Jeg modtog garnet dagen efter bestilling. Mit garn var sirligt pakket i poser med silke bånd der matchede garnfarverne 😊 Og der var en fin lille pose maskemarkører med som gave. Fantastisk service,... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Bestilte en re-design strikketaske hos Idégarn til en bedre pris end de andre steder jeg har set den. Bestilte onsdag aften og den kom fredag formiddag. Tasken er så fin med en fin lille gave - maskem... Ver más
Jeg stod og manglede noget garn i en bestemt farve, og som det eneste sted, havde idegarn det tilfældigvis. De leverede super hurtigt, og jeg fik tilmed også nogle fine maskemarkører med, samt et lill... Ver más
Det er de små ting Linda gør ,sender søde maskemarkører med ,pakker garnposer pænt ind med sløjfer,har reel gode tilbud ,er hurtig til at sende og ændre ved fejl bestilling ,der er bare en virkelig go... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Idegarn forhandler garn fra CaMaRose, Permin, CeWec, Regia, Opal, Svarta Fåret, Mayflower, Schachenmayr, Sandnes. Strikke tilbehør og opskrifter.
Información de contacto
Hjorterodsvej 14, 8500, Grenå, Dinamarca
- linda@idegarn.dk
- idegarn.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dejlig hurtig levering
Hurtig levering og gode priser
Proffesionel og god vejledning
Proffesionel og god vejledning. Meget hurtig levering.
Hurtigt levering og det er noget…
Hurtigt levering og det er noget lækkert garn i har glæder mig til at bestille garn igen hos jer
Fantastisk sted at handle
Fantastisk sted at handle. Garnet kommer hurtigt. Og rigtig sød til at hjælpe. Så⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
En stor fornøjelse at handle hér
En stor fornøjelse at handle hér - hver eneste gang! Lækre garner! Hurtig forsendelse! Og super god service!
Fik hvad jeg bestilte
Fik hvad jeg bestilte. Hurtig levering. God service.
Fuld tilfredshed
Hurtig ekspedition og stort udvalg
Superfin service og hurtig levering :-)
Gode produkter, priser og vejledning
Det er altid en fornøjelse at handle hos Linda, IdeGarn. Hun er utrolig dygtig og deler gerne ud om sin store viden vedrørende garn og andet fra butikken.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.