Consulta las opiniones de los clientes
Dårlig saksbehandling ang Bilskade Har vært uten bil i strax 9 månder. Grunnet feil behandling av takstmann i if forsikring. tør ikke innrømme feil dem har gjort heller Anbefaler ingen å væ... Ver más
Nå har jeg alle forsikringene mine hos If. Grunnen er veldig enkel, de har hjelpsomme og serviceinnstilte kundebehandlere. Har alltid fått god hjelp. Ventetiden på telefon er heller ikke lang. De gang... Ver más
La empresa ha respondido
If er et seriøst selskap som tar kundene sine alvorlig. Jeg hadde to separate saker på to dager og fikk suveren hjelp som alltid. Jeg kan anbefale If på det varmeste. De gir meg en trygghet bare ved å... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
If er Nordens ledende forsikringsselskap. Vi jobber hele tiden med å gjøre det så smidig som mulig for deg å være eller bli kunde hos oss. Besøk nettsiden vårt www.if.no eller ring 21492400 for kontakt, hjelp og rådgivning.
Información de contacto
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Fornøyd
Alltid har gode pris og god kundeservice. Har hatt første bilskade jeg ikke tape bonusen mine
Dårlig saksbehandling ang Bilskade Har…
tør ikke innrømme feil dem har gjort heller
Anbefaler ingen å være forsikret i If..
Ikke mitt førstevalg
Ble frastjålet elektronikk fra låst lomme på flyplass. Fikk avslag fordi jeg ikke kunne bevise at det var tyveri, selv om jeg da kunne fastsette tidspunkt, og produktet nå beviselig ligger i utlandet. Hittegods, ble det beskrevet som, teknisk sett ikke tyveri. Greit nok, men dere brukte 2 måneder på behandling, og jeg måtte selv ringe inn for å få svar på saken min. Dette, i tillegg til nedetid på nett, apper osv. Jeg ville styrt unna selv om avtalene i utgangspunktet er bra.
Jeg er ekstremt misfornøyd med min…
Jeg er ekstremt misfornøyd med min opplevelse med IF reiseforsikring som student gjennom kulturstudier (oslomet) i Costa Rica.
Jeg fikk beskjed om at “Student i utlandet”-forsikring ikke gjaldt for min type reise, noe som i seg selv kan være greit. Problemet er at flere av mine medstudenter har fått akkurat denne typen forsikring godkjent – til rundt 3 000 kroner for hele oppholdet – fordi deres saksbehandler sa at det var “greit”.
Med andre ord virker det som om utfallet avhenger av hvilken saksbehandler du får.
Jeg ble i stedet solgt “If Start Super”, og betaler rundt 16 000 kroner for perioden 16. januar til 1. juni.
Da jeg senere forsøkte å nedgradere til “If Start”, fikk jeg beskjed om at dette ikke er mulig når reisen allerede er startet. Jeg kan forstå at det kan være begrensninger på å oppgradere dekning underveis, men å nekte nedgradering – som i praksis reduserer IF sitt ansvar – fremstår urimelig.
Det som gjør dette enda mer uforståelig er hvor liten forskjellen faktisk er mellom produktene. “If Start Super” er omtrent dobbelt så dyr, men inkluderer i hovedsak bare:
Ulykkesforsikring med 2 000 kr egenandel
Veggedyrforsikring
Å betale over dobbelt så mye for dette fremstår helt ute av proporsjon.
Da jeg tok opp hele situasjonen med IF, fikk jeg bare beskjed om at de forsto at jeg “følte meg urettferdig behandlet”.
Dette handler ikke om en følelse – det handler om faktisk forskjellsbehandling, manglende transparens og inkonsekvent praksis.
Når noen kunder betaler rundt 3 000 kroner, mens andre må betale 16 000 kroner for lignende opphold – og i tillegg låses til en dyrere løsning – er det et alvorlig problem.
Jeg kommer aldri til å bruke IF igjen, og anbefaler alle studenter å være ekstremt kritiske før de velger forsikring.
Jeg ville heller anbefalt å se på gjensidige, DNB forsikring,
veldig god kundebehandling i telefon
veldig god kundebehandling i telefon, hvertfall når du skal kjøpe ny forsikring, ordnet alt for meg og var veldig vennlig (tokk opp telefonen etter ca 5 sekund)
Bruk andre på forsikring enn IF.
