Aleks og hans medarbejder fra IdeeFix stod for slibning af hele min lejlighed samt efterbehandling med hvidpigmenteret mat lak, og resultatet blev virkelig flot! Jeg har været meget tilfreds hele veje... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har haft en rigtig god oplevelse med IdeFix. De har slebet og behandlet mine gulve, og resultatet er blevet virkelig flot – gulvene ser næsten ud som nye igen. Hele processen var professionel... Ver más
La empresa ha respondido
Kæmpe ros til Aleks og hans team🌟 De kom hurtigt til min adresse og ordnede alle mine gulve til UG, vi havde løbende kontakt og de forklarede mig grundigt hvad de lavede. 5 stjerner herfra👍
La empresa ha respondido
God kommunikation og rigtig flot resultat af slebne gulve og efterfølgende klar lak. Aleks vendte meget hurtigt retur efter min anmodning, selvom det var midt i påsken, og han kunne hurtigt gå i gang... Ver más
La empresa ha respondido
"Eksperter i gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling Hos IdeeFix er vi specialister i gulvafslibning, gulvafhøvling og efterbehandling af trægulve. Med mere end 12 års erfaring og over 1.000 tilfredse kunder, sikrer vi professionelt håndværk, der forvandler slidte gulve til smukke og holdbare overflader. Vi tilbyder alt fra skånsom afslibning af gulv til mere intensiv gulvafhøvling, når gulvene kræver en dybere behandling. Efter afslibningen sørger vi for en flot og slidstærk finish med enten lak, olie eller sæbe, skræddersyet til dine behov. Vi arbejder i København og omegn, Nordsjælland og Sjælland, og vores mål er at levere høj kvalitet, god service og konkurrencedygtige priser. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud!"
Dinamarca
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De pudsede mine gulve og puttede hvid lud og hvid olie på dem.
De var enormt hjælpsomme, var færdige med gulvene inden tid og det hele var gjort rigtig flot. Jeg kan varmt anbefale at bruge dem ☺️
De flotteste gulve og rigtig god kommunikation
Fra afgivelse af tilbud til aflevering af loft og gulvene har jeg oplevet meget professionel og lydhør kommunikation fra Alex side og både lofter og gulv er blevet rigtig flotte. Grunden til at jeg ikke giver 5 stjerner er at jeg følte jeg selv måtte holde meget øje med Alex,s folk hvilket kun var muligt fordi jeg boede så tæt på. En dag var de blevet forsinket hos en anden kunde , men havde ikke meddelt det til Alex og vi opdagede det tilfældigt fordi vi kom i huset. Måtte også have fat i Alex i forhold til loftet i stuen, jeg ikke synes levede op til forventningerne og malerne havde ikke givet mulighed for en gennemgang. Men begge dele blev løst rigtig fint af Alex .. tidsplanen holdt og loftet blev malet igen uden brok. Milan der styrede gulvprocessen talte engelsk og var også sød og høflig og her var gennemgangen af det færdige resultat upåklageligt. Alt i alt en god oplevelse med Ideefix som jeg sagtens kan anbefale til andre.
Fantastisk arbejde, vores gulve er blevet SÅ flotte! Hurtige og effektive, god kommunikation, de kom ud og kiggede på opgaven inden start og vi forventningsafstemte. Jeg giver mine varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️
Ideefix har både ordnet gulve med afslibning og 3 x lak samt malet vægge, lofter og paneler i min lejlighed. Processen har været meget tryg med forventningsafstemning, hurtig udførelse af arbejdet, overholdelse af alle deadlines, tydelig kommunikation og et virkelig flot resultat! Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger!!
Ideefix og Aleks er håndværkeren og gulvfirmaet man ellers kun drømmer om. Respektfuld, dedikeret, ansvarsbevidst, overholder alle aftaler og leverer et suverænt resultat. Aleks var super hjælpsom og forstående. Definitionen på ordentlighed. 140kvm gulve blev slebet og fik 3 gange lak. De står knivskarpt og vi er meget tilfredse. De varmeste anbefalinger her fra. Kristoffer
Alle aftaler blev overholdt og meget fin afslibning helt ud til kanten.
Fantastisk service. Vi kan varmt anbefale dem!
God kommunikation, hjælpsomme mennesker og et flot resultat! Vi er meget glade. Tilmed var gennemgangen efter endt arbejde også i top, hvor vi sammen gennemgik alt. Et meget tryg oplevelse.
The company is reliable, they work conscientiously and do their work efficiently. They provide a full estimate. The deadlines for completing the work are strictly observed according to the contract. All materials are of excellent quality, without a single flaw. My house looked like something out of a magazine. Thank you very much Alex for the excellent work. I will continue to cooperate with you in the future.
Super god oplevelse med Aleks og hans team. De var flinke og super professionelle hele vejen igennem.
Gulvet ser helt fantastisk ud nu. De kunne komme hurtigt og gav os en rigtig fin pris.
5 stjerner og en stor anbefaling herfra!
Det flotteste resultat og sublim service!
Vi har fået slibet vores gulve i vores nye hus af Milan og hans team. Vi stod i en dårlig situation, hvor dem, der oprindeligt skulle have slebet vores gulve, brændte os af. Ideefix trådte hurtigt til, og resultatet er simpelthen blevet så flot! Det var noget af en omgang, da der i køkkenet lå et gammelt korkgulv ovenpå gulvbrædderne, der skulle strippes af først. Milan og team klarede det hele på 1,5 dag, og vi kan ikke få hænderne ned over, hvor flot det er blevet! Ovenikøbet til en god pris, ekstrem god service, godt humør og venligheden helt i top. Kan stærkt anbefale! :)
Más información sobre otros tipos de reseñas.