Información sobre la empresa

1. Empresa de tratamiento del agua

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hydrotense is dé specialist in waterontharders en andere waterzuiveringsproducten. Voordelig voor uw gezondheid én portemonnee! Bezoek nu onze webshop. Waterzuivering en waterbehandeling. Hydrotense is dé specialist op het gebied van waterbehandeling, ...

3,4

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

In 2017 een waterontharder gekocht, werkt nog steeds netjes

In 2017 een waterontharder gekocht, via de website, omdat ik het wel aandurfde die zelf te installeren, ondanks dat ik geen enkele ervaring hiermee had. Er zat een duidelijke installatiehandleiding bij. Het kostte een paar pogingen om de wateraansluiting 100% waterdicht te krijgen, maar het is gelukt. Verder had ik het geluk dat in de kruipruimte, recht onder de meterkast, makkelijk aan te sluiten was op de bestaande waterafvoer. Dit scheelde indertijd aanzienlijk op de kosten aangezien de installatie vaak minstens duur is als het apparaat zelf. Toen en ook later nog wel eens een vraag gesteld per mail en altijd netjes antwoord gehad.

5 de octubre de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Zeer slechte aftersales

We hebben een installatie van ongeveer 10000 aangeschaft vorig jaar september/oktober 2024. Advies en verkoop was goed.

Tot er een 3 tal storingen kwamen in het afgelopen 3/4 jaar.
1 storing direct na plaatsing. Simpele aansluiting niet goed gedaan met ala resultaat een lekkage. Complete bg blank. Uren met schoonmaken en ontruimen.
1 storing in mei. Voorraad vat werd nie5 meer gevuld door het systeem. 1 dag geen water kunnen verkopen.
Ziin dit direct gaan melden bij het bedrijf zelf. Dit werd niet op prijs gesteld en voelden ons niet welkom. Wilde eigenlijk niet luisteren alleen maar een verdedigende houding. Ze probeerde het probleem bij ons zelf te leggen. Wij hebben hier geen verstand van daarom zijn we hier. We kunnen uit voorzorg de vlotter vervangen. Die bevestiging wilde ze van mij alsof ik de opdracht gaf. Als jullie denken dat het moet dan doen. Verder zeiden ze dat er maar een 5000 liter bij moest. Heel raar, zij hebben berekend dat er voldoende capaciteit is. Dat is ook gebleken. Sturen ze een factuur van 60 euro. Daar stuurde ik een mail op en dat ik dit raar vond. Toch wel een geval garantie of service. Een hele onprofessionele mail terug die nergens op sloeg met als slot opmerking: voor niets gaat de zon op Marco.
1 storing in juli. Worden midden in de nacht gebeld dat het water onder de roldeuren zo naar buiten stroomt. We gelijk naar het pand. Inderdaad. Een derden erbij gehaald. Die heeft alles kunnen stoppen want het vat liep over omdat de daar komt ie de vlotter niet werkte. Het systeem bleef maar water maken. Wederom alles moeten ontruimen en schoonmaken. Schade 200 euro (eigen risico 250 dus helaas) plus weer uren bexif geweest. Gelukkig alles opgelost door een ander. Deze vroeg geen factuur. Zijn wel klant geworden voor onderhoud en service.

Dus door bovenstaande totaal geen vertrouwen meer hydrotens Europe door hun manier van werken en doen bij storingen en overal facturen uit willen halen. Ook dit moet wel gemeld zodat potentiële klanten.

Vorige week donderdag heeft hydrotens Europe toenadering gezocht. Hij was niet blij met de review en wilde van de slechte review af.
Hij kon zich niet vinden in het verhaal. Natuurlijk niet. Hij blijft maar ontkennen in eerste instantie. Toen begon hij toe te geven en bood diverse malen zijn excuses aan. Zei dat ik zomaar niet alles weghaal want niet alles is opgelost. Hoe kunnen we het dan verder afhandelen. Ik zei als je onze schade van 200 euro betaald en geen facturen stuurt van werkzaamheden die onder service cq garantie vallen. Prima zei hij en gaf een hand met deal. Hij zou maandag as komen voor een nieuwe vlotter. Hij vroeg aan mij of ik de review eraf wilde halen bij diverse aanbieders van reviews. Ik heb een andere review gemaakt. Positiever. Alleen blijft de oude review staan en de nieuwe aangepaste komt er boven. Dat kan niet veranderd worden.

Vrijdag jl kreeg ik een mail dat hij er over had nagedacht en had er een raar gevoel aan over gehouden. Dat kan zei ik we hebben het besproken en afgesproken (deal met hand geven), ik zie het probleem niet. Hij zei nu weer dat ons gesprek niet tof was gegaan en voelde zich bedreigt en hij ging de afgesproken 200 euro niet betalen. Ik zei vriend nu ga te ver. We blazen onze afspraken volledig af en maandag hoef je niet te komen. Ik hier verder niet meer op in maar hierbij is het voor einde verhaal met jullie.

Toen kwam hij met bedreigingen dat hij ons zwart ging maken en overal ging melden (weet niet wat overal is) dat wij zeer slecht werk verzorgen en dat wij er nog wel van zouden merken. Ben benieuwd, kan niet wachten. Wie doet hier de bedreigingen.

Wat een zielepoot en een niet professioneel bedrijf.

Dus kortom voor mensen die eventueel zaken willen doen, PAS OP. Alles met aftersales en afspraken worden niet opgelost.

Bedrijf heeft via kiyoh review reactie geplaatst. Ze geven ons toch min of meer de schuld en ze hebben zg al veel gedaan met de storingen. Dit is raar want met een installatie van nog geen jaar valt dit toch onder. Dus geen facturen sturen garantie. Ze blijven star en blijven alleen maar in een verdedigende houding en denken dus niet mee wat ze overigens beweren. Ze willen er zoveel mogelijk aan doen om maar geen negatieve review te hebben. Niet op deze manier dus.

21 de julio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slecht service met retour

Slecht service met bestellen en retour. Bestelling komt niet of niet op tijd aan. Je moet ook heel vaak mail sturen voor retour van niet ontvangen goederen. Heel jammer dat er zulke bedrijven nog bestaan..

16 de junio de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een tijdje terug een waterontharder…

Een tijdje terug een waterontharder gekocht en zelf geinstalleerd.
Prima apparaat en ook zeer goede informatie en service achteraf gekregen.

En nu okt 2023 weer zeer goede hulp. Nu bij het opnieuw afstellen van de waterontharder.

13 de enero de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.