Snakket med rettshjelp avdeling hos IF bedrift, ventet i flere minutter på å bli ringt opp. Når jeg endelig blir ringt er det en kvinne med NULL kompetanse som tar telefonen, hun forstår ikke en helt enkel juridisk problemstilling og klarer ikke forklare løsninger rundt problemet. Hun ba meg forklare på nytt, jeg sa at jeg heller vil prate med noen som kan følge med på det jeg sier og ble dermed satt over på skadeavdeling, skadeavdeling sier rettshjelp er stengt. Vil også presisere at vedkommende på rettshjelp som ringte meg startet samtalen med "HEI HVEM HAR JEG KOMMET TIL?" svært uprofesjonelt, presenter først og fremst hvor du ringer fra og hvorfor. Håper ikke vedkommende er advokat, da er dette en person man skal virkelig holde seg langt unna i en rettsprosess. Fikk til slutt beskjed om å ringe opp i morgen. Uprofesjonelt hele veien, amatørmessig. Ville styrt langt unna dette selskapet. De skylder meg flere hundre tusen og peker på svindel etter en skadesak fra tidligere og fakturerer skamløst hver måned. Må nå i rettssak med IF for å løse dette fordi IF skal gjøre alt vanskeligst mulig når alt er korrekt dokumentert. Mest mulig vrient for kunden burde de heller ha i reklamen, makan til dritt selskap skal du lete lenge etter.
Jeg anbefaler absolutt ikke dette…
Jeg anbefaler absolutt ikke dette forsikringsselskapet.
Jeg hadde en skade på bilen min etter at steiner traff bilen. Jeg dokumenterte alt med bilder og leverte bilen til reparasjon gjennom forsikringen.
Dessverre ble bilen ikke reparert slik den skulle. Flere skader er fortsatt ikke utbedret, og det virker som om forsikringsselskapet mener at det ikke er nødvendig å reparere alt som faktisk ble skadet.
Nå må jeg selv bruke tid og energi på å forklare, dokumentere og nærmest peke ut hva som skal repareres. Dette er ikke akseptabelt. Det er deres ansvar å håndtere saken korrekt, ikke mitt.
Jeg opplever at de prøver å gjøre en minimal reparasjon i stedet for å utbedre alle skader som faktisk oppstod.
Jeg er svært misfornøyd med hvordan saken håndteres, og må nå kjempe for mine rettigheter, noe jeg ikke forventet når jeg betaler for forsikring.
Jeg kan ikke anbefale dette selskapet til andre.
Jeg blev på grund af en bilulykke…
Jeg blev på grund af en bilulykke sygemeldt fra arbejde i tre måneder efter anbefaling fra både lægen og fysioterapeuten.
Min bil blev efter ulykken vurderet som skrot, og skrothandleren købte den for 3.000 kroner. Jeg havde tidligere købt bilen for 38.000 kroner.
Efter ulykken fandt forsikringsselskabet forskellige undskyldninger og gav mig ingen service , og jeg modtog heller ingen erstatning for bilen.
Efter min mening er det det værste forsikringsselskab i Danmarks historie.
Dårligste forskning er if Forsikring
Dårlig har snakke med dem hvorfor mine…
Dårlig har snakke med dem hvorfor mine forsikning ikke køre på pps og lige pusselig lægge han på 👺🤬👺🤬🤬
Varning för "försäkringsrådgivarna" - lurar långvariga kunder
Fyllde 50 i höstas och blev uppringt av if's säljare strax efter det som gav rådet att göra om min försäkring från en olycksfall till en sjuk- och olycksfall iom att jag passerat 50 osv.
Tyckte att det lät som en vettig idé så gjorde på tel.
Vad som inte framgick från säljaren var att eftersom jag tecknade en ny försäkring EFTER jag fyllt 50 så ingår inte längre medicinsk invaliditet i försäkringen, vilket det gjort om jag inte valt att göra om den eller blivit uppringd INNAN jag fyllt 50.
