ikwilvanmijnmotoraf.nl Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben netjes te woord gestaan toen er werd uitgelegd hoe het proces zou verlopen. Het proces is exact verlopen zoals werd aangegeven. Daarnaast had ik alle vrijheid om er vanaf te zien als ik wilde e... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik ben na uploaden van mijn gegevens 5 min later gebeld. Klinkt super, na gestelde vragen beantwoord te hebben het volgende afgesproken: We bellen binnen 2-3 uur dezelfde dag op mochten we biedingen... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De prijs viel tegen, maar daar kon iwvmma niks aan doen. Zij deden wat mij betreft alles goed. Prettige intake, goede begeleiding, goed meegedacht en persoonlijk. Correcte afhandeling. Zou ze bij volg... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel, persoonlijk, vriendelijk, duidelijk geholpen. Motor zelfde dag nog verkocht. Alles geregeld door ikwilvanmijnmotoraf. Alleen zelf contact hoeven opnemen met koper om moment van ophalen af te spr... Ver más

Información sobre la empresa

5. Concesionario de vehículos de motor
  6. Mercado de automóviles

Sobre ikwilvanmijnmotoraf.nl

Escrito por la empresa

Je motor verkopen kan lang duren en een hoop gedoe opleveren. Wil jij snel en veilig van je motor af en duidelijk geïnformeerd worden tijdens de stappen die genomen worden?

Ikwilvanmijnmotoraf.nl helpt je bij de verkoop zodat jij je tijd aan andere dingen kunt besteden. Een gemakkelijke en betrouwbare verkoop van je motor waar je tevreden op terugkijkt. Dat is onze missie.

Ons aanmeldproces is kort, enkele vragen rondom de staat van je motor, een paar foto’s toevoegen en klaar!

Wij nemen vervolgens contact met je op, zoeken binnen no-time een geschikt motorbedrijf die jouw motor wil kopen en informeren je over de mogelijke verkoopprijs.

Tevreden met de verkoopprijs? Dan is je motor verkocht. Wij helpen je met een veilige levering.

Snel, veilig en gratis jouw motor verkopen

Escrito por la empresa

VEILIG
Veilig jouw motor verkopen? We werken uitsluitend samen met gecontroleerde motorbedrijven. Hierdoor kunnen we een veilige en betrouwbare dienstverlening waarborgen.
GOED BEREIKBAAR
Je kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken van 09.00 tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag tot 17.00 uur. We helpen je graag.
SNEL
Doordat we elke dag nieuwe motoren in de online motorveiling plaatsen, kunnen we snel een bod voor jouw motor garanderen. Binnen één dag weet je al waarvoor je jouw motor kunt verkopen!
KOSTELOOS
Je kunt kosteloos gebruik maken van onze dienstverlening. Alleen de aangesloten motorhandelaren betalen een vergoeding om motoren te kunnen kopen. Op die manier kunnen we ook garant staan voor een veilige verkoop.

Jouw motor snel en veilig verkopen

We brengen jouw motor onder de aandacht van 800 gecontroleerde motorhandelaren en motorinkopers

Door onze jarenlange ervaring, ons uitgebreide netwerk en onze eenvoudige website zijn we in staat jouw motor snel en veilig te verkopen. En dat zonder kosten voor jou als verkopende partij! Ga vandaag nog naar https://www.ikwilvanmijnmotoraf.nl om jouw motor aan te melden. Het aanmelden is simpel, gratis en vrijblijvend.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 63% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

177 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Mag meer duidelijkheid bij buitenlandse kopers

in mijn beleving mag het bedrijf wel meer duidelijk geven als het buitenlandse kopers betreft. Deze kunnen dus niet ter plaatse de vrijwaring regelen. Hiervoor moet je naar een RDW vestiging of gespecialiseerd bedrijf om de export papieren in orde te maken. Daarbij moet de koper ook nog eens aanwezig zijn om het op zijn/haar naam te laten zetten. Het heeft mij wel wat tijd en moeite gekost om het samen allemaal af te stemmen.

10 de marzo de 2026

Fijne communicatie!

Snelle reactie, actie en afhandeling!

11 de marzo de 2026

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Dank je wel voor je review, Heico! Mooi dat je motor snel verkocht is met een nette afhandeling. Veel dank voor je vertrouwen!

Goed contact

Goed contact, serieuze uitleg, altijd bereid om mijn vragen te beantwoorden. Motor snel en netjes verkocht. Goede bemiddeling.

24 de febrero de 2026

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Bedankt voor het delen van deze mooie review Nico! We helpen je de volgende keer graag weer.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Binnen 3 uur (misschien zelfs nog…

Binnen 3 uur (misschien zelfs nog korter) beide motoren voor een prima prijs verkocht.. daarna contact met de motorhandelaar die ze gekocht had afgestemd wanneer op te halen En ook dat verliep perfect
Kan t iedereen aanraden

20 de febrero de 2026

Beste Jan,

Wat een geweldige review, dank je wel! Binnen 3 uur beide motoren verkocht én een soepel vervolg met de koper, mooier kan bijna niet. Fijn dat ook de ophaling perfect verliep.

