Jeg fik for 6 år siden lavet en fuld behandling ved Illuhair og har været rigtig glad for resultatet - som faktisk har holdt væsentlig længere end forventet. I denne uge har jeg fået lavet touch... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Illuhair. Christian er grundig til at forklare og forsøger ikke at oversælge noget som helst og giver sig god tid til at lytte og er konstruktiv. Hanna har være... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Illuhair er de professionelle og dygtige. Jeg er evig taknemlig for deres arbejde og kan varmt anbefale Dem!
La empresa ha respondido
Efter lidt startvanskeligheder , på grund af forskellige årsager, blev Hanna,s slutprodukt rigtig rigtig fin .... Hun fik nogle rigtige store , næsten umulige ar i nakken fra flere gammeldags hårtra... Ver más
La empresa ha respondido
Illuhair sætter standarten for scalp micropigmentation i Danmark. Vi har personligt kendskab til de gener og usikkerheder der kommer med et hårtab og mislykkede hårtransplantationer. Vores mål er at skabe større gennemsigtighed, ærlighed og faglighed på det danske SMP marked. Vi synes, det er vigtigt at informere om de fordele og begrænsninger SMP har. Derfor gør vi også meget ud af at forventningsafstemme inden vi påbegynder behandling. På den måde sikrer vi tilfredse og velinformerede kunder.
Dammen 2, 6600, Vejen, Dinamarca
Illu Hair har været et dejligt bekendtskab. Det har været en upåklagelig oplevelse i samarbejde med top professionelle og meget behagelige mennesker. Jeg er ubeskrivelig glad for jeg valgte at investerer i mig selv, da resultatet i den grad har overgået mine forventninger. Tak for et fantastisk stykke arbejde👌🏼
Mvh Anders

Respuesta de Illuhair
Jeg er en mand på 27 år, der mistede håret meget hurtigt. Dette har tynget mig noget, ligesom det sikkert tynger dig. Efter længere tids undersøgelse på nettet hvorvidt, og på hvilken måde jeg ville gøre op med mit problem, faldt jeg over Illuhair, og har ikke et sekund fortrudt.
Hvis du går og er blevet lidt tynd på toppen, så kontakt Illuhair. Her vil du få kontakt til Christian, som vil tage dig i hånden, give dig rådgivning, gode råd og anbefalinger. Spørg bare løs, Christian tager sig god tid, og er grundig. Netop ordet grundig er nemlig et nøgleord hos Illuhair, som leverer resultater i verdensklasse. Tjek blot deres gennemsnitsrating her på trustpilot, det er der en grund til. Er du yderligere i tvivl, så tjek deres "Før/Efter" billeder på Instagram eller på deres hjemmeside. De leverer et klasse resultat som du i den grad bliver glad for.
Selv har jeg været i Vejen, og hvis du bestiller tid her, vil du møde den sødeste Hanna, som ikke bare gør sit arbejde til UG, men som samtidig har snakketøjet i orden. Du føler dig fra første sekund velkommen, set og hørt. Du får kompetent hjælp til de tynde lokker, og får et fedt nyt look du bliver glad for.
Det eneste du skal gøre op med dig selv, er at du selvfølgelig ikke får håret igen. Håret skal du opgive. Tilgengæld får du en illusion af at have en fed hårgrænse, med tæt nyklippede stubbe. Dette skal du være klar til.
Hvis du er det mindste i tvivl så giv Christian et kald, eller skriv en mail. Du fortryder det ikke.
De varmeste anbefalinger herfra!

Respuesta de Illuhair
Jeg kan klart anbefale Illuhair! Havde en rigtig god oplevelse, og flotte resultater. Har fået så meget mere selvtillid nu efter mine behandlinger. Tak til Hanna :)

Respuesta de Illuhair
4 tur/retur reiser fra Norge krevde en del planlegging og etter noen års utsettelse pga. pandemi kom vi endelig i gang høsten 2022. Christian var en stjerne som tålmodig svarte på alle mine spørsmål og satt opp en plan som fungerte med et hektisk liv i Norge, tusen takk for at du gav meg tryggheten til å gjennomføre behandlingene. Hanna, alltid like positiv, imøtekommende og 100% profesjonell i alle behandlingene. Har ikke angret et sekund på dette valget og kan på det varmeste anbefale Illuhair.

