Respuesta de Husholdningen
Husholdningen er bygget av et dedikert team som brenner for å gjøre hverdagen enklere – og rimeligere – for folk flest. De siste årene har vi sett hvordan prisene på helt nødvendige husholdningsvarer har økt kraftig, uten at reell konkurranse har bidratt til å bremse utviklingen. Etter vårt syn fungerer konkurransen i det norske markedet for dårlig, og det går direkte utover oss som forbrukere. Til slutt ble frustrasjonen så stor at vi bestemte oss for å gjøre noe med det. Høsten 2025 etablerte vi Husholdningen AS, med et tydelig mål: å bygge en norsk nettbutikk for trygg og enkel netthandel, som utfordrer de etablerte aktørene på pris, leveransekvalitet, miljøavtrykk og brukervennlighet. Fordi vi er heldigitale kan vi redusere kostnader og dermed tilby lavere priser. Sortimentet vårt starter med en nøye utvalgt kjerne av varer som de fleste trenger i hverdagen, og vil utvides fortløpende. Vi ønsker å utvikle oss i takt med kundenes behov, og legger derfor stor vekt på kontinuerlig dialog med kundene våre. Slik kan vi raskt ta inn produkter og varegrupper dere savner, og når etterspørselen er der, gjør vi jobben med å skaffe varene til konkurransedyktige priser.
Holtbråtveien 143, 1449, Drøbak, Noruega

Respuesta de Husholdningen
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.