Jeg fik for 6 år siden lavet en fuld behandling ved Illuhair og har været rigtig glad for resultatet - som faktisk har holdt væsentlig længere end forventet. I denne uge har jeg fået lavet touch... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har haft et rigtig godt forløb hos Illuhair. Christian er grundig til at forklare og forsøger ikke at oversælge noget som helst og giver sig god tid til at lytte og er konstruktiv. Hanna har være... Ver más
La empresa ha respondido
Hos Illuhair er de professionelle og dygtige. Jeg er evig taknemlig for deres arbejde og kan varmt anbefale Dem!
La empresa ha respondido
Efter lidt startvanskeligheder , på grund af forskellige årsager, blev Hanna,s slutprodukt rigtig rigtig fin .... Hun fik nogle rigtige store , næsten umulige ar i nakken fra flere gammeldags hårtra... Ver más
La empresa ha respondido
Illuhair sætter standarten for scalp micropigmentation i Danmark. Vi har personligt kendskab til de gener og usikkerheder der kommer med et hårtab og mislykkede hårtransplantationer. Vores mål er at skabe større gennemsigtighed, ærlighed og faglighed på det danske SMP marked. Vi synes, det er vigtigt at informere om de fordele og begrænsninger SMP har. Derfor gør vi også meget ud af at forventningsafstemme inden vi påbegynder behandling. På den måde sikrer vi tilfredse og velinformerede kunder.
Dammen 2, 6600, Vejen, Dinamarca
Helt igennem perfekt oplevelse. Stor tak til Hanna og Christian. Meget meget sympatiske mennesker og super dygtige. Kan kun anbefale dem på det kraftigste.
Søren

