Goede morgen
Goede morgen. Myn toestel heb ik maar een aantal weken. En is al kapot ´wat moet ik doen. Dank u
Bij HydroSmile doen we er alles aan om jou te ondersteunen bij een snelle en effectieve mondverzorging. We zijn trots op onze kwaliteitsproducten met als belangrijkste onze waterflosser. We zijn elke dag bezig om jou de beste service te bieden.
De eerste waterflosser werkte perfect en ik was zeer tevreden, maar na 6-7 weken ging de waterflosser kapot tijdens gebruik en viel niet meer op te laden. Na mail contact kreeg ik na 2 weken een nieuwe waterflosser opgestuurd, dus die service was uitstekend.
Helaas na 6 weken gebruik stopte deze nieuwe waterflosser er ook mee en viel ook niet meer op te laden. Inmiddels 2 e-mails verzonden met de vraag voor een oplossing of het retour zenden van de waterflossers voor eventueel onderzoek van het probleem, maar krijg geen enkele reactie meer.
Zolang de waterflosser werkt is het een perfect apparaat, maar dit bedrag van 6 weken gebruik is het niet absoluut niet waard!
Zeer tevreden over het hydrosmile toestel, een echte aanrader . Perfecte service na verkoop. Wij hadden een barstje in ons reservoir doordat t per ongeluk gevallen was. Na enkele mails hebben we een nieuw kunnen bestellen. Zeer vlotte dienstverlening na verkoop. Een aanrader👌
Goede kwaliteit en vriendelijke klantenservice.
Enorm blij met mijn bestelling, Ik merk echt verschil nu ik de waterflosser een tijdje gebruik