Jeg har købt nogle grydelapper, som skulle bruges til gaver - de er meget meget små, så jeg ønsker at returnere. Det burde ikke være et problem i henhold til den fortrydelsesret man gar ved nethand... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Fantastisk service👌… beklagede min nød over en vare jeg havde fået leveret. Og vupti fik jeg omgående svar retur med en undskyldning og man straks ville sende en opgraderede udgave som undskyldning..... Ver más
Min datter har fået et hollywood spejl i julegave, hvor glasset er gået i stykker. Har skrevet flere gange både på mail og kontaktformular på hjemmeside siden jul og har intet svar fået.
Bestilte lørdag, fik kvik besked søndag om at varen var pakket, penge trukket tirsdag, men først fredag fik GLS pakken fra Hverdagskram. GLS var så hurtige så jeg modtog lørdag. Tænker det godt kunne... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hverdagskram er mere end bare en dansk webshop. Vi er en engros handel, der forsyner danske købmænd med praktiske og smarte produkter og gadgets til hverdagen. Men vidste du, at vi også sælger vores produkter til private kunder til en rigtig skarp pris?
Información de contacto
Østergade 2, 8870, Langå, Dinamarca
- info@hverdagskram.dk
- hverdagskram.dk
Ha contestado el 4% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hverdagskram lever ikke op til navnet
Har skriftligt henvendt mig en del gange via hjemmeside og mail, men endnu ikke fået respons trods der er gået mange måneder. Købte og fik leveret en mælkeskummer, der bestemt ikke lever op til forventningen, da den starter af sig selv og gerne vækker en midt om natten med sin brummen.
Den service eller mangel på samme der er udvist fra Hverdagskram er under al kritik. At man ikke vælger at tage en kundes henvendelse seriøst betegner blot, at Hverdagskram er så ligeglade med kundetilfredshed.
Lang levering.
Dyr fragt, lang levering (1,5 uge) og ingen respons på forespørgsel på mail. Jeg handler et andet sted næste gang.
Den vare jeg modtog svarer overhovedet…
Den vare jeg modtog svarer overhovedet ikke til det jeg bestilte ud fra jeres hjemmeside. Det jeg fik tilsendt var noget billigt Kinesisk skrammel.
Hjemmesiden er FAKE.!!!
Bestilte en vare som var på lager, men har aldrig fået den.): Og, har skrevet til dem flere gange - uden at få svar. Dvs: Hjemmesiden er FAKE.!!!
Hvad sker der
Efter bestilling, fik jeg en ordrebekræftelse med det samme. Siden har jeg intet hørt eller set til varen der er nu gået en uge.
Skal det først bestilles i lang bistand?
Køber ikke her mere.
Fint men har ikke prøvet den i nu og…
Fint men har ikke prøvet den i nu og meget hurtigt sent
Handler aldrig her mere
Fik hurtig leveret de bøtter jeg havde bestilt. Desværre var de begge knækket ved levering.
Prøver nu på 3. uge at komme i kontakt med firmaet, både på mail og på deres hjemmesiden. Stadig uden held !!!!
Køb ikke hos hverdagskram.dk…
Hvordan kan man sælge en tøjdamper
Hvordan kan man sælge en tøjdamper, der kan give en forbrændinger uden en dansk bruger vejledning. Tror ikke det er lovligt.
Det var dejligt at få det rigtig da det er første gang jeg har bestilt hos jer
Det var dejligt at man for det man har bestilt da det er første gang jeg har bestilt hos jer
Ingen kundeservice
Det burde ikke være et problem i henhold til den fortrydelsesret man gar ved nethandel.
MEN virksomheden skal kontaktes først “Vi tager ikke imod returnerede varer, medmindre vi er blevet gjort opmærksom via. email først.” - desværre svarer de ikke på min henvendelse!
Det bestilte kom først efter jeg…
Det bestilte kom først efter jeg kontaktede dem på både mail og deres hjemmeside. Så der er plads til forbedring.
Varer er ikke dukket op efter snart 14…
Varer er ikke dukket op efter snart 14 dage.
Pengene er trukket.
Super fin moon lampe
Super fin moon lampe. Fejler intet . Super service. Kan anbefales
Jeg har ikke modtaget min pakke endnu…
Jeg har ikke modtaget min pakke endnu så det er noget svært at skrive en anmeldelse - venter i spænding på hvornår jeg modtager den da GLS har registreret den 28 oktober…
Produktet gik i stykker efter første…
Produktet gik i stykker efter første gangs brug.
Sendte klage via deres hjemmeside. Har aldrig hørt noget.
Torben
Ingen svar på reklamation
Købte digital stegetermometer, der gik i stykker efter første gangs brug. Skrev besked på Hverdagskrams hjemmeside, ingen reaktion. Jeg har trykket på pytknappen.
Torben
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.