Respuesta de Illuhair
Jeg vil på det kraftigste anbefale Illuhair!
Både Hanna og Christian er utrolig dygtige, rare og imødekommende mennesker som ikke pakker tingene ind i en salgstale. Med andre ord, de ønsker begge at give det bedste, men også mest "realistisk" resultat.
Jeg var selv skeptisk i starten, men efter et par samtaler med Christian og en tur forbi til en snak med begge, blev jeg hurtig afklaret om, at det var løsningen for mig.
Jeg er meget tilfreds med mit resultat, og for andre, som har accepteret at være skaldet, har Illuhair min varmeste anbefaling.

Respuesta de Illuhair
Kan klart anbefale Illuhair. Man bliver mødt af nogle rare personer og fik en god lang snak inden der blev sat et forløb igang. De er meget passioneret og har god forståelse for at det godt kan være et lidt følsomt emne.
Jeg er yderst tilfreds med resultatet og man mærker den perfektionisme de ligger i deres arbejde.

Respuesta de Illuhair
Jeg var i starten skeptisk overfor hele konceptet. “Prikker oveni hovedet, der skulle ligne hår”. Jeg undersøgte hvad der var af ex. for lignende behandlinger og tog da kontakt til Christian. En behagelig og ærlig samtale! For mig, har det været en radikal livsændring. Kæmpe glad for udtrykket og så skal jeg ikke bruge så meget energi på at gemme/skjule mig. Hvis man ønsker, at komme tæt på et look, der minder om hår, så er dette et oplagt valg. Det er ikke hår, men det skal du ha’ accepteret før du går i gang. For mig, en god beslutning, jeg håber også du finder din vej.

Respuesta de Illuhair
Sjælden møder man nogen der går så meget op i detaljen, og er så professionelle og dedikeret i deres arbejde som Hanna og Christian.
Jeg har nu haft illuhair i et halvt år, og der er ingen i min omgangskreds, der har gættet hvad det er. Det er en vild forandring, dog ikke for overvældende, og ser virkelig naturligt ud.

Respuesta de Illuhair
Jeg kan varmt anbefale Illuhair. Man er i kyndige hænder. Kæmpe cadeau for både faglighed samt de sociale rammer.

5 stjerner er ikke nok!
Jeg har været i behandling hos Helena, som har været virkelig sød og kompetent.
Desuden har jeg løbende været i dialog med Christian.
Min konklusion er kort: det her sted leverer service i verdensklasse, som er beundringsværdig. Jeg har simpelthen følt mig tryg fra første til mit sidste opkald. Af hjertet tak herfra❤️

Respuesta de Illuhair
Har været i et forløb hos Illuhair og har fået en tryg, tillidsfuld og topprofessionel behandling, hver eneste gang. Hanna, Christian og Helena, er utroligt kompetente, behagelige og oprigtige og giver sig 110% for at du får det bedste resultat.
Det har alt i alt været en virkelig god oplevelse og jeg er glad og tilfreds med både resultatet og for at have mødt nogle fantastiske og empatiske mennesker.
Mine bedste og varmeste anbefalinger af Illuhair

Respuesta de Illuhair
Min oplevelse med Illuhair har fra første step været en følelse af at man var i gode og trygge hænder. Team Illuhair er et meget ambitiøs og professional team som har givet mig som kunden det bedste resultat. Jeg er super glad og kan kun anbefale dem. 10-stjerner herfra!

