Jeg er bare så utrolig fornøyd med å ha muligheten til å leie saker og ting som jeg ikke i utgangspunktet er interessert i å investere i. Jeg har brukt Hygglo ved flere anledninger (stor kaffetermos,... Ver más
La empresa ha respondido
Well-built service, where I can find pretty much any tool/sports equipment/special instrument from a reasonable distance. Easy to use
hyvä alusta jolla vuokraus tehdään helppo toteuttaa vuokraus kuvien lataamisessa voisi monikuvavalinta olla kätevä, ettei tarvitse ladata kuvaa kerrallaan provisiota voisi mainita selkeämmin, että... Ver más
La empresa ha respondido
Veldig fornøyd med Hygglo. Gjør det enkelt å leie ut og leie ting på en trygg og oversiktlig måte. Plattformen er brukervennlig, annonsene er enkle å opprette, og det er lett å komme i kontakt med se... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 92% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Nice platform to borrow items which you can’t afford.

Respuesta de Hygglo
Brilliant marketplace to lend gear been using it for years

Respuesta de Hygglo
Veldig fornøyd, både som utleier og leietaker. Setter spesielt pris på forsikring og på at plattformen er enkel å bruke.
Men et forbedringspotensial ligger i mulighet rundt prissetting der intervallene på antall dager kunne vært mer fleksible.

Respuesta de Hygglo
Hygglo var en velsignelse å ha under min første kortfilmproduksjon! Tusen takk til Hygglo og alle vi leide med 🙏 Anbefales!

Respuesta de Hygglo
Jätte lätt och smidig att hyra saker tex partytält och möblerna man behöver tillfälligt.

Respuesta de Hygglo
Använder ofta Hygglo och det fungerar väldigt smidigt!

Respuesta de Hygglo
Hyr mest ut och det har funderat riktigt bra. Drygt 70 uthyrningar änså länge. Använt försäkringen en gång och det funkade bra också.

Respuesta de Hygglo
Det känns onödigt att alla ska äga allt, för vissa saker använder man ju bara ytterst sällan. Då är Hygglo perfekt! Jag kan hyra saker jag behöver med försäkring och till en vettig peng.

Respuesta de Hygglo
Jeg bruke den hele veien og folk ønsker å låne tingene mine samt det gjør det veldig lett å låne utstyr hos andre. Ikke hatt problemer med den så langt! Meget bra tilbud! Håpe derimot flere vil bruke det!

Respuesta de Hygglo
Grymt upplägg, smidig hantering, rimligt pris och ffa att slippa köpa och förvara något som man använder 1-2ggr/år

Respuesta de Hygglo
En väldigt säker app där man kan dela sina ägodelar med andra och tjäna pengar på det

Respuesta de Hygglo
Tycker Hygglo är fantastiskt, att hyra av andra är framtidens melodi, oftast behöver man ju "mackapärer" en kort tid. Win win, insteget blir mindre för att köpa mackapärer, för att sen hyra ut, eller vara den som hyr om man vet att man inte använder tillräckligt ofta. Använt Hygglo ofta, untan att bli besviken. Enda som är mindre bra, är att man bokar i dagar inte i dygn, vilket gör det väldigt omständligt om man hämtar något efter jobbet, då handlar det om timmar innan en ny dag har börjat...

Hyr saker genom Hygglo
Det bästa som finns🤩
Väldigt billigt och proffsigt!

Respuesta de Hygglo
Bra koncept men väl hög provision.

Respuesta de Hygglo
Very easy to use and genuinely innovative and useful service.

Respuesta de Hygglo
Mycket smidig att hyra ut och att hyra genom denna säkra och funktionella plattform.

Respuesta de Hygglo
Fantastic platform for renting stuff you seldom need. We found a cooler and coffee machine for our party from someone living quite near. So practical! The goods were in excellent condition and the whole process via Hygglo and with the owner was super smooth. Would definitely recommend! I am now considering renting some of my own things as well.

Respuesta de Hygglo
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.