Respuesta de Illuhair
Det er så fedt, at månen er væk og hårgrænsen er tilbage. Jeg kunne ikke have forstillet mig et bedre forløb eller et bedre resultat end det jeg har fået hos Illuhair. Det er den bedste beslutning jeg har taget i mit liv, da jeg er så uheldig kun, at have hår i sider og nakke og meget meget lidt tyndt hår på toppen af hovedet. Jeg har lige netop afsluttet et forløb hos Illuhair i Vejen, og er helt enig i de mange hundrede femstjernede anmeldelser de har.
Jeg fik min første SMP behandling d. 19/09-2021, og her d. 24/10-2021 fik jeg den sidste behandling. I alt var der 5 sessioner. Alle de 5 sessioner blev foretaget af Patricia. Hun er en super dygtig og omhyggelig elev og meget rar at tilbringe tiden med, og derved fløj tiden afsted. Man modtages med en friskhed og et stort smil.
Jeg kunne godt se og mærke af den første dag jeg mødte hende, at hun gør sit bedste for at skabe et naturligt og realistisk resultat som muligt. Så var jeg heldig at havne i hendes hænder. Jeg er super tilfreds med resultatet og taknemmelig over den service og råd jeg fik gennem hele behandlingen.
Jeg synes at det lykkedes for Patricia at skabe et naturligt og realistisk resultat, da ingen af mine venner eller skolekammerater der har opdaget at det er andet end bare naturlige hår, der er klippet ganske kort.
Jeg har faktisk nogle venner der blev meget overrasket. Derfor har jeg valgt at skrive en lille historie om en af dem.
En lille historie om min skolekammerat:
Det var lige præcis efter den første session jeg har haft hos Illuhair. Jeg sad ind i klassen, så kom han og stillede sig bag mig og driller. Jeg sad ned i stolen og tænkte om han ville lægge mærke til at der var noget der ser lidt anderledes ud eller så noget pga. de nye prikker jeg har fået. Mit hår er altid klippet helt kort. Så han ved godt hvordan mit hoved ser ud. Så pludseligt kom hans reaktion og sagde højt → BiLooo du har fået nye hår hahaha. Jeg kom aldrig til at glemme hans reaktion. Han blev virkelig overrasket på de nye prikker der kom. Men så sagde jeg ja, jeg er lige begyndt at gå til en hårklinik og bliver behandlet med en creme osv. Så sagde han at han ville også gerne have den creme og klinikken´s tlf nr osv. Men så sagde jeg at du skal nu vente lidt til jeg er helt færdig med min behandling, så du kan se hele resultatet. Så spurgte han igen om det er muligt han kunne få lidt af den Creme jeg har hahahah→ neej desværre, jeg har ikke nok af og den er alt for dyrt sagde jeg hahahah. Men han er fuldstændig lige glad, han ville så gerne betale for den hahahah. Derudover kom han hver eneste dag for at se hvordan håret vokser, og tager nye billeder hver dag, så han kan sammenligner dem. Da jeg har lige for nylig fortalte ham at det er bare en SMP behandling/ tatovering, og ikke er rigtig hår. Så sagde han et stort NEJ, og jeg skulle lade være med at tage pisse på ham. For man kan sagtens se at det er rigtige hår, sagde han. Han fik fat i mit hoved igen og begyndte at kigge på fra alle vinkler hahahah. Men da jeg viste ham Illuhair`s hjemmeside osv. Så blev han da lidt sur, for han begyndte at tro at det er bare en SMP behandling. Vi blev bare lidt uvenner i 1 dag. Men så dagen efter gik jeg over til ham og fik ham til at tilgive mig hahahah. Han sagde bare at jeg er en stor bandit hahaha. Han var virkelig gladere end mig på resultatet hver gange jeg får lavet endnu mere prikker. Han synes også at det er umuligt at opdage at det er bare nogle prikker man har på hovedet. Han kommer helt sikkert til at læser den her anmeldelse en dag. Derfor vil jeg sige: Underskyld for jeg var lidt træls hahaha, men det er fordi du er min bedste skolekammerat!
Jeg havde en mega god oplevelse hos Illuhair:
Hos Illuhair kan du være 100 procent sikker på at arbejdet bliver fulgt til dørs, og de er samtidig fantastiske imødekomme personer som sørger for, at man føler sig trygge hele vejen. Man kommer til at nyde sine besøg hos Illuhair. Man føler, at de bruger tid på deres kunder. Det er ikke bare hurtigt ind og hurtigt ud. En behandle der kan sit job og gå op i sit job, som samtidig er sjov og rar at være sammen med. 100 % tilfreds med alt hvad jeg har været igennem med min SMP behandling. De fysiske rammer er pæne og rene
Rent held og god mave fornemmelse gjorde udslaget med valg af klinikken. Hvor heldig har man lov at være.
Et stort tak til de professionelle Christian og Hanna som har fulgt med i alle mine sessioner for at sikre at mit resultat var så naturligt som muligt. Og jeg må da nok sige→ hold da op hvor blev det bare flot. Før behandlingen var jeg lidt bange for at det ville se unaturligt ud. Men resultatet blev så imponerende naturligt at selv min nærmeste ikke kan se det med øjet uanset hvor meget de zoomer ind fra alle vinkler. Det her er en af de beslutninger jeg ikke vil fortryde i mit liv.
Et stort problem er blevet løst og min selvtillid er nu i top!
Alt i alt, har det været en stor fornøjelse
Kæmpe tak til illuhair!♥

Respuesta de Illuhair
Fuldstændig fantastisk oplevelse og resultat!!
Det skulle tage mig næste 2 år at tage den endelige beslutning. Faktisk nåede jeg at aflyse en bestilt tid, fordi jeg var så nervøs for, om resultatet ville blive "naturligt" nok at se på. Resultatet taler for sig selv. Jeg føler mig på ingen måde skaldet længere og elsker at fortælle folk jeg møder, at jeg faktisk er skaldet. For nævner jeg det ikke, så er der slet ikke nogle der bemærker noget. Og det er faktisk den ultimative bekræftigelse - altså at folk ikke ligger mærke til det, de tror jeg har en flot hårpragt, der blot er klippet helt kort.
Da jeg selv læste anmeldelser i tidernes morgen, var der flere der skrev at deres nærmeste ikke engang opfattede det, hvilket jeg havde svært ved at tro. Men hverken min egen mor eller far bemærkede noget, da jeg besøgte dem efter den sidste behandling.
Resultaterne som illuhair skaber er bare helt ufatteligt naturlige, og jeg er intet mindre end lykkelig for mit nye "hår". Samtidig er både Christian og Hanna nogle dejlige mennesker, som jeg oplevede værende både utroligt ærlige, snaksaglige og super professionelle.
Igen, TAK for det fantastiske resultat!

