Min kæreste havde en mindre god oplevelse med en af sælgerne i 6310 Broager i fredags. Hun ville betale 50 kr men fik at vide det kostede 150, hvortil hun svarede at det plejer da kun at koste 50 ,m... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Uforskammet udenlandske sælgere som kaster de værste gloser efter folk hvis ikk man køber deres avis. Men en endnu mere ukompetent behandling når man så ringer ind til avisen for at gøre opmærksomm... Ver más
La empresa ha respondido
Vi køber avisen fast. Den rummer mange gode artikler som giver et indblik i et andet liv. Så f.x i februar 2019 nummeret - under overskriften Zoneforbud 2019 - et billede af en bænk med et skilt: "Hje... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hus Forbi tjener et dobbelt formål. At være med til at skabe debat og dialog om og med hjemløse og socialt udsatte, som typisk ikke kommer til orde i medierne. Samt at give sælgerne mulighed for at tjene deres egne penge og have noget at stå op til.
Información de contacto
Dinamarca
- husforbi@husforbi.dk
- husforbi.dk
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Min kæreste havde en mindre god…
Hun ville betale 50 kr men fik at vide det kostede 150, hvortil hun svarede at det plejer da kun at koste 50 ,men sælger insisterer og så god som min kæreste er, betaler hun 150 kr.
Da hun finder ud af det, vil hun ikke støtte det mere, selvom hun altid har støttet det tidligere.
Hus forbi - nu på 29 sider - godt læsestof.
Købte Hus Forbi foran Odense Banegårdscenter, pris 50 kr. Skulle gå fra Vollsmose til Vesterbro, selvom jeg havde ligget syg i 2 dage, havde jeg lovet at hjælpe med en flytteopgave torsdag d. 24/6-26 kl. 14. Støtte så ind i sælgeren, og vidste at jeg havde kontanter i pungen. Men sælgeren kunne kun give 50 kr. i mønter tilbage på en grøn 200 kr. seddel, så jeg betalte 150 kr. for avisen, hvilket var okay, da den var udvidet fra 10 til 29 sider.
Da min 91 årige mor havde ligget syg fra maj-sept., købte jeg også maj-udgaven, hvor der var en artikel om et par, som havde bosat sig på Bornholm, og selv havde sejlet derover. Planlægger at cykle rundt om Øen, og den officielle rute er 105 km, og så kan min mor sidde på en bænk i 3,5 timer.
Sælgeren takkede mange gange, og tog uden om mig, og kælede med mit ansigt, hvilket var okay, da han ikke
havde fået mad i et par dage.
I 1984 spillede jeg fodbold i OB, og kan huske en kamp i april en lørdag mod Assens 1. hold. Jeg satte gang i kampen med et mål til 1-0 efter 10 min. Det var på bane 3, og på langskud fra midten af banen, og Assens målmand fik både solen i øjnene, og stod 2 meter ude af sit mål, og der var så meget fart på bolden, at han ikke nåede at reagere, før bolden lå i nettet. Angriberne, og midtbanespillerne var hende og takke, og jeg fik en knytnæve i ryggen, samt en flad hånd i kraniet. Folk har forskellige måder at takke/fejre på, og vi vandt kampen 5-1. Men jeg var en robust forsvarsspiller, så jeg kunne tåle meget.
Da jeg går i seng kl. 23-23.50, vil jeg gerne have lidt læsestof, da jeg ikke har TV-signal i øjeblikket, så jeg får pulsen ned, sidst på dagen.
På natbordet lægger der også Lars Høgh (Der er antal på alt), samt Frank Arnesens nye bog Totalfodbold.
Nu har jeg siddet og læst de…
Nu har jeg siddet og læst de forskellige anmeldelser her, samt svar. Det springer i øjnene at det er samme svar fra hus forbi, nemlig at de er kede af deres sælgerens opførsel. Jeg har en kæreste som hjælper alle mulige med månedlige betalinger herunder Flygtningehjælp osv. Og han komme også ugentligt hjem med hus forbi, ikke at han læser den, han siger den er kedelig, så han køber den og smider den på bordet her ligger den så nogle dage, hvorefter den ryger ud. Jeg har netop fortalt ham om de problemer der kan læses om her og andre steder på nettet og han fortælle samstemme de at han er enig i at det ofte er en ubehagelig oplevelse at møde disse sælgere. Tror han er færdig med at købe ligesom jeg. Idag har jeg besluttet mig for ikke at handle i Føtex længere, da jeg ikke vil finde mig i at det for mig skal være ubehageligt at gå ned for at handle. Det er sådan at når jeg er i Føtex og der står en sælger og antaster mig så står jeg ofte og venter med at gå ud af Føtex til han er forsvundet. Så nu er det slut! Frækt at antaste folk på den måde at man skal føle sig helt skyldig fordi ( jeg) igen idag ikke køber hans intetsigende blad som min kæreste iøvrigt sikkert også har købt.

