Ik ben netjes te woord gestaan toen er werd uitgelegd hoe het proces zou verlopen. Het proces is exact verlopen zoals werd aangegeven. Daarnaast had ik alle vrijheid om er vanaf te zien als ik wilde e... Ver más
La empresa ha respondido
Ik ben na uploaden van mijn gegevens 5 min later gebeld. Klinkt super, na gestelde vragen beantwoord te hebben het volgende afgesproken: We bellen binnen 2-3 uur dezelfde dag op mochten we biedingen... Ver más
La empresa ha respondido
De prijs viel tegen, maar daar kon iwvmma niks aan doen. Zij deden wat mij betreft alles goed. Prettige intake, goede begeleiding, goed meegedacht en persoonlijk. Correcte afhandeling. Zou ze bij volg... Ver más
La empresa ha respondido
Snel, persoonlijk, vriendelijk, duidelijk geholpen. Motor zelfde dag nog verkocht. Alles geregeld door ikwilvanmijnmotoraf. Alleen zelf contact hoeven opnemen met koper om moment van ophalen af te spr... Ver más
Escrito por la empresa
Escrito por la empresa
We brengen jouw motor onder de aandacht van 800 gecontroleerde motorhandelaren en motorinkopers
Josink Maatweg 43, 7545 PS, Enschede, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 63% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Snel en correcte afhandeling zonder verrassingen.
Zeer goede en goedkope manier om je motor te verkopen.

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl
Wederom een uitstekende ervaring. Ongelofelijk snel, reeël en met goede en betrouwbare partners. Daardoor verliep de praktische kant ook heel soepel. Vrijwaringsbewijs en betaling keurig geregeld.

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl
Na dat ik contact heb opgenomen met (ikwilvanmijnmotoraf) ,was het een fluitje van een cent dat mijn motor verkocht is
Er waren goede afspraken gemaakt met de koper en na een week was de motor verkocht
Zeker een aanrader

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl
Na het aanbieden van de scooter kreeg ik gelijk een bevestiging. Na een paar dagen werd er een bod gedaan, keurig gebeld door een jongeman. Scooter is gelijk opgehaald .Zeer tevreden over de gang van zaken. Bedankt!

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl
Simpel ik heb de motor via jullie verkocht!

goede duidelijke feedback.
houden zich aan je vraagprijs, indien deze reeel is.

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl
Wat een superservice. Op een dinsdagavond de motor aangeboden, waarna ik al heel snel terug werd gebeld om extra informatie, een uitleg over de manier van werken en met de verzekering dat men direct voor mij aan de slag zou gaan. En inderdaad, de dag erop, einde van de middag, al een telefoontje met een bod van een motorzaak. Akkoord gegeven, waarna de dag erop, de motor al is opgehaald. Binnen 2 dagen verkocht met een hele goede begeleiding in het gehele proces.,

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl
heldere communicatie, snelle reacties, duidelijke informatie, mee denkend, geen verborgen verrassingen.

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl
Ik ontving niet het bod wat ik had gekregen, daarnaast belde ik meteen voor een afspraak maar moest ik wachten tot de planning mij belde, daar ging 2 weken overheen.
Ik kreeg heel snel een vriendelijke medewerker aan de telefoon die met een goed bod kwam voor mijn motor!
Binnen een paar dagen werd mijn motor opgehaald waarbij betaling en overschrijving netjes werden geregeld!

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl
Het contact met ik wil van mijn motor af is prima. Vervolgens krijg je iemand op bezoek van een extern bedrijf die jouw motor wil kopen. Die probeerde direct 25% van de toch al lage afgesproken prijs af te halen. Dan heeft dit proces weinig zin en kan ik net zo goed op mp iets langer wachten en een betere prijs krijgen voor mijn motor.
Geen moeilijk gedoe,doen gewoon wat je vraagt