1. Proveedor de equipamiento eléctrico

We sell parts for Apple Airpods. We are cheaper and faster than the Apple replacement service. Airpods are easy to lose, but they are expensive to replace, especially if you want to purchase a brand new set. That is why we offer separate Airpods.

4,1

Muy bueno

Oplichters!

Verkeerd oortje besteld en nu is het op geen enkele manier mogelijk om contact te krijgen om een retourformulier opgestuurd te krijgen. Meerdere emails gestuurd naar diverse mailadressen vermeld op de website maar desondanks op geen enkele email ook maar enige vorm van een reactie mogen terugontvangen. Rijkt toch wel echt naar oplichting op deze manier! Geld ontvangen en dan niks meer laten horen ..

17 de enero de 2025

Top service

Top service, snelle levering en vriendelijke klantenservice. Echt ontzettend goed geholpen, echte aanrader!

17 de junio de 2024

Snelle levering.

Snelle levering.

Vragen die ik had werden snel per e-mail beantwoord.

18 de junio de 2024
Logotipo de Ilostmyairpods

Respuesta de Ilostmyairpods

bedankt voor je positieve reactie!

Goede en vriendelijke service

Helaas deed de gestuurde AirPod het niet.
Hij kon geen verbinding maken. Ook niet na een reset op afstand. Gelukkig werd er snel een nieuwe AirPod gestuurd die het wel deed. Ik werd zeer vriendelijk geholpen.

11 de mayo de 2024

Jaaaa echt top!!

Jaaaa echt top!!! Was 1 airpod kwijt, een vriendin tipte mij dit. Wist niet dat het bestond maar echt blij, bespaard me weer wat haha. Thaaanks ❤️ (ook voor de snelle service)

25 de mayo de 2024
Logotipo de Ilostmyairpods

Respuesta de Ilostmyairpods

fijn om te horen dat alles goed is verlopen! Veel plezier met je Apple Airpod.

Prima!

Prima geregeld en set weer compleet! Feest voor mijn oren!

15 de marzo de 2024

Refund

Heb een linker airpod pro (2nd gen) aangekocht maar mijn doosje was stuk.
Airpod teruggestuurd en geld teruggekregen na een paar mailtjes.

29 de febrero de 2024