Valorada con 1 estrellas sobre 5

Detta måste nog vara den sämsta post boxen jag andvänt. Boxen går inte att öppna och mitt paket sitter fast. Jag måste nu vänta tills/Om någon tekniker kollar på luckan annars blir den skickad tillb... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varför accepterar ni inte e-post som verifiering? Förstår ni att e-post är säkrare än ett telefonnummer? När man handlar online varför ska ett telefonnummer vara ett krav? Uppdatera era system till 20... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Riktigt dålig kundtjänst som blir besvärad när man ringer och ber om hjälp. Dom har skrivit fel nummer men vägrar att hjälpa till att ändra det. I min beställning är numret rätt. Ber han skicka att p... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Boxen var tom fast det stod att paketet var levererat! Så fruktansvärt dåligt, får ingen hjälp av kundtjänst heller. De säger att det var fel box som öppnandes och att jag ska testa igen, men paketet... Ver más

1,4

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Iden är god men genomförandet är uselt

Iden är god men genomförandet är uselt. Jag hoppas man utnyttjar den fenomenalt dåliga feedback man får överallt. Utan överdrift har jag 10 olika försändelser utspridda på en månad som skickats till ibox där två av 10 försändelser faktiskt kunnat lämnas där när skåpen inte är fulla. Istället skickas jag då till ett ombud som ligger betydligt sämre än det ombud jag skulle valt.

7 de mayo de 2025

Kunde inte öppna

Försökte öppna boxen i 30 minuter, kundtjänst hade inga svar som hjälpte. Gav tillslut upp, nu ska paketet skickas till ett postumbud istället.

5 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det här måste vara den sämsta lösning…

Det här måste vara den sämsta lösning som någon levande varelse kommit på.
Skåpet kan inte kommunicera med min telefon och man har för att säkerställa att ingen skall störa deras support valt att INTE lägga ut kontaktinformation på själva skåpet. När jag väl lyckats få tag i ett telefonnummer får jag beskedet att "Det är något fel", (nähä!!), och på min fråga om vad supporten gör eller tänker göra åt det svara de "Vi kan inte göra något".
Undvik detta företag.

15 de abril de 2025

Helt horribelt dåligt

Helt horribelt dåligt! Snacka om att försvåra för kunder istället för att förenkla när ex. DHL anlitar iboxen. Svåråtkomliga platser, dålig support och noll hjälpsamhet.

28 de marzo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kom till en Ibox som låg avsides från…

Kom till en Ibox som låg avsides från mig, så jag väntade 3 dagar innan jag kunde hämta, väl där säger den tre gånger att mitt bankid inte fungerar trots att det gör det till allt annat. Ringer kundtjänst men de kan inte fjärröppna så jag bad dem flytta paketet till ett ombud jag alltid annars fått DHL paket till, kollar sedan appen och de säger att de skickat det åter till avsändare. Jag väljer alltid Postnord och trodde det var den då det inte fanns något alternativ, sedan får man veta man ska installera app och sedan ska man ha en specifik telefon utifall bankid inte funkar hos dem..... Gör om, gör rätt! Och ni som använder detta bolag se till att ni har lista att välja box eller ombud om ni inte har Postnord.

27 de marzo de 2025

Undvik om ni kan!

Först gick det inte att verifiera i appen (fick inget verifieringssms), kundtjänst en värdelös chatbot, och sen när det väl funkade så var luckan tom. Rekordsämst av alla leveranser jag någonsin haft att göra med.

18 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vilket sunk, ännu en app

Hur många properitära appar skall vi ha? 4-5 parkeringsappar, Postnord och DHL etc. och nu börjar box-appar.
Man tvingas att ladda ner en app för att kunna öppna en box. Sedan skall man verifiera sig och bankid.
Ta en evig tid jämfört med vanlig utlämning.
Djungel snart att leta upp rätt app.

Har inte själv valt att få det till box, och kommer göra all för att slippa det i fortsättningen. Varför inte en webbaserad lösning också? Fler möjligheter att öppna tack.

11 de febrero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Skandal! Snälla transportföretag samarbeta inte med Iboxen!

Skandal! Jag har beställt skor som DHL levererade till Iboxens skåp i januari. Skåpet gick inte att öppna och det tog 3 veckor innan de försökte göra någonting åt det. De säger att de fixat skåpet och när jag komemr dit i februari såtr jag med tre andra kunder som också har problem att öppna sitt skåp. Jag får informationen att de ska kolla på det igen. två veckor senare meddelar de att jag nu ska kontakta DHL. Extremt dåligt skött och väldigt oproffsigt! Jag har haft väldigt god ton i chatten och nu klickade dom mig precis. Första gången jag lämnar en dålig recension på trustpilot, men de förtjänar verkligen detta.

10 de enero de 2025

Extremt dålig

Extremt dålig.
Har beställt från olika ställen vid flera ställen och väljer ibox. Men får alltid info att det är fullt. Trots att jag har troligaste minsta paketet.
Får snällt åka till ombud som är en extrem omväg för mig. Nu har dhl å ibox gjort sitt för mig. Kommer inte beställa på sidor som har dessa möjligheter

5 de febrero de 2025

Luckan öppnades inte

Luckan öppnades inte. Appen säger att paketet är utlämnat. Kundtjänst lovade att åtgärda och höra av sig, men tre veckor senare har fortfarande ingenting hänt, trots flera påminnelser.

6 de enero de 2025

Kräver mycket

Kräver mycket:
Att du laddar ner en app. Att du slår på platstjänster i integritetsinställningar i din telefon. Att du slår på bluetooth. Att du har telefonen på dig. Att du har en smartphone öht. Inte kul.
Tusenfalt roligare och behändigare att hämta paket över disk, enkel mänsklig interaktion.

21 de enero de 2025

Tvingad att använda app

Att bli tvingad att installera en proprietär app på sin telefon och inte erbjudas möjlighet till att göra samma sak via en webbläsare känns inte samtida och som en air av överförmynderi. Helt onödig negativ kundupplevelse. Att någon dessutom lägger på luren i örat förbättrar ju inte kundupplevelsen av iboxen.

22 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Box won't open, iBoxen couldn't care less

Came here to write about my experience, ended up seeing it's a common one, with the latest review about the same issue being posted only 9 hours before mine.
Parcel was delivered to a box that won't open. Customer service shows no interest in fixing this, I spoke to 5 people, 3 of them said they'd ask DHL to move the parcel to a pickup point. Four days later nothing happened and DHL say they haven't even gotten such request from iBoxen. On the 7th day, the parcel will be returned to the sender and iBoxen doesn't care to provide help. Customer service says it must be an issue with the box, yet doesn't even bother to have it looked at. I also never get the BankID prompt in the app, reported it to them but they don't even try to troubleshoot. They seem fine with providing terrible service, at this point they may as well get rid of their customer service department, that would make no difference

8 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Not able to open the box

I was not able to open the box and wrote instantly to customer service who said they would move the parcel to a service pickup location. I reminded them three times but the parcel was never moved and DHL says that that were never contacted during this time. The parcel is now returned and will be sent again and they will not pay or offer any help for the extra costs that I now have to pay.

10 de enero de 2025

Katastrof

Katastrof , mitt skåp var helt förstört, för någon antagligen försökt bryta sig in. Gick inte att öppna överhuvudtaget, Nu är mitt paket helt spårlöst har gått 4 månader och ingen har återkopplat. Så mitt paket är helt spårlöst försvunnet 🧐

1 de diciembre de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.