Bedankt voor je aanbeveling, dat waarderen we enorm! 🏍️

Meteen reactie en actie

Meteen reactie en actie , en geven gehoor aan de klant . Top service

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Dank je wel voor je mooie woorden, Donald! Fijn om te horen dat je direct reactie en actie hebt ervaren en dat je onze service als top beoordeelt. Daar doen we het voor.

Heel snelle service

Heel snelle service en ik heb mijn motor verkocht voor de prijs die ik wilde binnen 3 uur.

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Dank je wel voor je enthousiaste review, Roy! Geweldig dat je je motor binnen 3 uur hebt verkocht voor de prijs die je wilde. Fijn dat alles zo snel en soepel is verlopen. 🏍️

Enige serieuze aanbieder

Enige serieuze aanbieder, persoonlijk en echt proberen de beste deal voor de verkoper eruit proberen te halen

16 de febrero de 2026

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat het persoonlijke contact en onze inzet om de beste deal te realiseren worden gewaardeerd. Dat is precies waar we ons voor inzetten.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Had meer kunnen krijgen. Tip: ga naar de niet merk dealers!

Op zich ging alles snel, maar ze bleven voet bij stuk houden dat de dealer niet meer wilde bieden. Eenmaal bij de dealer aangekomen bleek dat die uiteindelijk nog best een stuk hoger had willen gaan. Ik voel me da een beetje genaaid om eerlijk te zijn.
Verder verliep alles wel soepel en vlot.

16 de febrero de 2026

Beste heer/mevrouw Schuurmans,

Dank je wel voor je eerlijke feedback. We begrijpen dat het vervelend voelt wanneer achteraf blijkt dat er mogelijk toch meer ruimte in het bod zat. Dat is uiteraard niet de ervaring die we willen achterlaten.

Wij bemiddelen op basis van de biedingen die wij op dat moment bevestigd krijgen van de geinteresseerde handelaren.

Fijn om te horen dat het proces verder wel soepel en vlot is verlopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Motor was snel verkocht voor de prijs…

Motor was snel verkocht voor de prijs die ik ervoor wilde hebben

9 de febrero de 2026

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Dank je wel voor je review, Marco! Mooi dat je motor snel verkocht is voor de prijs die je in gedachten had. Dat is natuurlijk het beste resultaat. Veel dank voor je vertrouwen!

Gewoon duidelijk en goed

Gewoon duidelijk, gegevens ingevuld, dag later werd er met mij telefonisch contact opgenomen om alles door te spreken met een paar uur later goed bod gekregen deal gesloten scooter is zonder probleem meegenomen, vrijwaring op de mail binnen en het geld op me bankrekening

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Dank je wel voor je mooie review, Robert!

Fijn om te horen dat alles duidelijk en soepel is verlopen – van het invullen van de gegevens tot het bod, het ophalen van de scooter, de vrijwaring en de betaling. Zo hoort het 😊

Bedankt voor je vertrouwen!

Netjes bemiddelen

Bleven netjes vragen of er nog belangstelling was om de motor te verkopen en probeerde te bemiddelen

30 de enero de 2026

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Bedankt voor het delen van je ervaring Harry! We helpen je de volgende keer graag weer.

Goed en snel geholpen

Goed en snel geholpen

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je goed en snel geholpen bent. Daar doen we het voor 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Binnen een dag was de motor verkocht

Binnen een dag was de motor verkocht. Vrijwaringsbewijs, storten van het geld op de rekening en ophalen van de motor; allemaal goed geregeld.

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Bedankt voor je review! Mooi dat alles zo vlot en netjes is verlopen, van verkoop tot betaling en vrijwaring. Veel plezier verder!

Vlot afgehandeld

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Dank je wel, Johan! Fijn om te lezen dat alles vlot is afgehandeld. Bedankt voor het vertrouwen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Prima begeleiding en nog hoger bod…

Prima begeleiding en nog hoger bod gekregen dan verwacht. Verder een uitstekende afhandeling.

27 de enero de 2026

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Wat een mooie review, dank je wel! Geweldig dat we zelfs een hoger bod voor je hebben kunnen realiseren en dat de afhandeling naar tevredenheid was.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Lachwekkend bod

Zeer belachelijk laag bod

30 de enero de 2026

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Dank je wel voor je reactie. Jammer om te horen dat het bod zo is overgekomen. We doen graag verder onderzoek naar wat hier is gebeurd. Zou je ons willen mailen op marketing@dealerdirect.com
of reageren op je Trustpilot-uitnodiging met je contactgegevens? Dan kijken we graag met je mee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed contact met medewerker en…

Goed contact met medewerker en ikwilvanmijnmotoraf heeft meer dan zijn best gedaan om het verkoopbedrag wat ik in gedachte had voor elkaar te krijgen.

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Ontzettend bedankt voor het delen van je ervaring Faruk. Super dat het verkopen zo goed is bevallen en ook nog een mooi verkoopbedrag. We helpen je de volgende keer graag weer.

In no time geregeld

In no time geregeld. Geen complicaties.

29 de diciembre de 2025

Respuesta de ikwilvanmijnmotoraf.nl

Bedankt voor het delen van je ervaring Luuk.

8 consejos para escribir buenas reseñas.