Respuesta de Illuhair
Jeg var forbi sidste uge, for at få en touch up og er ligeså glad for resultatet, som da jeg afsluttede mit forkøb, for over 3 år siden😊
Hanna spurgte mig om jeg stadig var glad for det, og mit bedste svar var at jeg ikke tænkte på det mere. Det er nok også det vigtigste og grunden til alle har besluttet sig for et forløb hos Illuhair. Jeg er selvfølgelig rigtig glad for resultatet og selve behandlingen hos Illuhair.
Jeg får stadig idag spørgsmål om hvorfor jeg ikke lader mit hår vokse eller om jeg har lavet noget nyt med mit “hår”… men ingen kan se eller nævner, hvad det er😊
Det er stadig den bedste beslutning jeg har lavet for mig selv og kommer helt sikkert igen, når jeg enndu engang skal have lavet touch up!😊
Mvh.
Danijel

Respuesta de Illuhair
Jeg har lige afsluttet en behandling hos illuhair og er super tilfreds. Det blev akkurat lige så godt som jeg havde håbet på.
Jeg kan klart anbefale det til andre. Alt var i top og jeg er helt utrolig glad for det.

Respuesta de Illuhair
Jeg har lige fået afsluttet min 5. og sidste behandling hos Hanna og er meget glad for, og tilfreds med hele forløbet 🙂🙂.
Jeg startede med at tale med Christian, som på grundig, saglig og professionel vis informerede mig om alle detaljer vedrørende forløbet. Christian har personlig erfaring som han delte af.
Jeg oplever Christian som en empatisk, venlig, kompetent og velvidende person med fokus på at få det bedst mulige resultat efter behandlingen. Jeg er taknemmelig for Christians gode råd.
Derefter startede jeg med en enkelt laserbehandling for at rette op på en tidligere ikke helt så vellykket behandling fra et andet sted.
Jeg fik foretaget 5 behandlinger hos Hanna, som ligeledes er et utroligt venligt og sympatisk menneske, med stor viden indenfor pigmenterings teknikken.
Hun er rigtig god til at vurdere det estetiske aspekt og tilpasse behandlingen så det passer individuelt til den enkelte klient, sådan at helheds resultatet bliver naturligt og autentisk.
Jeg er glad for at jeg valgte denne behandling og tilfreds med resultatet.
Stor tak til Christian og Hanna for deres venlige, kyndige og professionelle tilgang.
Jeg kan kun anbefale denne behandling på det varmeste.

Respuesta de Illuhair
Var virkelig i tvivl om jeg turde spring ud i det. Startede med en afvisning til en hårtransplantation pga for lille et donor-område. Og det er jeg seriøst glad for i dag. 4 behandlinger hos Hanna og et fuldstændig perfekt resultat. Månen er væk og ansigtet er “rammet” ind igen. Min tvivl er gjort til skamme og eneste fortrydelse er at jeg ikke har gjort det noget før. Og at Christian og Hanna så ovenikøbet er de mest dedikerede, professionelle og behagelige mennesker gør bare forløbet fuldendt. Gid man kunne give flere stjerner 🙂

Respuesta de Illuhair
Jamen hvor skal man næsten starte.
Christian og Hanna, I er bare så søde og kompetente.
Er super glad for mit resultat. Fuld tilfredshed herfra.

Respuesta de Illuhair
Jeg har fået et touch up
Igen igen en verdensklasse oplevelse.
Hanna og Christian er så dedikerede i deres arbejde og her er nogle mennesker som virkelig brænder for deres fag og kun ønsker det allerbedste for deres kunder. De stiller sig kristiske overfor ønsker indimellem, men altid finder de en tilfredstillende løsning.
Og med dette mærker man blot at de ekstraordinært vil kunne stå inde for det de laver og det er faktisk meget betryggende.
Afgjort Danmarks bedste behandler indenfor faget.

Respuesta de Illuhair
Jeg har netop afsluttet et behandlingsforløb hos Illuhiar. Jeg er SÅ glad og tilfreds med mit fantastiske resultat og kan 100% anbefale SMP til andre mænd med udfordringer på toppen. Udover behandlingerne, falder min anbefaling yderligere på den behagelige og velkomne atmosfære, der skabes af holdes bag.
Massere af kærlighed til Christian, Hanna og Helena :D

Respuesta de Illuhair
Más información sobre otros tipos de reseñas.