hygglo.no Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har leid ut en rekke ting over flere år. Hygglo er en god utleieplattform. Fin og grei app. De gangene noe har blitt skadet, så har Hygglo’s forsikringsordning fungert fint.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Noen ganger trenger man utstyr og verktøy bare en gang til ett prosjekt, og da er det helt genialt å kunne leie i stedet for å kjøpe alt nytt. For ikke å glemme at en del arbeid er mye morsommer... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trygt, samfunnsøkonomisk og et fint community å være del av. Sparer mye på å bruke Hygglo framfor å kjøpe selv. Kundene mine er takknemlig for å slippe «å betale det hvite ut av øyet» for å parkere tr... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Greit å leie hvis man bare trenger utstyret sjeldent, eller man har lite plass. Noen ganger vet man ikke om man virkelig trenger den type verktøy og da er det greit å leie for å se om det man skal sat... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

41 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har brukt Hygglo to ganger og det har…

Har brukt Hygglo to ganger og det har vært veldig gode opplevelser. Bra app med god brukeropplevelse

22 de julio de 2026

Respuesta de hygglo.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Veldig hyggelig å høre at du har hatt gode opplevelser begge gangene du har brukt Hygglo, og at appen fungerer godt for deg. Vi setter stor pris på at du deler dette.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enklere enn dette blir det ikke !

21 de julio de 2026

Respuesta de hygglo.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er akkurat slik vi ønsker at Hygglo skal oppleves: enkelt, smidig og rett frem. Supert å høre at det fungerte så bra for deg.

Lett å bruke

Lett å bruke. Veldig fornøyd.

18 de julio de 2026

Respuesta de hygglo.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så fint å høre at Hygglo er lett å bruke, og at du er veldig fornøyd. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig enkel måte å leie og leie ut på

Veldig enkel måte å leie og leie ut på. Enkel app og enkel betaling

14 de julio de 2026

Respuesta de hygglo.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er flott å høre at både appen, betalingen og prosessen med å leie og leie ut oppleves som enkel. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

STYR UNNA SOM UTLEIER

Om du vurderer å leie ut noe gjennom denne sida bør du tenke deg om:
Dei tar kun prosent av leia.
Får du skade på utstyr må du ta heile jobben opp mot forsikring.
Hygglo er ferdige med sin jobb når dei har fått inn sine penger.
Dette skulle være en enkelt og sikker plass og leie ut ting på, ja det er enkelt heilt til du får ei skade. Da er dei lite inntrisert å ordne opp.

Så min anbefaling er å leie ut på finn.no eller FB osv. Ta heile betalinga sjøl. Er det en dyr ting så fiks forsikring sjøl. Blir det skade er det enklare å forholde seg til sitt eget forsikring selskap en til HYGGLO.

Styr unna dei vil kun tjene penger på dine eiendeler.

13 de julio de 2026

Hei,
Takk for at du deler erfaringen din. Vi skjønner godt at det oppleves frustrerende når det oppstår skade, særlig når du har måttet håndtere noe raskt for å sikre utstyret ditt.

Når en skade meldes inn, må forsikringssaken vurderes av forsikringspartneren vår, og de trenger dokumentasjon på kostnader for å kunne behandle eventuell erstatning. Vi forstår at dette kan føles tungvint, og vi beklager at prosessen ikke har opplevdes så enkel som den burde.

Gebyrer hos Hygglo går blant annet til sikre betalinger og utbetalinger, verifisering av brukere, forsikring/garanti der det gjelder, drift og utvikling av plattformen, kundesupport og håndtering av tvister. Vi tar tilbakemeldingen din med oss videre, spesielt rundt hvordan skadeprosesser kan gjøres tydeligere og enklere for utleiere.

fungerer fint

enkelt greit å leie og leie ut utstyr. Brukerne er identifisert med bankid, noe som gjør at utstyret blir behandles med respekt. Utover det så er utstyret forsikret igjennom tjenesten dersom uhellet skulle være ute. En fin måte å tjene noen ekstra kroner.