Respuesta de Illuhair
Bedste beslutning jeg nogensinde har taget. Kan stærk anbefales, Top service og Top resultat. Igennem hele forløbet har Christian(ejer) og Helena(behandler) været gode imod mig og gjort at jeg følte mig tryg fra start til slut.

Respuesta de Illuhair
Har lige været til en “touchup” hos Hanna og Christian efter at jeg for ca. et år siden fik en fuld behandling.
Jeg har hele vejen igennem forløbet - fra den første telefonsamtale med Christian, over et besøg på klinikken med “syn for sagen”, gennem selve behandlingen og frem til det endelige resultat, følt mig fuldstændig tryg og rigtig glad og tilfreds.
Deres erfaring gør at man kan få svar på alle de spørgsmål man har omkring behandlingen (både før og efter) og Hanna var fantastisk til at realisere de forventinger jeg havde til behandlingen.
Jeg kan anbefale både at få behandlingen og absolut at få den hos Illuhair.

Respuesta de Illuhair
Optur - optur - optur !!!
Fra de første samtaler med Christian, til modtagelse i klinikken af Hanna og Patricia og gennem elevbehandlingen, som på fineste og meget professionelle måde blev foretaget af Patricia, som er SÅ dygtig og meget omhyggelig - Patricia, i mine øjne, er du klar til at flyve og dine vinger vil med sikkerhed bære dig - jeg vil til hver en tid anbefale dig som behandler. Tak for hyggelige samtaler og gode grin til Hanna, som stod på sidelinien og som afsluttede min behandling. En stor fornøjelse at møde jer alle tre. Absolut bedste anbefalinger herfra.
Bedste hilsner
Rikke

Respuesta de Illuhair
Et halvt år senere og resultatet er stadig SÅ flot!
Jeg fik genskabt min hårgrænse hos Hannah i Vejen og det har bare været en overdrevet god oplevelse! Alt har bare klappet og jeg er SÅ lykkelig for slutresultatet. Jeg har ingen bekymringer mere ift mit hårtab(og der var meget) og jeg føler simpelthen at jeg har fået mit hår tilbage.
Jeg er også nød til at skrive lidt om den uovertrufne service jeg oplevede under hele forløbet. Det var simpelthen så trygt at gennemgå behandlingen og virkelig hyggeligt og sjovt. Fra første telefonsamtale med Christian, tog han sig god tid til at fortælle om forløbet og Hannah som var min behandler er simpelthen så hyggelig og sjov... Masser af gode snakke og Tiden flyver bare afsted.
Fuldt hus på stjerner herfra og glæder mig til at se både Christian og Hannah igen, når jeg engang om nogle år skal have lavet touch up.

Respuesta de Illuhair
Jeg har fulgt illuhair længe og synes at deres resultater er nogle af de bedste på markedet. Her sammenligner jeg med alt hvad jeg kan finde på nettet!
Da jeg så at de der var 50 % rabat på deres elev behandling slog jeg til og det er det bedste jeg har gjort for mig selv.
Alle på klinikken har fulgt med i mine sessions og jeg har været tryg hele vejen.
Jeg havde totalt hårtab, men det er umuligt at se nu. Det ser ud som om jeg har alt mit hår igen, bare i barberet form.
Tak for den gode behandling og det vildeste resultat!

Respuesta de Illuhair
Jeg har kun gode ting at sige om Illuhair. Jeg er blevet meget tilfreds med resultatet. To gange de sidste fem dage har jeg fået uopfordrede komplimenter fra mennesker, jeg ikke kender. Jeg bliver glad hver gang, jeg ser mig selv i spejlet.
Min behandler, Helena, var meget imødekommende og professionel. Hun kan virkelig sit håndværk og gør sig meget umage. Jeg har følt mig i trygge hænder gennem hele forløbet. Jeg har altid kunnet ringe til Christian, hvis jeg havde nogen spørgsmål.
Samtidig udøver de også en god service. Jeg har nogle modermærker, som jeg skal have skåret væk i efteråret. Jeg har fået lovning på at få dækket dem til, når arret er helet. Det er UDEN at betale ekstra.

