Twee keer eerder heb ik zonder problemen een aankoop gedaan en toen ging alles goed. De derde keer heb ik echter een Cashlib-code van €100 gekocht en tot op vandaag heb ik nog steeds geen code on... Ver más
Ik heb al meerdere keren aangekocht bij Ikwiltegoed en alles ging vrij vlot. Deze keer was er een klein probeelmje, maar de klantendienst antwoordde zeer snel. Ik ben zeer tevreden van hun. Props dat... Ver más
Ik vind in leuke ervaring dat online een herlaad kaart kan kopen. De hoef niet om naar winkel te gaan herlaad te kopen met slechts weer of winkel niet dichtbij maar klik op mobiel telefoon paar minute... Ver más
Beltegoed is snel en betrouwbaar. Opwaarderen, gamecards of Google play tegoed opwaarderen. Niks is te gek en binnen enkele seconden kun je aan de slag. Ik koop ze nergens anders. 24/7 beschikbaarheid... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij verkopen giftcards. Binnen 30 seconden op je scherm. Dit wil je. Scoor jouw favoriete cadeaukaart met korting op Ikwiltegoed.be!
Oudenoord 285b, 3513EP, Utrecht, Holanda
- support@ikwiltegoed.be
- ikwiltegoed.be
No ha contestado las opiniones negativas
Twee keer eerder heb ik zonder…
De derde keer heb ik echter een Cashlib-code van €100 gekocht en tot op vandaag heb ik nog steeds geen code ontvangen, noch mijn geld teruggekregen.
Mijn betaling werd “in behandeling” gezet en ik wacht hier nu al twee dagen op, zonder oplossing.
Contact opnemen blijkt ook niet eenvoudig en er komt geen duidelijke communicatie.
Dit geeft weinig vertrouwen, zeker bij digitale producten waar levering normaal onmiddellijk gebeurt.
Jammer, want mijn eerdere ervaringen waren wel positief.
Ik heb na mijn betaling meteen de code…
Ik heb na mijn betaling meteen de code ontvangen zonder problemen.
Ik heb een uur geleden besteld en nooit…
Ik heb een uur geleden besteld en nooit mijn code gekregen email gestuurd geen reactie wil graag mij. Geld terugbof me code heel vervelend dit
Direct beschikbaar!
Geen enkel contact mogelijk
Hier kon ik voor Microfst een kleine…
Hier kon ik voor Microfst een kleine bon kopen.
Onoverzichtelijk Website
Website is heel onoverzichtelijk en ik heb uren moeten zoeken om de betaling in orde te krijgen !
ging snel zoals er bij stond.
Goede app en snel
Topservice
Zeer snelle en duidelijke service. Zeer betrouwbaar en geen problemen bij het afrekenen.
snel en betrouwbaar
Más información sobre otros tipos de reseñas.