Vi elsker vores nye pejs. Vi har den hvide lave med mørke træben og var ikke i tvivl da vi så den, at den måtte vi bare eje 🔥 Lækker kvalitet, den brænder virkelig længe og så flotte flammer. Glæde... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Designet er flot men varmen er meget begrænset og kan på ingen måder bruges som varmekilde, heller ikke sekundær varmekilde. Bruger den i min udestue men må desværre nok tænke i endnu en varmekilde.
Rigtig flot biopejs! God og hurtig kundeservice, Tak. Den måde man slukker og skruer ned på er lidt fesen. Det er bare en ekstra pind med en plade på. Ikke indbygget. Træben er uden fod, så d... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
IGNA Design blev grundlagt med én vision: At bringe ildens æstetik ind i moderne hjem – uden røg, uden besvær, og uden at gå på kompromis med design eller kvalitet. Vi skaber biopejse, der forener varme, stil og bæredygtighed.
Información de contacto
Vårkjærvej 34 2. th, 8260, Viby J, Dinamarca
- info@igna.dk
- igna.dk
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Vi elsker vores nye pejs
Lækker kvalitet, den brænder virkelig længe og så flotte flammer. Glæder os til at tage den med ud på terrassen til sommer.
Great service & communication.
Great service & communication.
Would recommend both the product and company.
Easy and hassle free…
Nem og overskuelig hjemmeside
Nem og overskuelig hjemmeside. Hurtig levering. Super produkt
Kundeservicen var helt i top.
Kundeservicen var helt i top.
Produktet er desværre ikke helt identisk med reklamen, men det usædvanlige gode kundeservice opvejer for det
Super kvalitet og god kundeservice👍🏼
Virkelig en fed biopejs jeg har købt…
Virkelig en fed biopejs jeg har købt hos IGNA Design. God service og hurtig levering. En god oplevelse 🙏🏽
Super fin service af virksomheden
Super fin service af virksomheden. Jeg købte en biopejs og fik god hjælp til hvordan den fungerede. Prisen er okay, det er kvaliteten man betaler for her.
Alt i alt godt produkt og super service. 5 stjerner herfra 👍
Har købt en pejs og er mere end…
Har købt en pejs og er mere end tilfreds. Lækker produkter de sælger til en fornuftig pris🤩
Mega fed pejs !
Mega fed pejs !! Perfekt til de kolde dage , gir god varme og er mega fed !!
Kan klar anbefales
Jeg er virkelig imponeret over min nye…
Jeg er virkelig imponeret over min nye biopejs, som jeg købte på Black Friday. Kvaliteten er helt i top, og man kan tydeligt mærke, at der er brugt solide materialer og tænkt over detaljerne. Designet er flot, moderne og passer perfekt ind i hjemmet, hvor den skaber en hyggelig og elegant atmosfære. Pejsen er samtidig utrolig funktionel og nem at bruge, og det er en stor fordel, at den hverken kræver skorsten eller installation. Prisen var virkelig god i forhold til, hvad man får, og jeg føler, jeg har gjort et rigtigt godt køb. Leveringen var desuden både hurtig og problemfri, og pejsen stod klar til brug kort efter bestillingen. Alt i alt er jeg meget tilfreds og kan varmt anbefale den til andre, der ønsker kvalitet, flot design og stemning til en fair pris.
Rigtig lækre produkter og servicen er i…
Rigtig lækre produkter og servicen er i top. Ringede ind og forhørte mig, og fik venlig og kompetent vejledning.
Yderst professionel
Fantastik, smuk og stilren biopejs.
Den kundeservice de har i IGNA design, få man ikke mange steder, den er hurtig, ordentligt og yderst professionel🙂
Rigtig flot biopejs
Rigtig flot biopejs! God og hurtig kundeservice, Tak.
Træben er uden fod, så de kan ridse gulvet, hvis man ikke er forsigtig. Jeg vil foreslå jer at sende 3 små gummidupper med hver ovn til benene. Det kan ikke koste mange ører at producere og det vil give en bedre oplevelse.
Hvis I kunne rette de 2 småting ville det være sikre 5 stjerner herfra.
Designet er flot men varmen er meget…
Ulovlig markedsføring
De kontakter en uopfordret pr mail. Hvilket er i strid med markedsføringsloven.
Virker meget useriøst at de ikke engang kender de grundlæggende regler.

Respuesta de IGNA Design
Jeg er meget tilfreds med min biopejs
Jeg er meget tilfreds med min biopejs. Hurtig levering og nem at samle og betjene. Derudover varmer den bedre end forventet og pyntet flot både i stuen og på terrassen.
En rigtig fin pejs til en fornuftig…
En rigtig fin pejs til en fornuftig pris💪
Super fedt design og god kvalitet
Super fedt design og god kvalitet! Var uheldig og købe en knap så god biopejs ved en anden leverandør så er kvaliteten meget bedre her ☺️☺️
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.