ibsendesign.dk Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,3

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig gode og smukke glas bolcher, godt pakket ind og hurtig levering. Super godt

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sådanne fine ting og de ankom hurtigt. Der var lidt legering på vindspillet desværre, men det kan pudsemiddel vel klare. :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og så mange fine varer. Leveringen var hurtig og der var en sød hilsen med i pakken samt en lille gave. Meget positiv oplevelse, vil helt bestemt anbefale til andre og købe igen hos I... Ver más

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

hos ibsen sørger de for at de ting jeg…

hos ibsen sørger de for at de ting jeg køber bliver pakket godt ind på rejsen mod klippeøen.
min pakke blev væk, og ibsen glas, gjorde et stort stykke arbejde og fik satte fut GLS/Kvikly som fandt min pakke.
Det kan godt være der gik nåde tid før jeg fik min pakke, men måden jeg fik den på gør at jeg til enhver tid vil handle hos ibsen glas igen.
Hanne Maegaard

30 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering, bredt udvalg, fine ting, lille gave

Kunne jeg give 6 stjerner ,så havde jeg gjort det. Jeg skulle bruge en anderledes figur til gave, og bestilte derfor fra hjemmesiden her. Jeg fandt lidt pynte figure til mig selv sammetid. Samme dag var det pakket. Næste dag afsendt, og hos mig om eftermiddagen. 😃
Oveni lå der et lille sødt bogmærke med deri, som gave. Om det var fordi jeg købte for mange penge, eller om det er standard kundeservice ved jeg ikke, men jeg blev rigtig glad. 😃
Tingene var pakket grundigt ind, så intet var skadet under levering.

28 de mayo de 2025

Ibsen Design er storartede

Ibsen Design er storartede! Pakkefirmaet leverede til en anden pakkeudlevering og Ibsen Design sørgede lynhurtigt for at få rettet fejlen, så jeg glæder mig nu til at modtage min pakke <3

24 de junio de 2024

meget godt

bestilte nogle små guitarer, og de er bare så fine. de har hermed fået en ny kunde, jeg kommer helt klart til at købe flere af de små guitarer

PS, en med guns n roses tema ville være dejlig! 🙏😄

15 de junio de 2024

5 stjerner er ikke nok

5 stjerner er ikke nok. Jeg er mere end tilfreds. De modtagen varer er meget flottere end foto på hjemmesiden, fuldstændig forsvarligt indpakket og super hurtig levering. TAK siger jeg bare

20 de enero de 2024
Logotipo de ibsendesign.dk

Respuesta de ibsendesign.dk

Mange tak for din tilbagemelding - De pæne ord varmer i vores hjerter når vi arbejder med de fine Glas Figurer!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sådanne fine ting

8 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Først og fremmest tusind tak for…

Først og fremmest tusind tak for gaven,det var en overraskelse :o)

Skøn indpakning og hold da op hvor er de delfiner superflotte,jeg er mega glad for at alt gik som jeg havde forventet og lidt til,det gør i godt :o)

I fortjener 5 stjerner med pil opad ,og handler helt sikkert hos jer igen :o)

20 de febrero de 2023
Logotipo de ibsendesign.dk

Respuesta de ibsendesign.dk

Mange tak for tilbagemeldingen på Trustpilot de pæne ord
Hav en dejlig dag - Mvh Ibsendesign.dk

Guitar

Har bestilt 5 små miniature guitarer (nøgleringe) super fine.

7 de octubre de 2022

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg ville gerne give 6 stjerner ud af 5 ;)
Jeg sendte min pakke som fødselsdagsgave til en anden person og den kom indpakket som gave med et lille ekstra fødselsdagsgave i. Pakken kom imponerende hurtigt frem.
Ud over det, er det virkelig flot glaskunst! :D

25 de febrero de 2020

lækker glaskunst

Rigtig flotte varer, lækker glaskunst, hurtig levering og rigtig godt parket ind, der vil jeg helt sikkert handle igen

7 de agosto de 2019

Super godt

Jeg har indtil videre handlet der 2 gange og jeg overraskedes begge gange over hvor flot det er og hvor godt det er pakket ind.
Og så følger der en lille gave med. En lille en.
Men et godt sted at handle

28 de diciembre de 2018

Godt sted at handle

Mange flotte ting , let og overskuelig hjemmeside. Utrolig hurtig levering og varen var pakket meget godt ind og der var en lille gave med. Det er ikke sidste gang jeg handler her, god oplevelse

17 de diciembre de 2017

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.