Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering og virkelig sød og hjælpsom kundeservice 🫶🏻 Jeg kan varmt anbefale dem. Jeg købte en hotstylingbørste i den forkerte størrelse, og de gjorde virkelig en ekstra indsats for at hjælpe... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilt varer hos dem 27/12, og pengene stod reserveret på min Mobilepay. Jeg hørte intet efter min bekræftelse, og nu kan jeg her 5/1 se, at betalingen bare er annulleret. Dårligt at man ikke... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse og varer ovenikøbet leveret før deres ferie var slut, hvilket der ellers var skrevet ud om, at bestilte varer først pakkes fra uge 31, når de var tilbage efter sommerferien, s... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne anbefale iloveshampoo.dk til alle, der er på udkig efter veganske produkter af høj kvalitet. Jeg købte Scentsations Tangerine & Lemongrass Body Lotion som gave til min mor, og hun var be... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de salud y belleza

Escrito por la empresa

Iloveshampoo er en internetbutik, der tilbyder lækre professionelle produkter inden for bl.a. dufte, makeup, frisør shampoo og hårprodukter. Vi tilstræber os på, hele tiden at være opdateret inden for de sidste nye trend.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Fine varer

Fine varer, nem bestilling og alt som aftalt

26 de enero de 2024

Respuesta de iloveshampoo.dk

Kære Lone, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig levering - meget tilfreds :-)

15 de diciembre de 2023

Kære Michelle,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service :-)

Top dollar

God hjemmeside. God produkter til fornuftige priser. Hurtig levering. Alt I alt TOP.

12 de diciembre de 2023

Respuesta de iloveshampoo.dk

Kære Rafal, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er glad for vores service

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Det er ikke et godt salgsteknik at…

Det er ikke et godt salgsteknik at prissætte sine varer til 388- med fri fragt til 399.

6 de diciembre de 2023

Respuesta de iloveshampoo.dk

Hej Dorthe, tak for din anmeldelse. Vi kan se, at du har købt produktet hos os, tiltrods for at du synes vores salgsteknik er dårlig. Vi var billigst på markedet på netop det produkt - også selvom man sætter fragten oveni. Der er meget lille margin på dette produkt, så hvis vi skulle forære fragten også, så ville vi tabe penge på salget, hvilket vi ikke er interesserede i. Vi håber på din forståelse overfor dette.

Trods alt håber vi, at du er tilfreds med dit modtagede produkt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakken er fortsat ikke leveret

Pakken er ikke blevet leveret, selvom de har 1-3 dags levering på deres hjemmeside. Der er nu gået over en uge

1 de diciembre de 2023

Respuesta de iloveshampoo.dk

Hej Hajir, tak for din anmeldelse. Jeg kan se, at pakken blev sendt til tiden, men i øjeblikket er der længere leveringstider med Postnord, hvorfor vi desværre skal være lidt tålmodige. Vi beklager ventetiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god kundeservice og hurtig…

Super god kundeservice og hurtig levering!
Jeg har for nyligt handlet julegaver på iloveshampoo, og det var en god oplevelse. Jeg modtog mine varer super hurtigt, og de spørgsmål jeg havde blev hurtigt taget hånd om.
Alt i alt en super god oplevelse, som klart kan anbefales!

6 de diciembre de 2023

Kære Magnus,

God oplevelse

God oplevelse. Varerne kom dagen efter og var pakket så fint ind, så de ikke var gået i stykker.

24 de noviembre de 2023

Respuesta de iloveshampoo.dk

Kære Laura, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med levering og indpakning :-)

Bedste shampoo side

Hurtig levering og dejlig nem og intuitiv hjemmeside.
Helt klart ikke sidste gang jeg handler hos iloveshampo

2 de noviembre de 2023

Kære Logan,
Tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med leveringen og at du er glad for hjemmesiden :-)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde bestilt en varme børste, da jeg skulle bruge den første gang ser jeg den allerede er gået i stykker. Modtager den om torsdagen og kontakter dem fredag. Allerede om lørdagen står de foran min dør med en helt ny. Virkelig god service!

4 de noviembre de 2023

Respuesta de iloveshampoo.dk

Kære Juliet, tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at kunne hjælpe hurtigt :-)

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.