Super service. Ikke alene er servicen i top, ID sælger også verdens bedste t shirts!!! Tak for hjælp til Magdalena for hjælp til at få den rigtige størrelse.
La empresa ha respondido
Fantastisk god service. Havde lidt problemer med at bestille ønsket vare. Blev guidet og kunne gennemføre bestillingen. Forøvrigt købt samme for 10 år siden, som er vasket utallige gange, tillige m... Ver más
La empresa ha respondido
Everyday Wear forfinet siden 1983. I stedet for at jagte sæsonens trends skaber vi stilfuldt, klassisk, tidløst og langtidsholdbart Everyday Wear, der ikke går af mode og holder pasform og farve vask efter vask.
Lægårdvej 138, 7500, Holstebro, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Super service.
Ikke alene er servicen i top, ID sælger også verdens bedste t shirts!!!
Tak for hjælp til Magdalena for hjælp til at få den rigtige størrelse.

Respuesta de ID® Identity
Effektivt, hurtigt og sikkert.
Bestilt vare og levering svarer 110 % som beskrevet.
Varmeste anbefalinger herfra.

Respuesta de ID® Identity
God service, ID Sweetshirt hoodie 638, fantastisk kvalitet, tåler utallige vaske, god pasform

Respuesta de ID® Identity
Det var super nemt at bestille og det kom hurtigt og lever op til mine forventninger

Respuesta de ID® Identity
Kender deres tøj som super godt og holdbart. Jeg har dog lige bestilt lidt T-shirt, men forkerte. "min fejl". Så nu må jeg på den igen, men ingen skade sket, da de sender hurtigt efter ny bestilling. Kan kun anbefales. mvh. Find

Respuesta de ID® Identity
I emailed them with a few questions. They are so "correct" that they don't answer for more than a month, and probably two !!!
It seems that this company is also full of foreigners and expats for whom basic respect for the customer is not a high priority ! 😏
Yes, their t-shirts are very good, but I will have to buy from another manufacturer that at least responds to customer emails and provides information. I had a similar experience with a German company. After I asked a second time (about the same thing), the lady across the street wondered why I didn't have an answer. They made an inquiry, found the email and the one who was supposed to answer and help turned out to be a "foreigner". This is how companies' reputations are ruined. What if they don't feel like working (writing and returning emails) to stay at home. Wages with laziness are easily taken, but it is also a matter of time !!!
*Addendum to the comment;
No matter how you report the comment, Trustpilot is fair and doesn't censor customer reviews! You may not like negative reviews, but that's entirely up to you! It's easy to report feedback instead of searching and finding a solution to the problem. It's an "easy job" for you too, you just have to learn to answer your emails. It's that easy and simple! No one said that the order was from and for Bulgaria. It wasn't even an order, but a request for one (on your email). I was in Germany when I wrote to you.Not responding to your emails is unprofessional - it's not polite and you report a constructive comment as tarnishing your reputation. Don't you think this is rude and impudent ?

Respuesta de ID® Identity
Hurtig levering af lækre bukser, men god pasform.

Respuesta de ID® Identity
Købte lignende produkter for 8~10 år siden.
Håber dem jeg har købt dennegang kan holde lige så længe.
Et rigtig godt produkt, ingen tvivl om det.
Venlig Hilsen
Jens Peter Jensen

Respuesta de ID® Identity
Jeg købte 4 t shirts. De har virkelig god pasform. Jeg er dog lidt træt at at begge mine hvide t-shirts er gået i stykker efter 1 måneds brug mens mine sorte stadig holder sig fint.

Respuesta de ID® Identity
Min gamle arbejdsgiver brugte ID Identity T-shirts og sweatshirts som arbejdstøj. Det var de bedste og mest holdbare T-shirts, som jeg nogensinde har gået med. Bestilte derfor T-shirts ID Time til privat brug. For det første er kvaliteten og pasformen fantastisk. De kan vaskes ved 60 grader uden de bliver ødelagt. Derudover, havde jeg bestilt 7 T-shirts i L men fandt frem til at M passede bedre. Bestilte M versionerne og sendte L versioner tilbage med det medfølgende returlabel. Uproblematisk, nemt og yderst tilfredsstillende. Jeg kan varmt anbefale både T-shirts og handelsbetingelser hos ID identity!

Respuesta de ID® Identity
Nem bestilling - hurtig betjening og forsendelse.

Hurtig levering.
Da alt jeg havde bestilt ikke var med i første forsendelse, henvendte jeg mig til kundeservice på mail og fik et hurtigt svar og allerede samme dag var det sidste pakket og afsendt så jeg havde det dagen efter det synes jeg er god service.

Respuesta de ID® Identity
Super kvalitet på tøjet. Når ID skriver om deres g/m² på tøjet, ved man at det er god kvalitet. Man kan undres over hvorfor det ikke er standard hos mange andre brands.
Jeg er super glad for tøjet og leveringen fra gnidningsfri. Køber alle mine T-shirts herfra fremover.

Respuesta de ID® Identity
Lækkert kvalitet af t-Shirt. Desværre havde jeg bestilt nr for lille

Respuesta de ID® Identity
Når du ringer bliver telefonen taget ag en automat stemme som siger at du vil blive stillet om til næste ledige medarbejder og så spiller de musik for dig Endeligt stopper musikken og telefonen begynder at ringe 6 måske 7 gange og så går den bare på telefon svare og det gjorde jeg 2 gange Første gang kl 09 46 og så igen kl 9 52 Men bare rolig så blev jeg ringet op på en rigtig dårlig forbindelse
John

Respuesta de ID® Identity
Altid som aftalt - skarpe priser og hurtig levering...

Respuesta de ID® Identity
God kvalitet og billigt! Hurtig levering - alt godt!

Respuesta de ID® Identity
Hurtig levering af aftalt produkt. Intet at udsætte.

Respuesta de ID® Identity
Update: stark havde et gammelt prisskilt på deres reol der var 2 år gammel. Og der var prisen for kunderne 52 kr med moms - evt rabat.
Nu var deres indkøbspris 100 kr og derfor var det en fejl. Så tænker prisen på hylden bliver sat endnu mere op.
Er der en forklaring på det andet ens at prisen er stiger urimelig meget. Og det er t-time modelen vi snakker om
‐----------------------‐-------------------
100% prisstigning på deres t-time T-shirt inden for de sidste 2 år. det sgu for vildt. pris og kvalitet hænger ikke sammen mere.
stærrelses forskellen mellem xl og 2 xl hænger heller ikke sammen. deres XL er for korte og 2 XL for lange.

Respuesta de ID® Identity
Más información sobre otros tipos de reseñas.