1. Tienda de cosméticos
  2. Fabricante de productos cosméticos
  3. Tienda de salud y belleza

ILINA is een Nederlands luxe verzorgingsmerk dat 100% pure, koud geperste arganolie rechtstreeks uit Marokko aanbiedt. Onze arganolie wordt ambachtelijk gewonnen uit de vrucht van de arganboom, een boom die uitsluitend groeit in het zuidwesten van Marokko en bekend staat om zijn zeldzame en waardevolle olie. Bij ILINA geloven wij dat échte verzorging begint met puurheid. Geen toevoegingen, geen parfum, geen vulstoffen. Alleen 100% pure arganolie in zijn meest natuurlijke vorm, exact zoals de natuur het bedoeld heeft. Onze olie is geschikt voor haar, huid en nagels. Of je nu droog haar wilt verzachten, je huid wilt voeden of je nagels wilt versterken, één product biedt eindeloze toepassingen. ILINA is opgericht vanuit een persoonlijke verbinding met Marokko en de rijke traditie rondom arganolie. Wij brengen deze traditie naar Nederland met respect voor de oorsprong en met oog voor kwaliteit. Elke bestelling wordt zorgvuldig verpakt en snel verzonden vanuit Nederland. Wij bieden gratis verzending vanaf €45 en staan altijd klaar voor vragen via info@ilina.shop. Ontdek ILINA op www.ilina.shop

La gente también ha visto

Ninguna opinión

Esta empresa todavía no ha recibido opiniones.