Respuesta de Hus Forbi
Undre mig over hvor danskerne er hende…
Undre mig over hvor danskerne er hende jeg ser næsten kun udlændinge

Jeg skrev d
Jeg skrev d. 17/11 om en Husforbi avissælger der stod og tiggede foran Meny i Aabybro.
Igen i dag d. 8/12 stod han i Rema1000’s indgangsparti og tiggede om penge, fordi han er hjemløs, og da jeg forlod butikken, gik han henimod mig, hvilket fik mig til at skynde mig ud af butikken.
Det er utrygt med sådan en der udviser sådan adfærd.
Det er Rema1000 i Aabybro.
Har sendt en mail til den mailadresse jeg fik i sidste anmeldelse, som jeg håber at få svar på.

tiggende hus forbi sælger
Jeg er normalt glad for at købe hus forbi .
Men i dag foran føtex på frederiks allé i århus, stod den udenlandske sælger og tiggede mig om flere penge. Han fik nogle, men jeg gik derfra med en dårlig smag i munden.

Respuesta de Hus Forbi
En "sælger" som stod foran Føtex på…
En "sælger" som stod foran Føtex på synergivej i Aalborg franarrede 4000 kr fra min handicappede søn tirsdag den 21 oktober.
Han påstod at han manglede penge til husleje og min søn som er autist overførte så de penge til ham på mobilpay.
Det er usmageligt. Han havde hans solsikke snor på.
Håber at de snart fjerner dem fra vores butikker. Er rasende.

Køber gerne avisen
Køber gerne avisen
Forleden ved Bilka Esbjerg står sælgeren klar og smilende med Hus forbi avisen.
Smiler tilbage og forklarer, jeg vender tilbage.
Da jeg er ude igen, er mit valg at købe avisen og kalender.
Nu har jeg efterhånden mere end jeg kan have i hænderne, og de lette varer er ved at blæse fra mig.
Det klarer sælgeren med et smil, også at finde noget i min taske, da det jo ikke er så nemt med fyldte hænder med varer og Hus Forbi avis.
Hus Forbi er for mit vedkommende en rigtig god og oplysende avis.
Julekalenderen er fin.
Års Kalenderen er god, også det at for hver måned er der skrevet et stykke om forskellige personer.
Selv kan jeg godt lide, det at kunne sætte sig ind i andre personers liv og vel.
Det er da så givende.
Med tak til personen, som behandler mig så fint og omsorgsfuld, det vil ingensinde blive glemt.
Denne dag vender jeg glad hjem, og endda med god læsestof, med indblik i andres liv.
Mød jeres medmennesker med et smil, vi ved ikke hvad der ligger bag, et smil i sig selv vil kunne og berige til en god dag.
Vi ses derude igen, og jeg vil glæde mig.
Glæder mig også til næste avis.
Med de bedste hilsener fra Susanne Madsen.

Uærlig sælger i Odense
Blev snydt af sælger i Odense. Han solgte et blad til 150kr. efterfølgende kunne jeg se, at bladet kostede 50kr, men han havde solgt mig en kalender også - den måtte jeg tilbage og bede om. Det var ikke helt planen. Jeg skulle bare have et blad, men burde nok have studset over prisen. Jeg køber ikke Hus Forbi igen!

Respuesta de Hus Forbi
Kan ikke tage et pænt "nej tak" for et svar
Den nye Hus Forbi sælger ved Føtex på havnen i Vejle kan ikke tage et pænt "nej tak" for et svar, men bliver bare ved og ved. Jeg får lyst til at gå den lange vej udenom bygningen for at bruge den anden indgang bare for at undgå ham.

Respuesta de Hus Forbi
Har nu flere gange oplevet…
Har nu flere gange oplevet uforskammethed fra udenlandske hus-forbi sælgere i og omkring Aarhus, der slynger de værste gloser efter en når man takker nej til at købe jeres avis. Senest i dag foran Superbrugsen på Vesterbro Torv. Jeg kommer ikke til at støtte jer mere med så meget som en krone, medmindre i får ryddet alvorligt op i egne rækker.