Jag har sett och hört fulsälj många gånger förut, men att IF håller på med detta var ett riktigt lågvattenmärke. Speciellt mtp att jag varit kund i många många år. Att då bli lurad så här är inte snyggt och jag har nu bytt bolag och väljer att varna andra här för detta.
Har försökt ha en dialog om detta med kundservice nu i början av 2026 men när jag påtalade detta slutade dom svara på mina meddelanden.
If kallar dessa personer "försäkringsrådgivare" men det är inget annat än en riktigt scam, så säljare är egentligen inte närheten av vad deras titel borde vara.
If og Vertikal Helse…
If har nå overtatt Vertikal Helse forsikring, som i standard har falt fra supergod til fravær av kontakt fra If. De svarer rett og slett ikke på meldinger på godkjent skadesak, og følger ikke opp slik det står i vilkårene.
Jeg fikk en svært profesjonell og…
Jeg fikk en svært profesjonell og ryddig opplevelse hos If. Rådgiveren ringte meg tilbake selv etter ordinær stengetid, og tok seg tid til å gå gjennom behovene mine på en seriøs måte. Han presset ikke på noe tidspunkt, men forklarte prisnivå, egenandeler og alternativer slik at jeg kunne ta et informert valg.
Dette var en gjennomført redelig og tillitsvekkende kundebehandling.
Akta er från bedregärier hos IF…
Akta er från bedregärier hos IF försäkringsbolagen de har egna avtala som är mot konsumenter och det är ju en del av bluffar som IF använder i sina egna avtalet akta er
Nekter og betale innenriks flybilletter…
Nekter og betale innenriks flybilletter i Venezuela pga de definerer det som ikke nødvendig reise når halve familien er fra Venezuela.Billettene ble kjøpt i Mai-25 og Trump stengte luftrommet Des-25. Ikkje så lett og forutsjå i Mai måned!! Hovedbilletten til Caracas t/r ble tilbakebetalt 2 dager etter kansellering fra TAP Portugal. Er normal og oppegående service! Men If er dessverre i andre enden!!
Straszne doświadczenie z firmą w…
Straszne doświadczenie z firmą w trakcie oceny szkody. Bardzo długi okres oczekiwania.
Hvad handler den reklame om på tv når i…
Hvad handler den reklame om på tv når i ikke udbetaler skader for de andre kunder
IF gøre meget føj for sa.tan løgner
ANBEFALLER IKKE I HELE TATT IF…
ANBEFALLER IKKE I HELE TATT IF FORSIKRING. DE ALLE HELE VEIEN PRØVER Å LURE OSS!!! DERE SKAL BETALE FORSIKRING MEN DE SKAL ALDRI HJELPE TIL DERE. PAR GANGER SKJEDE AT DE TREKKET DOBBELT PENGER FRA KONTO MIN MEN HAR ALDRI FIKK TILBAKE. MEG OG ALLE MINE VENNER SOM BRUKT FØR IF, ARE VELDIG SKUFFET OG SKAL ALDRI IGJEN BRUKKE DEM! DERE ALLE MÅ UNNGÅ IF FORSIKRING!!!!!
Jeg fikk avslag på erstatning fra If…Avslag på reiseforsikring pga. teknisk tolkning av vilkår
Jeg fikk avslag på erstatning fra If etter en flykansellering, med begrunnelsen at «reisen ikke hadde startet» fordi jeg ennå ikke hadde forlatt huset. Dermed mente de at reiseforsikringen ikke gjaldt – selv om flyet faktisk ble kansellert.
Dette oppleves som en snever og urimelig tolkning av vilkårene, og ærlig talt som en klausul som først og fremst er laget for å redusere selskapets ansvar, ikke for å beskytte kunden. Som kunde forventer man at reiseforsikring dekker reelle reiseforstyrrelser som flykansellering, uavhengig av om man fysisk har rukket å gå ut døra eller ikke.
Resultatet er at forsikringen i praksis ikke gir den tryggheten man tror man betaler for. Skuffende håndtering og lite kundevennlig.
Lad være med at samle dine forsikringer…
Lad være med at samle dine forsikringer hos IF!
Selvom vi havde været kunder der i flere år, gjorde forskellige skader over et par år, at vi lige pludselig ikke kunne tegne gentagende kaskoforsikring.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.