Hygglo Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er bare så utrolig fornøyd med å ha muligheten til å leie saker og ting som jeg ikke i utgangspunktet er interessert i å investere i. Jeg har brukt Hygglo ved flere anledninger (stor kaffetermos,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Well-built service, where I can find pretty much any tool/sports equipment/special instrument from a reasonable distance. Easy to use

Valorada con 5 estrellas sobre 5

hyvä alusta jolla vuokraus tehdään helppo toteuttaa vuokraus kuvien lataamisessa voisi monikuvavalinta olla kätevä, ettei tarvitse ladata kuvaa kerrallaan provisiota voisi mainita selkeämmin, että... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med Hygglo. Gjør det enkelt å leie ut og leie ting på en trygg og oversiktlig måte. Plattformen er brukervennlig, annonsene er enkle å opprette, og det er lett å komme i kontakt med se... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 92% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

329 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great website to rent out on and rent…

Great website to rent out on and rent equipment from. Only hold back is getting people to register for the site before applying to rent. Could be more useful to promote this on advance.

Respuesta de Hygglo

Thanks a lot for your kind and helpful feedback! We’re happy to hear that Hygglo works well for both renting and renting out. Your point about making the registration step clearer in advance is really useful, and we’ll keep it in mind as we improve the service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jättebra att kunna hyra och hyra ut…

Jättebra att kunna hyra och hyra ut verktyg/maskiner utan att riskera hög kostnad om något går sönder.

Respuesta de Hygglo

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar tryggheten i att kunna hyra och hyra ut verktyg och maskiner via Hygglo. Att det ska kännas enkelt och säkert för båda parter är väldigt viktigt för oss.

Inte första gången med Hygglo

Inte första gången med Hygglo. Inte sista heller. Smidigt och enkelt.

Respuesta de Hygglo

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gör oss verkligen glada att du har valt Hygglo flera gånger och vill fortsätta använda tjänsten. Härligt att höra att det känns både smidigt och enkelt.

Praktisk og effektiv tjeneste

Respuesta de Hygglo

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du opplever Hygglo som både praktisk og effektivt. Det er akkurat slik vi ønsker at det skal føles å leie og leie ut.

Jätte smidigt

Jätte smidigt! Rekommenderas varmt

Respuesta de Hygglo

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du tycker att Hygglo är smidigt att använda. Vi uppskattar verkligen din rekommendation!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Allt har funkat väldigt bra

Respuesta de Hygglo

Tack för ditt fina omdöme! Vad härligt att höra att allt har fungerat så bra. Vi hoppas att du får många fler smidiga upplevelser med Hygglo framöver.

Suosittelen Hyggloa ostamisen sijaan

Suosittelen Hyggloa ostamisen sijaan. Vuokraaminen on paljon parempi tapa eikä koti täyty turhasta tavarasta.

Respuesta de Hygglo

Kiitos paljon suosituksesta! Olemme täysin samaa mieltä – kaikkea ei tarvitse omistaa itse, varsinkin jos sitä tarvitsee vain silloin tällöin. Ihana kuulla, että Hygglo tuntuu sinusta fiksulta vaihtoehdolta ostamiselle.

Excellent service all around

Excellent service all around. The camera equipment was delivered and collected exactly as scheduled, with great communication throughout. Very professional and hassle-free experience. I’ll definitely be using this service again in the future.

Respuesta de Hygglo

Thank you so much for the wonderful review! We’re really glad to hear that everything went smoothly, from the delivery and collection to the communication along the way. It’s great that the experience felt professional and hassle-free. We look forwards to seeing you again!

Allt väldigt smidigt

Allt väldigt smidigt, rekommenderas!

1 de marzo de 2026

Respuesta de Hygglo

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att allt har känts smidigt. Vi uppskattar verkligen att du rekommenderar Hygglo vidare!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great tool to teach kids business skills

I’ve been actively renting out stuff for a couple of years and it’s a great way to earn some extra income and meet new people. Puts a smile on everyone’s face. Also I’m using it to teach business skills to my children and they enjoy helping with rentals. Great pocket money for them.