11 de julio de 2026

Respuesta de hygglo.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at det fungerer fint både å leie og leie ut, og at BankID-verifisering og forsikringen bidrar til en trygg opplevelse. Vi setter stor pris på at du er en del av Hygglo-fellesskapet!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt bil for flyttelass og meget god…

Perfekt bil for flyttelass og meget god å kjøre. Skyvedør på hver side pluss dører bak. Perfekt

9 de julio de 2026

Respuesta de hygglo.no

Det er flott at den levde opp til forventningene, og vi setter stor pris på at du delte opplevelsen din!

Meget bra app

Meget bra app, alt går på skinner

7 de julio de 2026

Respuesta de hygglo.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen!

Hygglo, genialt og enkelt

Hygglo er en genial og enkel tjeneste for å leie og leie ut alt mulig man ikke har plass eller råd til å kjøpe selv!

5 de julio de 2026

Respuesta de hygglo.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du synes Hygglo er både genialt og enkelt. Vi er glade for å kunne gjøre det lettere å dele og få tilgang til ting man ikke nødvendigvis har plass til eller behov for å kjøpe selv.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Veldig fornøyd med appen og opplevelsen.

Fant hygglo ved en tilfeldighet da jeg søkte etter elsykler jeg kunne leie. Veldig fin app. Fikk leid sykler og alt fungerte veldig fint. :)

3 de julio de 2026

Respuesta de hygglo.no

Tusen takk! Så hyggelig å høre at du fant Hygglo, og at alt fungerte fint da du leide elsykler. Vi håper du får mange flere gode leieopplevelser hos oss fremover!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Suverent slipper å kjøpe alt mulig…

Suverent slipper å kjøpe alt mulig håndverker utstyr selv!!!

2 de julio de 2026

Respuesta de hygglo.no

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Så fint å høre at Hygglo gjør det enklere å få tak i håndverkerutstyr uten å måtte kjøpe alt selv.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En tjeneste som er skreddersydd for utleie

En tjeneste som er skreddersydd for utleie av ting. Kundestøtte er super!

23 de junio de 2026

Respuesta de hygglo.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Så fint å høre at Hygglo fungerer godt for utleie av ting, og at du har hatt en god opplevelse med kundestøtten vår.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smart og sikker måte å leie eller leie…

Smart og sikker måte å leie eller leie ut.

20 de junio de 2026

Respuesta de hygglo.no

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at du opplever Hygglo som en smart og trygg måte å både leie og leie ut på. Vi setter stor pris på at du deler erfaringen din.

Bra og trygg nettside

Bra og trygg nettside. Tilbyr leie av utstyr og ting. Praktisk og funker bra.

13 de junio de 2026

Respuesta de hygglo.no

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du opplever Hygglo som både trygt, praktisk og enkelt å bruke. Det setter vi stor pris på.

Svært bra app

Svært bra app, meget undervurdert

16 de junio de 2026

Respuesta de hygglo.no

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Vi er glade for å høre at du er fornøyd med appen. Takk for at du anbefaler oss – vi håper å se deg igjen snart!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Høy avgift

Veldig bra tjeneste, men prisene er mildt sagt misvisende når det kommer 25 % (!!!) bestillingsavgift i tillegg.

19 de febrero de 2026

Respuesta de hygglo.no

Takk for tilbakemeldingen, og hyggelig å høre at du opplever tjenesten som bra.

Vi forstår samtidig at det kan oppleves frustrerende dersom prisen virker høyere enn forventet. Totalprisen, inkludert bestillingsavgift, vises når ønsket leieperiode er valgt, slik at den totale kostnaden skal være tydelig før man fullfører bestillingen.

Bestillingsavgiften varierer mellom ulike typer leieobjekter, blant annet på grunn av forskjeller i forsikringskostnader mellom kategorier. Når det er sagt, setter vi pris på tilbakemeldingen din og tar den med oss i arbeidet med å gjøre prisinformasjonen enda tydeligere.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.