Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid super betjening. De allerbedste anbefalinger herfra. Tillid betyder alt, specielt også vedr. ens bil. Den tillid lever de fuldt op til. Tak Brian for altid god behandling.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kørte fra Strib til Ringkøbing for at få skiftet til vinterdæk på min Skoda Elroq. Super godt tilbud og en meget imødekommende og god betjening. PS: Brug ventetiden på et kig i biludstillingen. Du... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg købte i vinters en Opel Astra ved HAC-biler. Købsprocessen var god, og med god service. Desværre gik bilen i marts igen og igen i nødprogram. Jeg lavede en reklamation på bilen. En time sene... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de reparación de automóviles

Escrito por la empresa

AUTOCENTER MED MERE END 30 ÅRS ERFARING Hos Hydro AutoCenter i Ringkøbing har vi mere end 30 års erfaring som autoværksted. Vi står til rådighed for dig, uanset om det gælder reparation af biler, udlejning af trailer og meget mere. GOD SERVICE ER I HØJSÆDET Hos os lægger vi vægt på, at det skal være nemt at have sin bil på værksted, og at der skal være service i højklasse, så du hurtigt kan blive godt kørende. Vi fokuserer på de gode relationer, der er mellem os og vores mangeårige trofaste kunder

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Altid super betjening.

Altid super betjening.
De allerbedste anbefalinger herfra.
Tak Brian for altid god behandling.

26 de febrero de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg stod og skulle bruge en lånebil

Jeg stod og skulle bruge en lånebil.
Jeg ringede derind for at hører om mulighederne og en time efter kunne jeg hente bilen.
Servicen var i top og der var ikke en finger at sætte på bilen.

Jeg har flere gange skulle bruge en lånebil i forbindelse med mit arbejde og aldrig har det været så nemt.
Kæmpe tak til Brian for den gode service og den gode pris.

- Jonas

3 de noviembre de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super service til en god pris

Super godt tilbud og en meget imødekommende og god betjening.

PS: Brug ventetiden på et kig i biludstillingen. Du vil blive overrasket over udbuddet!

29 de octubre de 2025

Et rigtigt godt værksted

En meget god oplevelse! Kom ind fra gaden med et pludseligt opstået problem med bilen. Fantastisk service og imødekommenhed fra både administrativt personale og mekanikeren - og til en absolut fair pris. Gid dette værksted lå i min baghave på Sjælland.

29 de octubre de 2025

Midtjyllands bedst autoværksted

Når kvalitet arbejde er en tillid sag så vil jeg anbefale man bruge hydro autocenter
Du bliver altid mødt af smilende personale og der er altid god stemning på værkstedet
Hilsen Claus Maagaard Hansen

22 de octubre de 2025

Altid topservice

Altid topservice
Kompetent, hurtigt og problemfrit værkstedsbesøg.

Jeg har brugt Hydro Autocenter igennem nogle år efterhånden.
Kan varmt anbefales.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid service i top hos Hydroautocenter.dk

Jeg har haft min bil til service hos Hydro Autocenter i Ringkøbing flere gange, og hver gang har jeg været yderst tilfreds. Personalet er venligt, professionelt og tager sig tid til at forklare, hvad der bliver lavet. Man føler sig godt behandlet, og arbejdet bliver udført grundigt og til tiden. Priserne er rimelige, og der er aldrig nogen overraskelser. En lokal virksomhed med høj troværdighed – kan varmt anbefales!

Vild god service!!

Vild god service!!!
Er der med det samme der er brug for hjælp og finder hurtig en løsning. Vil altid anbefalde dem

Valorada con 5 estrellas sobre 5

What a perfect Service!!!

What a perfect Service!!!
We got a flat tyre and this unbelievable Team helped us with a perfect fitting new Tyre and the Change from the defekt one to the new and all this Service within 1 1/2 Hour 😀
We never expected the Solution of our problem in this short span and we are extremly thankful that we can go back to Germany today
Thank you, thank you, thank you 👍🙏🤩

6 de enero de 2025

Fantastisk service

Fantastisk service,
Fantastisk kundebetjening, ærlig om hvad der skal laves. Har en høj fagligniveau. Har både fået lavet service og Reparation og kun rosende ord.
Kan klart anbefale Hydro Autocenter

12 de noviembre de 2024
Logotipo de Hydroautocenter

Respuesta de Hydroautocenter

Hej Orla.
Mange tak for din fine anmeldelse.

Rigtig god Service

Rigtig god Service. Min bil har været på værkstedet 3 gange på en uge, og de har bare gjort alt for at fikse den, hvilket jeg synes er den perfekte service.

16 de septiembre de 2024
Logotipo de Hydroautocenter

Respuesta de Hydroautocenter

Hej Mathilde.

Mange tak for din pæne anmeldelse.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.