Ikwilvanmijnfietsaf Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,2

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Binnen een uur nadat mijn fietsen in ‘verkoop’ zijn genomen al een niet af te wijzen bod op de fietsen, afwikkeling daarna vlekkeloos!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed bod gekregen voor mijn urban arrow. Snelle reacties en de verkoop vlot kunnen afronden. De bakfiets werd netjes opgehaald en voorzichtig vervoerd. Blij dat ik hiervoor heb gekozen. Marktplaats wa... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De fietsverkoop is uitstekend begeleid. Er is snel gehandeld. De afspraken met de fietshandelaar liepen vlot. Er werd op tijd betaald en het ophalen van de fiets verliep volgens afspraak. Ikwilvanmi... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Ikwilvanmijnfietsaf.nl is meer dan een database waar je snel je fiets verkoopt. Je kunt er bijvoorbeeld ook terecht voor meer informatie over je fiets en de laatste ontwikkelingen. Maar bovenal is ikwilvanmijnfietsaf.nl een onmisbare verkooppartner en een vriend die het beste en snelste verkooptraject aanbiedt. Als je je fiets ten verkoop aan wilt bieden

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

11 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alles volgens afspraak prima geregeld.

Alles volgens afspraak prima geregeld.
Doen ook navraag of alles naar wens is verlopen

11 de agosto de 2022

Respuesta de Ikwilvanmijnfietsaf

Geachte, Bedankt voor het delen van uw review ! Met vriendelijke groet, team ikwilvanmijnfietsaf

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service, snelle transactie en erg klantvriendelijk. Aanrader voor iedereen die van zijn fiets af wilt.

27 de julio de 2022

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Niet wat ik er van verwacht had ...........

"Ik wil van mij fiets af" zegt een onafhankelijk te zijn, maar ze zijn gewoon een doorgeefluik van de fietshandel en doen in mijn ogen (dus niet waarneembaar) geen enkele moeite om beter bod voor jou uit t vuur te slepen.
Ik snap dat de vakhandel een boterham wil verdienen, maar als je een fiets inruilt krijg je een beter bod.
Ook mijn opmerking over een niet werkende link in hun mail wordt niets gedaan

25 de julio de 2022

Geachte Frits,

Na ons goede gesprek hopelijk het alsnog goed voor u op kunnen lossen. Helaas hebben wij geen hoger bod gekregen dan 250€. De vraagprijs van 600€ hebben wij helaas niet kunnen halen u ook geadviseerd om het patriculier te proberen. Na aanleiding van ons gesprek het goeie nieuws van u gekregen dat u 350€ heeft gekregen op marktplaats. Jammer dat wij niet aan u verwachtingen hebben kunnen voldoen.

Christiaan

Fiets verkocht

Fiets verkocht
Ben zeer tevreden met het verloop van de verkoop, correct, vriendelijk, stipte navolging van de afspraken, directe betaling, dus zeer tevreden.
Jean-Pierre uit Kinrooi

8 de julio de 2022

great company !

great company !

There were some problems with my buyer, it took in total about 2,5 months for him to pick up my bike. And ikwilvanmijnfietsaf.nl actively phoned me many times to hear how it was going & helped me in every way they could. Thrustworthy company wich i highly recommend !

29 de junio de 2022

Respuesta de Ikwilvanmijnfietsaf

Thank you for your feedback. Greeting team ikwilvanmijnfietsaf

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel geholpen en fijne communicatie

Snel geholpen en fijne communicatie. Alles binnen No-time geregeld!

28 de junio de 2022

Perfect geregeld

Perfect geregeld, goede communicatie, duidelijk, helder. Telefonische ook goed bereikbaar.

13 de junio de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Binnen 2 dagen 2 elektrische fietsen…

Binnen 2 dagen 2 elektrische fietsen verkocht tegen een redelijke prijs. Zeer alert en vriendelijk begeleiding.

1 de junio de 2022

Heel tevreden

Heel tevreden
Prima vakmensen
Kennis en behulpzaam

24 de mayo de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een goede prijs en afhandeling

Een goede prijs voor mijn ingeleverde fiets gekregen, een correcte afhandeling derhalve beveel ik "ik wil van mijn fiets af"van harte aan.

28 de abril de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Uitstekende ervaring met dit bedrijf

Uitstekende ervaring met dit bedrijf, ik had een 9 jaar oude Gazelle E-bike waar ik vanaf wilde. Deze fiets werd dezelfde dag verkocht en opgehaald. Voor het geld wat ik ervoor wilde hebben. Ik wilde ook een nieuwe fiets, de medewerker bemiddelde daar ook in en ik kon mijn nieuwe E-bike met een fikse korting aanschaffen. Deze werd ook nog eens thuis gebracht! Klasse!

3 de febrero de 2022

Respuesta de Ikwilvanmijnfietsaf

8 consejos para escribir buenas reseñas.