Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt at bestille, hurtig levering og sød hilsen når du modtager din pakke. Så er produkter tilmed lækre og meget svarende til det du ser på billederne på hjemmesiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tag et smut forbi IDcreAtions på Vesterbrogade og oplev flotte håndlavet designs. Vi er blevet mødt med stor imødekommenhed i butikken af IDcreAtions egen Ida, som altid er klar med gode råd... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk, hyggelig og ikke mindst inspirerende butik at træde ind i. Det er tydelig at mærke, at Ida har lagt sin sjæl i udviklingen af hvert enkelt produkt, som emmer af kvalitet, komfort samt et u... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er så glad for mine to sofapuder, Dagnæs karry og lyselilla. Derfor har jeg købt to mere; Dagnæs popcorn til mig og Højer grøn til min mand. Flotteste og tophyggelig stue!

Información sobre la empresa

1. Tienda de decoración e interiorismo
  2. Artesanías

Escrito por la empresa

IDcreAtions is a Danish interior design brand specialising in high-quality decorative cushions for your home.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

4,7

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Inspirerende bolig-univers

IDcreAtions er et skønt boligunivers - jeg går altid inspireret derfra😊 Selvfølgelig pga de mange lækre interiørsager m et twist, men også fordi ejeren Ida glad øser af sin kreativitet og boblende idéer. Så kan kun opfordre til at kigge forbi på Vesterbro el tjekke webshoppen ud🌟

15 de agosto de 2022

Wow, nogle flotte ord. 1000 tak, Pia! Kh Ida

Lækkert håndværk

En lille hyggelig butik med fine designs i lækkert håndværk. Fandt en flot gul pude, der har givet sofaen sin anden ungdom.

4 de agosto de 2022

Dejligt at høre, at puden har fundet et godt nyt hjem, Søren:-) Kh Ida

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Add some hygge to your home

Lovely shop with numerous beautiful items - created by the fantastic owner - that will add an original and hygge touch to your home.

4 de agosto de 2022

Respuesta de Idcreations

Thanks a million, Monika, for your beautiful words! All the best to you:-)

Håndlavet kvalitetsdesign

De sidste par år har jeg efterhånden fået fyldt mit hjem mere og mere med puder og andre lækre sager fra Idcreations. Kvaliteten og håndværket er helt i top og der er altid god kundeservice fra designeren Ida, som står bag. Den nyåbnede butik på Vesterbro er så smukt indrettet og er klart et besøg værd!

30 de julio de 2022

Respuesta de Idcreations

Tilbagevendende kunder er det allerbedste, for så ved man, at man gør noget rigtigt. 1000 tak for støtten! Kh Ida

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Unikke og særdeles fine sager

Unikke og særdeles fine sager. Det får du hos Idcreations på Vesterbrogade. Snyd ikke dig selv for et besøg i den hyggelige og bløde butik!

28 de julio de 2022

1000 tak for dine pæne ord, Tine! Kh Ida

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skøn butik med rigtig godt håndværk

Skøn butik med rigtig godt håndværk.
Puderne er rigtig fine, men jeg er vild med alle de andre ting også - ipad covers, pandebånd m.m. er så fine.

Ejeren sidder og laver mange af tingene nede i selve butikken - det er rart at se.

28 de julio de 2022

Tak for dine pæne ord, Christine - betyder meget:-) Kh Ida

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spændende ny butik på Vesterbro.

Så hyggelig butik med de fineste håndlavede ting. Jeg har købt flere puder hos Ida og de står stadig flotte i sofaen, selvom de bruges flittigt. Kvaliteten er i top.
Ida er meget serviceminded og kreativ og hver gang man kommer i butikken, er der nye spændende ting på hylderne.

23 de julio de 2022

Respuesta de Idcreations

Dejligt at høre, at puderne stadig står flot! De er netop lavet af kvalitetsmøbelstof, så de kan holde længe. Tak for de flotte ord, kh Ida

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Skøn biks med skøn service :)

Skøn biks med skøn service :)

Tag ind og besøg Ida hvis du skal have puder i uovertruffet kvalitet og en hyggelig betjening ikke mindst.

17 de julio de 2022

Mange tak, Christian, for de fine ord - betyder utroligt meget! Kh Ida

Fantastiske håndlavede designs

Vi er blevet mødt med stor imødekommenhed i butikken af IDcreAtions egen Ida, som altid er klar med gode råd og vejledning.

At Ida selv designer og syer sine designs i butikken gør det mere unikt.
Vi har købt både puder, unika billeder og stolehynder og er meget glade for kvaliteten samt design.

Vi støtter de små lokale kvalitetsbevidste butikker.

15 de julio de 2022

1000 for støtten, Michael - betyder alverden! Kh Ida

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid super god service og levering!

Altid super god service og levering!

Har flere puder fra Idcreations og de HOLDER! Dvs form, farve/stof og comfort holder længe - det er fedt! Har også et skønt Rosa hårbånd der er så fint!

Køber aldrig andre puder end herfra igen.

Håber på store senge/gavl puder en dag i grå = så er jeg der igen!!!

15 de julio de 2022

Respuesta de Idcreations

Det er ord, jeg kan lide at høre:-) 1000 tak, Rikke! Jeg må til at se på de gavlpuder dér... Kh Ida

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.