IGT Solution - fake spill
Efter at have set bl.a. den tidligere statsminister Erna Solberg henvise til "lovlig spil for at kunne forøge sine penge" kontaktede jeg ITG Solution. Fik en troværdig indføring og satsede 2400 kr. Som gik ud af min konto med en gang. Dagen efter blev jeg kontaktet af en dealer, som ville ha mig til at satse et endnu større beløb, "ellers var det ikke noe værd å beskæftige sig med", jeg afslog. Blev derefter nedringet af en kollega som pressede mig, og da jeg afslog lo han af mig! Jeg kontaktede da hovedkontoret, som gjorde mig opmærksom på, at 2 siden i min id certifikat manglede (de kunne godt trække pengene uden!). Jeg bragte det i orden, men den withdrawal jeg havde foretaget var inaktiv, derudover havde IGT Solution underlinks til andre "fake" dealers, så det resulteret i at jeg er blevet kimet ned!
Den sidste ville "redde" mig, men det krævede en investering! Jeg kan kun advare andre som hopper på dette "eventyr" Hold jer langt væk - de har ingen licens og snyder dig! De har kopieret softwaren og du blir taber. Jeg tar dette som lærerpenger, og holder mig langt væk!
6 de febrero de 2023
Opinión espontánea