VARNING! Jag satte en stjärna bara för jag måste egentligen så vill jag sätta ett jätte- eller boxningshanske, detta är det största scam jag varit med om. Blivit tvärlurad av detta företag, sida... Ver más
La empresa ha respondido
Det är en värdelös tjänst ! Det går inte att ringa någon och fråga saker kring objekten , verkar som ett helt oseriöst företag , ett seriöst företag kan man ta kontakt med vilket det inte går på något... Ver más
La empresa ha respondido
Jag har varit supernöjd..stort urval av bostäder som gav mig en riktigt bra överblick och gjorde det enkelt att jämföra olika alternativ. Allt fungerade utan problem, och jag kunde snabbt filtrera... Ver más
La empresa ha respondido
Tjänsten har gjort vårt sökande enklare efter en bostad på helt annan ort än vi är bosatta på nu. Uppdateringar och kontakter fungerar bra vilket för att man kan hitta nya objekt snabbt och följa upp... Ver más
På Hyrenbostad.se får du varje månad tillgång till tusentals nya hyresbostäder. Vi har flest hyresbostäder per besökare jämfört med andra hyressidor, vilket betyder fler val för dig. Vi förser sökande dagligen med lediga hyresbostäder i Stockholm, Göteborg, Malmö samt i resten av Sverige och Köpenhamn.
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Jag betalade 39 kronor för att få kolla på några annonser på eventuellt lämpliga hus att hyra på Värmdö nu i september 2024. När jag kollade på mitt konto upptäckte jag att de dragit 374 kronor. Kontaktade Hyrenbostad.se omgående och krävde mina 374 kronor omgående tillbaka på kontot. Fick svar att de inte betalar tillbaka några pengar då jag begärt den prenumerationen, den skulle stå raden under med finstil som ingen kunde läsa….. Jag svarade då att ok, jag polisanmäler er om jag inte får mina 374 kronor tillbaka inom ett dygn. Efter ett dygn fick jag ett mail från en annan man på hyrenbostad.se att de satt in 374 kronor på mitt konto vilket de faktiskt gjort också. Alltså en polisanmälan är ju alltid bra att göra om man inte får rätt. Riktigt lurendrejeri är hela Hyrenbostad.se som även vidarebefordrar till andra som man också ska betala hos utan att visa det man vill se och betalat för. Hoppas TV tar upp det i Uppdrag Granskning.

Respuesta de Hyrenbostad
Bluffföretag.. låt inte dig själv att luras!
Jag blev medlem och betalade en avgift för att kunna lämna en intresseanmälan på en lgh men de nekar eftersom jag inte har sparade pengar hos dem och det måste jag göra först för att kunna göra en intresseanmälan?? Wtfff??!
Så inget händer efter att du blivit medlem mer än att det dras pengar från ditt betalkort!

Respuesta de Hyrenbostad
Äckliga horungar deras hemsida är uppbyggd på att lura dig på pengar hoppas ni dör i helvetet
Bli inte medlem! De länkar bara vidare till andra bostadsförmedlare. Dessutom är annonserna inte uppdaterade. Så det som ledigt ut, är inte ledigt hos ursprungsannonsören. Jvla råttor. Inte heller går det att kontakta Hyrenbostad.
Viste inte att de drog från mitt konto 374kr varje månad, tidigare har jag betald en avgift på 200kr för ett år.
Känner mig lurade av hyrenbostäder
Kom ej in på sidan for betalningen. Kan inte heller komma fram till kontackter .

Respuesta de Hyrenbostad
Över 200 kr för registrering för att bli vidarebefordrad till andra sajter som kräver inloggning för att söka någon av bostäderna ni gör reklam för?
They took 374kr from my bank account and l didnt subscribe for pluspackage and l didnt leave any kind informatio about my credit card. After two months of arguing I got my money back.
Effektivt och lätt verktyg för att leta bostad.

Respuesta de Hyrenbostad
Fick ett bostadserbjudande i nästan samma ögonblick som/när jag fyllde i min första intresseanmälan om en ledig bostad (som jag antog). Det var en lyckokänsla som heter duga. Tack Hyrenbostad.se för det. Evigt tacksam E

Respuesta de Hyrenbostad
This site scans other rental sites and presents houses found. They don't have anything that you cannot find elsewhere. On the other hand, by checking hyrenbostad you don't have to go through dozens of other sites. I used it for 2 weeks and paid just 2 euros, although I found a house in another site. Cancellation is pretty easy and they don't charge if you cancel.

Respuesta de Hyrenbostad
Allt fungerade smidigt hela vägen från information om lediga objekt till kontakt med hyresvärdar. Det slutade med att jag inom en vecka hade både hittade en ny bostad och skrev kontrakt.

Fick en lgh centralt i Laholm efter exakt 6 dagar. Riktigt bra sida
Rekommenderas verkligen

Respuesta de Hyrenbostad
I found the apartment through this website. It pools several apartment-offering website into one, and it make the life easier.

Respuesta de Hyrenbostad
Klart och tydligt beskrivning av objektet mycket bra bilder tillräckligt med innehållet

Respuesta de Hyrenbostad
Bra och utförlig information, mail när nya bostäder lades ut. Mycket nöjd!

Respuesta de Hyrenbostad
Mycket bra sida där man får en fin överblick över vilka bostäder det finns till uthyrning.