Respuesta de Illuhair
Så har jeg været gennem mit SMP forløb hos Illuhair. For bare 3 måneder siden vidste jeg ingenting om SMP. Da jeg til at starte med så alle de positive anmeldelser her på Trustpilot tænkte jeg at det lød lidt for overdrevet. Men allerede efter min første samtale på næsten 45 minutter med Christian, hvor han forklarede mig alle fordele og ulemper, så billeder af mit hår og kommenterede på hvorvidt dette var en gunstig behandling for mig, kunne jeg pludselig forstå hvorfor der er så gode anmeldelser.
Jeg kunne mærke at her var der snak om folk der ikke bare var dybt passionerede omkring deres arbejde, men VIRKELIG gik op i deres kunders tilfredshed. Det gav mig stor tryghed og tillid.
Jeg bookede tid til et SMP forløb med Helena og ventede pænt i nogle måneder. Undervejs havde jeg flere samtaler med Christian som altid var villig til at tage en telefonsamtale med mig og forklare det hele. Det gav virkelig stor tryghed i forløbet.
Helena er bare super skøn. Ikke bare er hendes arbejde super teknisk, flot og ser TOTALT naturligt ud, men hun er også meget positiv, sprudlende og et rart menneske at være sammen med, og det betyder meget når man tilbringer mange timer sammen over flere behandlinger.
Kort sagt: Jeg er absolut tilfreds med min behandling. Har gjort stor forskel på udseendet og selvtilliden og jeg kan helt klart anbefale ikke bare SMP men specielt Illuhair.
Hvis du ligesom jeg oprindeligt var er i tvivl om SMP eller Illuhair, så bare kontakt Christian og det vil hurtigt blive tydeligt for dig hvorfor de er så dygtige og har så mange gode anmeldelser. Verdensklasse service hele vejen igennem.

Respuesta de Illuhair
Nogle år siden første besøg, har det været tid til touch up, som idag blevet realiseret - med en ligeså professionel og grundig behandling som den første længere behandling. Resultat og sans for detalje er virkelig top :) Takker for jer.

Respuesta de Illuhair
Helt igennem en fanstatisk oplevelse ..
Jeg tro ikke på den service, information, imødekommenhed, åbenhed, samt behandling og kvalitet, fås bedre nogle andre steder i Verden ..
Ganske enkelt en oplevelse i verdensklasse ..
Jeg har fået lavet hele mit hoved, og resultatet overgår alle de forventinger jeg have, og er en super glad mand, som ikke er skaldet mere ..!
Holdet er med hele vejen, med rådgivning og svar, så jeg vil klart anbefale illuhair, til andre som ligesom mig, er ked af deres hårtab og måne, der er en verden til forskel for mig, fra den selvtillid jeg have da jeg startet behandlingen til den selvtillid jeg har i dag efter endt behandling, og er det bedste jeg noglesinde har gjort for mig selv ..
Så tak for jer ..

Respuesta de Illuhair
Min kontakt med Illuhair går en del år tilbage, hvor mit hårtab begyndte at gå mig på.
Jeg kom i kontakt med Illuhair efter jeg indså, at hårtransplantation ikke var muligt for mig og yderligere søgte jeg også en mere permanent løsning. Allerede ved mine første kontakter med Illuhair gik det op for mig, at dette firma ikke kun handlede om en forretning men derimod en slags passion - vel nærmest et kald for de to mennsker - Hanna og Christian, der driver Illuhair. Fra den første kontakt og hele vejen igennem forløbet var der en dyb seriøs personlig kærlig vejledning og rådgivning, som man skal lede længe efter.
Og ikke mindst selve behandlingen, hvor der både blev yderst professionel vejledning , hjælp og trøst om alt mellem himmel og jord.
At resultatet så yderligere er ikke mindre end formidabelt, gør jeg varmt kan anbefale denne behandling hos Illuhair.
Yderligere kan jeg henvise til de billeder af mig på Illuhair’s hjemmeside.

Respuesta de Illuhair
En oplevelse der har høj kvalitet fra A-Z
Et super forløb med 2 dejlige mennesker som virkelig brænder for det de laver , de går ikke på kompromis med noget, og resultatet er enestående
Havde mine tvivl inden jeg gik i gang men de blev gjort til skamme og i dag sidder jeg med et fantastisk resultat, og fortryder at jeg ikke gjorde det for 4 år siden.