Respuesta de Hus Forbi
Alle de romaner der sælger aviser i…
Alle de romaner der sælger aviser i danmark får hus forbi de er maget rige de gør sig selv fattig og gå på nettet og skrive romanske huse så kan I se hvordan de bor kan i se hvordan se bor de har flere penge en vi har her i danmark det er synd for de fattige Danmark der sælger viser bliver smidt væk af romanerne fordi de siger det er der sted men jeg har hør der ikke er nogen faste pladser dem der bestyrelsen i hus forbi i kbh det er dem der holder om de romaner de giver den love til og lave sorte penge synes det skal stoppes synes alle romaner skal stoppes med og sælge i danmark

Anmeldelse af Hus Forbi
Anmeldelse af Hus Forbi
Jeg har altid købt denne avis, eller det gjorde jeg, indtil jeg for nogle uger siden mødte en mand fra Rumænien. Han fortalte mig, at han havde sagt sit job op som flyttemand, fordi det slet ikke kunne betale sig. I stedet kunne han tjene 800-1000 kroner sort hver dag ved at sælge denne avis. Han nævnte også, hvordan det var frustrerende, at hans tørretumbler var i stykker, og at den nye ikke kunne være i hans Skoda.
Jeg havde klart opfattet, at sælgerne var hjemløse, der havde brug for en hjælpende hånd, og ikke professionelle sælgere, der havde sagt deres tidligere job op. Disse mennesker presser sig på foran hvert supermarked, og jeg troede, at det var acceptabelt, fordi de gjorde det ud af nød.
Jeg håber, at Hus Forbi snart bliver stoppet. Jeg har også set, at avisen reklamerer på dyre reklameskilt rundt omkring.

Respuesta de Hus Forbi
Jeg køber ofte Hus Forbi avisen ,af…
Jeg køber ofte Hus Forbi avisen ,af forskellige søde sælgere.Den eneste dårlige oplevelser er, at en Horsens sælger bombarderer FB med at tigge om penge på en officiel Horsens side. Forskellige forklaringer på hvorfor hun mangler penge. Ikke særligt kollegialt, da det giver sælgerne et dårligt image.

husforbi 4 ever
Ser andres kommentarer har oplevet lidt af det samme. men den sælger jeg altid handler hos er omsorgsfuld rar altid glad og smilende ;-) Samt avisen bringer nyheder andre aviser osv ikke kunne drømme om derfor køber jeg husforbi ;-)

Respuesta de Hus Forbi
ingen har lyst til at købe avisen frivilligt, kun af overtalese
jeg købte en avis sidste gang jeg blev spurgt, og så nogle uger senere møder jeg den samme sælger, som bliver sur over at jeg ikke vil købe endnu en gang!
og desuden så er jeg træt af politiske budskaber i jeres avis.

Respuesta de Hus Forbi
Søde og fantastiske sælger i Aalborg…
Søde og fantastiske sælger i Aalborg midtby. Jeg oplevede at købe en avis sammen med min søn på 4 år, og hvor sælgeren giver min søn en pakke Tinka kort - Tak (han blev så glad).
Jeg elsker den værdi jeg kan give videre til min søn, om at hjælpe hinanden i vores samfund hvor ikke alle passer ind i.

Respuesta de Hus Forbi
Hvorfor er der ikke en måde at anmelde…
Hvorfor er der ikke en måde at anmelde de husforbi sælgere på som er idioter. Havde i dag en ældre herre i Nykøbing Falster der ikke kunne fatte at han skulle betale en billet for at komme med bussen. Men alkohol var der åbenbart rigeligt penge til. Ekstrem dårlig stil. Få styr på jeres rod og lad være med at støtte idiotiske alkoholikere

Respuesta de Hus Forbi
Kan ikke forstå det kun er udlænding…
Kan ikke forstå det kun er udlænding der sælge nu 😳
De ankommer i en stor Mercedes, så tænker ikke de mangler noget. Jeg er færdig med at købe hjemløs.

Respuesta de Hus Forbi
Uforskammet udenlandske sælgere som…
Men en endnu mere ukompetent behandling når man så ringer ind til avisen for at gøre opmærksomme på problemet. Hvilket de er fuldstændig ligeglade med.
Næste gang kan jeres sælger få en snotter i sylten!!!

La experiencia Trustpilot