Beste Geravmd,
Dank voor uw reactie. Wij herkennen ons echter totaal niet in deze review en vinden deze inhoud eerlijk gezegd zeer opmerkelijk.
Allereerst: wij vragen onze klanten niet om reviews achter te laten via dit platform. Daarnaast is dit de eerste review die met dit account is geplaatst, wat de situatie extra vreemd maakt.
De beschrijving die u geeft (“geld weg”, “niks klopt”, “toch naar een arts”) sluit ook niet aan bij de ervaringen die wij dagelijks ontvangen van onze klanten én bij onze werkwijze. Wanneer iemand ontevreden is, verwachten wij normaal gesproken dat er contact wordt opgenomen zodat wij dit direct kunnen oplossen, wij zijn namelijk altijd bereikbaar en werken juist oplossingsgericht, met klanttevredenheid als prioriteit.
Mocht u daadwerkelijk klant zijn en deze ervaring hebben gehad, dan nodigen wij u uit om direct contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen uitzoeken en netjes kunnen oplossen. U kunt ons op werkdagen bereiken via:
• telefoon
• WhatsApp
• e-mail
• onze chatbot
• of het contactformulier op de website
Tot op heden is er vanuit u geen enkele melding bij ons bekend, waardoor wij sterke twijfels hebben over de juistheid van deze review en het doel ervan.
Team van Ikwilvanmijnsoaaf.nl