Respuesta de Illuhair
Efter flere år med research, valgte jeg endelig at tag kontakt til illuhair - Det valg fortryder jeg på ingen måde.
- Jeg blev ringet op af Christian med det samme, hvor jeg fik fortalt helt ned i mindste detalje hvordan forløbet var og hvad jeg kunne forvente af resultatet. Christian's ord var guld værd og jeg synes resultatet er blevet langt bedre end hvad jeg kunne forstille mig.
Derudover var Hanna som lavede det på mig, top professionel - Hvilket gjorde at jeg bare kunne læne mig tilbage og nyde at jeg fik en hår grænse igen.
Kæmpe tak til illuhair ❤️

Respuesta de Illuhair
Efter mange dårlige oplevelser med hår transplantationer, synlige ar, og gammel grim smp, fik jeg endelig besluttet mig for at fjerne det gamle smp, og starte et behandlingsforløb hos Illuhair.
Jeg var meget i tvivl i starten, skulle det nu blive dårligt og grimt igen som mine tidligere oplevelser med smp!! Men efter flere gode overbevisende samtaler og beskeder med Christian, som fra starten lyd professionel og havde styr på sit fag, besluttede jeg mig at gennemføre det, og hvor er jeg bare glad for at jeg gjorde det 😊 hele teamet er simpelthen professionelt, Hanna som udførte arbejdet er bare så dygtig, selvom man sidder under behandlingen i 2-3 timer, så flyver tiden afsted, hanna er simpelthen super Nice at tilbringe de timer med.
Tak for den gode service, de gode samtaler, og mit nye look 😊
Illuhair kan kun stærkt anbefales fra min side, keep up the good work 😊

Respuesta de Illuhair
Jeg tog telefonisk kontakt til Christian, som virkelig tog sig tid til at svare på mine spørgsmål og med en ærlig forventningsafstemning omkring de goder og begrænsninger der følger med behandlingen. Produktets kvalitet er baseret på en stor passion om at camouflere hårtab, idet Christian selv har stået i dine sko. Og det kan ses i den høje detaljegrad og det realistiske udseende der udføres af de dygtige og imødekommende behandlere. Varmeste anbefalinger herfra.

Respuesta de Illuhair
Jeg havde intet kendskab til Illuhair, da jeg startede min SMP behandling hos en konkurrerende virksomhed tilbage i 2018. Jeg stod og skulle have min 4. behandling og pludselig var virksomheden lukket ned. hjemmeside, telefon nr, mail. Alt var væk!
Derefter fik jeg kontakt til Christian som sørgede for at jeg fik lavet 2 behandlinger hos eleverne Helana/Patricia. Christian viste mig billeder af den gamle behandling vs. ny behandling og kunne ret hurtigt se, at Illuhair var langt bedre til at lave denne type behandling end den anden virksomhed.
lluhair har været langt mere grundige, og tager sig mere tid om opgaven i forhold til den anden virksomhed. Det kan altså ses på resultatet!
Derudover er de gode til at få hinandens vurdering undervejs, så det virker meget professionelt. Langt langt bedre en den anden virksomhed.
:):)

Respuesta de Illuhair
Meget realistisk resultat, som særligt bliver tydeligt efter 3. behandling.
Christian yder en helt igennem ekstraordinær service og behandleren, Helena, er meget lydhør overfor ens tanker og behov.

Respuesta de Illuhair
Jeg var egentlig sikker på, at dette var den rigtige løsning/behandling for mig, før jeg fik Christian i røret. Alligevel gik der hurtigt lidt over en time på telefonen med grundig rådgivning omkring overvejelser og forløb - og den pointe opsummerer vel meget godt min (og helt sikkert mange andres) samlede oplevelse hos Illuhair: At man bliver mødt af et topprofessionelt team, hvis største ønske er at sikre, at du bliver så glad for resultatet som muligt! Det er tydeligt, at hele teamet er meget dedikerede til deres fag - og jeg giver derfor mine varmeste anbefalinger!

Respuesta de Illuhair
Más información sobre otros tipos de reseñas.