4,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Hvidovre Autolak

Jeg brugt Hvidovre autolak efter en skade på begge døre og bagskærm forårsaget af en bilist der bakkede ind i min bil på vej ud. Dvs diverse buler og ridser. Resultatet var perfekt og det var hurtig ekspedition. Jeg kan anbefale det. Derfor fem stjerner.

9 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kan kun give Hvidovre Autolak &…

Jeg kan kun give Hvidovre Autolak & Skadecenter mine allerbedste anbefalinger. De har ordnet min bil til perfektion – og faktisk gjort meget mere, end hvad man med rimelighed kan forvente. Resultatet er helt i top, og bilen stod flottere, end da jeg afleverede den.

Derudover var der mulighed for lånebil, hvilket gjorde hele forløbet ekstremt nemt og bekvemt. Personalet fortjener også stor ros – de var utrolig venlige, hjælpsomme og samtidig meget effektive. Man føler sig virkelig i trygge hænder fra start til slut.

Det er sjældent, man oplever så høj service, kvalitet og professionalisme samlet ét sted. Jeg vil uden tøven bruge dem igen og anbefaler dem varmt til alle, der vil have arbejdet gjort ordentligt. 👌🚗✨

9 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Blevet snydt

Jeg fik lavet min bil for nogle måneder siden via forsikring. Her flere måneder efter ryger alt maling af min bil. Jeg henvender mig til mekanikeren som siger, at det er selvforskyldt for der er 2 små riser i bilen.
Jeg kunne nærmeste hive alt maling af på min bil. Jeg har fået en kollega, der tidligere har arbejdet som mekaniker til at kigge på det. Da jeg slet ikke har forstand på biler.

Han fortæller, at det er akutlak Hvidovre der ikke har gjort deres og at jeg er blevet snydt!.
Jeg har ligeledes taget fat i forsikring som vil anmelde det.

Jeg har aldrig oplevet sådan en dårlig service!

5 de diciembre de 2024

Venlige og imødekommende medarbejdere

Venlige og imødekommende medarbejdere, yderst konkurrencedygtige priser, overholdelse af aftalt tid, men ikke mindst, super flot arbejde😀😀. Hvis jeg en anden gang skulle være uheldig med ridser/buler, kører jeg selvfølgelig til Hvidovre Autolak.

Vh
Thomas

13 de junio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvidovre Autolak tog min Citroen C3…

Hvidovre Autolak tog min Citroen C3 hurtigt ind, da den havde både ridser og buler. Jeg skal aflevere min leasingbil den 31 maj, så jeg var desværre mega sent ude.

De ordnede selv kontakten til forsikringsselskabet, og stillede endda en gratis lånebil til rådighed.

Jeg skulle ikke foretage mig noget som helst andet end blot aflevere min bil, sætte mig ind i lånebilen, og så afhente min bil igen to dage senere.

Resultatet er fremragende. Den fremstår i lakken fuldkommen spritny. Helt fantastisk.

De varmeste anbefalinger vedr. Hvidovre Autolak her fra :-)

vh
Karsten

23 de mayo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hvidovre Autolak. Et godt sted at gå hen.

Denne virksomhed er helt fantastisk! Fem stjerner er simpelthen ikke nok til at beskrive den gode service, jeg modtog og det fantastiske arbejde de har udført på min bil. Personalet var utrolig professionelle og venlige. Jeg er mere end tilfreds med resultatet. Jeg vil varmt anbefale dem til alle, der søger enestående kvalitet og fremragende service.

24 de mayo de 2024

Virkelig god oplevelse ifm

Virkelig god oplevelse ifm. udarbejdelse af forsikringsskade på min Audi A6.
Super imødekommende og service orienteret personale. Kom hurtigt til, fik gratis lånebil, færdig efter kun to dage og med et virkeligt tilfredsstillende resultat….!
Kan klart anbefales. En super velfortjent anbefaling herfra…👍🇩🇰🙏

24 de marzo de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.