Respuesta de Hygglo

Thank you for sharing this, what a lovely way to use Hygglo! It’s great to hear that renting things out has brought in extra income, created nice meetings with people, and even become a way to teach your children business skills. Stories like this really capture the positive side of sharing.

Har använt Hygglo många gånger

Har använt Hygglo många gånger. Väldigt smidigt med appen samt känns säkert. Rekommenderas varmt!

29 de abril de 2026

Respuesta de Hygglo

Stort tack för ditt fina omdöme och för att du har använt Hygglo flera gånger! Det gör oss verkligen glada att höra att appen känns smidig och trygg att använda. Tack också för rekommendationen!

Leide plenrulle.

Leide plenrulle.
Det var ukomplisert!👍

26 de abril de 2026

Respuesta de Hygglo

Takk for tilbakemeldingen! Så bra å høre at det var enkelt og ukomplisert å leie gjennom Hygglo. Akkurat sånn ønsker vi at det skal være.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd både med å leie ut og…

Veldig fornøyd både med å leie ut og leie selv. Utrolig enkel app som gjør at man har tilgang til hva det måtte være.

24 de abril de 2026

Respuesta de Hygglo

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at Hygglo fungerer godt både når du leier ut og når du leier selv. Vi er glade for at appen oppleves enkel, og at den gjør det lettere å få tilgang til tingene man trenger.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Idén att hyra saker är fantastisk och…

Idén att hyra saker är fantastisk och otrolig, tack!

26 de abril de 2026

Respuesta de Hygglo

Tusen tack för dina fina ord! Vi blir så glada att du gillar idén bakom Hygglo. Det känns både smartare och mer hållbart när fler saker kan delas och användas oftare.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så himla bra att kunna hyra saker nära…

Så himla bra att kunna hyra saker nära och billigt! Tryggt med försäkring som ingår

25 de abril de 2026

Respuesta de Hygglo

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattar möjligheten att hyra saker nära och till ett bra pris. Och precis, försäkringen finns där för att det ska kännas tryggt för både den som hyr och den som hyr ut.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med Hygglo.

Veldig fornøyd med Hygglo.
Gjør det enkelt å leie ut og leie ting på en trygg og oversiktlig måte. Plattformen er brukervennlig, annonsene er enkle å opprette, og det er lett å komme i kontakt med seriøse leietakere. Jeg liker spesielt at man kan få utnyttet utstyr og verktøy som ellers bare ville stått ubrukt. Dette er både økonomisk smart og bærekraftig. Min opplevelse så langt har vært veldig positiv, og jeg kan absolutt anbefale Hygglo videre.

22 de abril de 2026

Respuesta de Hygglo

Tusen takk for en så hyggelig og gjennomtenkt tilbakemelding! Det er veldig fint å høre at Hygglo oppleves som både enkelt, trygt og oversiktlig å bruke. Vi blir ekstra glade for at du trekker frem muligheten til å gi utstyr og verktøy nytt liv, det er akkurat den typen smart og bærekraftig deling vi ønsker å gjøre enklere.

Great company

Great company, easy to use app.

20 de abril de 2026

Respuesta de Hygglo

Thank you so much! We’re really happy to hear that you find Hygglo easy to use. That’s exactly what we want renting and lending to feel like.

Good service!

Good service!

20 de abril de 2026

Respuesta de Hygglo

Thank you for your review! Great to hear you had a good experience with the service. We really appreciate you taking the time to share it.

Kind regards,
Hygglo

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Super fornøyd med skiutstyret👍☀️…

Super fornøyd med skiutstyret👍☀️ Fantastisk Morro å stå på fjellski igjen. Takk😃

17 de abril de 2026

Respuesta de Hygglo

Takk for den fine anmeldelsen! Så hyggelig å høre at skiutstyret bidro til en så god opplevelse ute. Ekstra gøy at du fikk kommet deg ut på fjellski igjen, det høres fantastisk ut.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.