Wij zijn zeer goed te spreken over de geweldige onderzetters van ILOJ. Deze zijn van hoge kwaliteit met prachtig ontwerp. Het is heel leuk om een gepersonaliseerde onderzetter cadeau te doen. Er wordt... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
iets later dan verwacht. mailtje gestuurd,1tje terug gehad met excuses omdat er veel zieken waren. zoals beloofd 2 dagen later perfect in de bus. super.
Goede kwaliteit materiaal, goede communicatie naar de klant, dat transporteur het minder goed doet dan ILOJ mag je ILOJ niet kwalijk nemen. Ik beveel ILOJ aan, ga hier terugkomen
2 weken geleden een cadeautje besteld, deze is nog steeds niet binnen. Uberhaupt nog niet eens aangekomen bij dpd
Información sobre la empresa
- Tienda de camisetas
- también en la categoría
- Tienda de hobbies
Escrito por la empresa
Unieke, leuke en persoonlijke cadeaus om zelf te houden of weg te geven.
Información de contacto
Rivierensingel 132, 5704 KC, Helmond, Holanda
- +31 492 515 917
- info@iloj.gifts
- iloj.gifts
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Leuke site voor hebbedingetjes.
Leuke hebbedingetjes en heel goed verpakt.
Zeker een aanrader om in de toekomst nog eens wat te bestellen.
Keurig op tijd bezorgd.
Heel blij met de gekochte aankopen😀👍
Bestelling geplaats
Bestelling geplaats, binnen 2 dagen in huis en product ziet er prima uit.
Mooi product en snel geleverd
Het pakketje is goed aangekomen
Het pakketje is goed aangekomen.
En het bestelde is ook oké.

Respuesta de ILOJ
Alles perfect geregeld besteld
Alles perfect geregeld besteld, volgende dag al in huis.
Moesten zelfs moeite dien,omdat ik huisnummer vergeten was. Klasse!
De dingen die ik had besteld waren snel…
De dingen die ik had besteld waren snel binnen. Precies wat ik wilde hebben.
Alles prima
Ik beveel ILOJ aan, ga hier terugkomen
Erg vriendelijk
Erg vriendelijk,
Even nabellen als men denkt dat het niet klopt!
Netjes verpakt!
Keurig!!
Zondag,s besteld en binnen 2 dagen al…
Zondag,s besteld en binnen 2 dagen al geleverd en van goede kwaliteit!
Rappe service TOP +++
Het bedrijf iloj houd Zich aan de…
Het bedrijf iloj houd Zich aan de gemaakte afspraken en voor mij is alles gedaan zo ik vroeg. Groetjes Loek van dommelen
Zeer goede kwaliteit mondkapjes en een…
Zeer goede kwaliteit mondkapjes en een snelle verzending. Top!