal virkelig brænde for det. det er en både hård og lærerig oplevelse at være med på hurtig slank kuren på 3 uger. det har været hårdt for mig pludselig ikke måtte mange ting men jeg tog tyrene ved hornene og sagde til mig selv: DU ØNSKER AT TABE DIG TAG DIG SAMMEN! Det at min mand støttede mig og blev ved med at tro på mig gjorde det bare endnu nemmere for mig. Takker Maria for en fed oplevelse og det har gjort min selvtillid og viljestyrke stærkere
Mine resultater er overraskende

Den kan varmt anbefales

14 de noviembre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er meget begejstret og kan varmt …

Jeg er meget begejstret og kan varmt anbefale Hurtigslank's nye kost program "slankpå3uger"
Det er gennemarbejdet, kort og præcis information bla. om vores behov for micronæringsstoffer og essentielle fedtsyrer. Nem og overskueligt opsat program om kost, træning og motivation.
Maria IB Bøgh

12 de noviembre de 2017
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Du burde prøve det

Jeg var skeptisk til at starte med, men gav det en chance, og det har jeg ikke fortrudt.

Jeg var en sukkergris uden lige, og når jeg sad i sofaen om aftenen, gik jeg altid ud i køkkenet, for at finde noget lækkert. Efter den første uge havde jeg ikke længere det problem, da jeg var blevet “afgiftet”, og ikke længere havde denne trang til søde sager i samme grad.

Jeg tabte 6,1 kilo på disse tre uger, og synes kun den første uge var hård. Kuren kan klart anbefales, om ikke andet, så for at få et indblik i hvor meget mad kroppen egentlig har brug for/ikke brug for, og for at få styr på sukkertrangen.

30 de octubre de 2017

Super effektivt vægttabs program

Super effektivt vægttabs program, til en super fair pris :-)
har givet mig en super god forståelse for, hvordan fedtforbrænding, kalorieberegning og faste hænger sammen. Har tabt 6,1 kilo på 3 uger og ved at jeg nu snart når min idealvægt og kan holde den, får første gang i mange år :-)

27 de octubre de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maria er effektiv og hjalp mig meget!

Maria hjalp mig med at tabe det stædige mavefedt som jeg ellers har prøvet alt for at komme af med! Jeg har altid haft en topmave og følt mig oppustet. Men efter simple og gode råd er den nu helt flad! og det tog kun 6 uger :)

14 de octubre de 2017

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.